Кой протеин е подходящ за мен ?

30.05.14
00:10

Здравейте ! Не знам много за хранителните добавки , затова пиша направо :
Искам съвет каква хранителна добавка да приемам - не съм много на ти с тях и не им симпатизирам много (чувал съм големи слухове за тях)
Четох томове за тях и още не съм сигурен за това ме посъветвайте :
6 месеца в залата 17 години 181 см 64 кг ектоморф бърз метабулизъм цел:Маса/Мускулна маса
От 6 месеца не съм качил ни 1 кило а раста много на височина (имам под 7-10% мазнина по тялото) , затова се насочвам и към тях за да имам 6то и 7мо хранене за деня
Явно 4-те 5те ядения на ден не ми стигат - Високовъглехидратна диета - овес , ориз , боб,леща картофи, риба и прочие
Насочил съм се към суроватъчен протеин (препоръчан от инструктора) и гейнер (за който казаха че няма голям ефект тъй като той е протеин + въглехидрати , които аз си ги набавям през деня ,защото ям повече такова)
Обяснете ми за дозите и приема и някой пример :)
Благодаря предварително !

Гейнър забрави.

Мускул се прави с тренировки и белтъчини. Колко грама приемаш дневно? Сигурно не достатъчно щом нямаш напредък, но пък ако се възстановяваш нормално след тренировки е твърде възможно да тренираш вяло.

http://www.bb-team.org/articles/4249_protein-chast-parva

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1