Моля за изтриване

30.05.14
16:10

Моля за изтриване

Темата беше редактирана от Stoqn Ivanov на 15.06.14 22:50.

Carbohydrate

30.05.14
16:58

Отиди на лекар, ендокринолог. Обикновено, това е хормонално нарушение, от което страдат всеки 3 тинейджър. Оправя се от само себе си, като дойде в норма хормоналния баланс. Упражненията рядко помагат, само когато е признак от наднормено тегло, но при теб май не е така. МНОГО е важно храненето!!! за нормализацията на баланса. Какво ядеш. Със сигурност имаш нарушена обмяна на веществата, която ще се нормализира от здравословно ядене. Направи си изследвания, защото може и да е нещо по-серьозно и по хубаво е да го установиш сега, ако го има. Успех!
Пробвай да клякаш и тяга прави с щанга. Големите групи мускули при натоварване ще доведат до повишаване на тестостерона и при правилно хранене, може и да се корегира баланса, кой знае, опитай!
Също си купи витаминен и минерален комплекс, протеин. Прочети за здравословното хранене.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.05.14 17:04.

30.05.14
17:02

Това май е така нареченото ‘’пухкави гърди’’ стърчат ти зърната и при мен е така само, че по малко стърчат , прочетох в нета, че трябвало да се приеме цинк ама не знам дали е вярно

30.05.14
17:27

казано от Carbohydrate на 30.05.14, 16:58:

Отиди на лекар, ендокринолог. Обикновено, това е хормонално нарушение, от което страдат всеки 3 тинейджър. Оправя се от само себе си, като дойде в норма хормоналния баланс. Упражненията рядко помагат, само когато е признак от наднормено тегло, но при теб май не е така. МНОГО е важно храненето!!! за нормализацията на баланса. Какво ядеш. Със сигурност имаш нарушена обмяна на веществата, която ще се нормализира от здравословно ядене. Направи си изследвания, защото може и да е нещо по-серьозно и по хубаво е да го установиш сега, ако го има. Успех!
Пробвай да клякаш и тяга прави с щанга. Големите групи мускули при натоварване ще доведат до повишаване на тестостерона и при правилно хранене, може и да се корегира баланса, кой знае, опитай!
Също си купи витаминен и минерален комплекс, протеин. Прочети за здравословното хранене.

С какво да се храня? Аз имам диета главно включваща пилешко филе, белтъци, салати, риба и т.н. И е жалко, защото някой път ме е срам да се съблеча по тениска. :(

Мнението беше редактирано от Stoqn Ivanov на 30.05.14 17:34.

Carbohydrate

30.05.14
18:01

Приеми факта и не се тормози. Хич да не те притеснява чисто на психична основа, но бъди разумен и не пренебрегвай нещата. Тренирай, храни се здравословно - с балансирано съдържание на Б,М,Въглехидрати. Пий витамини и минерали. Това е! А и отиди, все пак, на лекар.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 30.05.14 18:02.

30.05.14
18:45

По принцип не ходя по тениска навън защото съм доста срамежлив и не приличам на останалите мъже/момчета с по-големите ми гърди и сигурно приятелите биха ми се смели :(. Някой по втория ми въпрос?

Мнението беше редактирано от Stoqn Ivanov на 30.05.14 19:29.

30.05.14
22:36

Добри приятели имаш, щом биха ти се смели, за вида ти по тениска. Иначе, общо вздето, както ти е казал съфорумника по-горе  - отиди на лекар, за да ти каже какъв ти е проблема и в същото време обаче продължавай да си тренираш. С времето ще добиеш самочувствие и няма да ти пука толкова за “проблема” ти.
Иначе по втория ти въпрос (че не усещаш напрежение в гърдите) - по всяка вероятност не изпълняваш упражненията с правилна техника. Подозирам и че ходиш със свлечени рамене, за да не ти личиат толкова гърдите в дрехи, което пък влияе на начина по който те натоварват упражнения като лежанката примерно. Пробвай, поне когато тренираш да изпъчваш гръдния кош и да вършиш движението с гърдите.

Carbohydrate

30.05.14
22:40

Прави в края на всяка тренировка за гърди разтваряне с дъмбели, не бутане, а разтваряне. Пускай лактите и разтягай гърдите. Завършвай с това упражнение.

31.05.14
09:50

казано от johnny sins на 30.05.14, 17:02:

Това май е така нареченото ‘’пухкави гърди’’ стърчат ти зърната и при мен е така само, че по малко стърчат , прочетох в нета, че трябвало да се приеме цинк ама не знам дали е вярно

На мене проблема не ми са зърната, а размера на гърдите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1