Чистене

Темата е заключена.

31.05.14
00:43

Здравейте , решил съм да се поизчистя за лятото. 70 кг съм , 1.72 и съм на 15. Тренирам от 9 месеца фитнес , сега преминах на стрийт фитнес, бягане и тренировки вкъщи. Хранителният ми режим е следният:
9:00 3 пържени яйца с половин супена лъжица зехтин , салата от домати и краставици ; зеле и моркови
12:00 попринцип хапвам нещо колкото да се каже че съм ял - 1 кутийка диетично кисело мляко или малко нарязано пуешко филе
15:00 пилешка пържола от филе , печена около 100-120 гр
18:00 3 моркова и половин краставица ( в нормални размери )
19:30 филе от риба ; салата ; кисело мляко
22:00 пилешка пържола филе , печена около 100-120 гр.
Ако има критики моля ще съм и благодарен да свподелите !

31.05.14
06:24

Трябват ти около 2700ккал.  Ако искаш да сваляш намали с около 10-15 % калориите.Опитай да си набавиш около 200гр белтъчини , 100-150 въглехидрат(само сутрин и след тренировка) и останалото си го смятай от мазнини. Прочети статията за НВД ВМ. Много е полезна в твоя случай.

казано от Gergi_81 на 31.05.14, 06:24:

Трябват ти около 2700ккал.  Ако искаш да сваляш намали с около 10-15 % калориите.Опитай да си набавиш около 200гр белтъчини , 100-150 въглехидрат(само сутрин и след тренировка) и останалото си го смятай от мазнини. Прочети статията за НВД ВМ. Много е полезна в твоя случай.

Чистя от един месец, като започнах бях 85кг, а сега съм 82кг ям си около 150-170 гр протеин на ден, около 50-100 грама въглехидрат и около 150-170 грама мазнини. Свалям доста доволно и бързо според мен, взимам си мерки редовно и смея да кажа, че единственото, което се е променило драстично през този месец е размера на талията, другите мерки са намаляли почти незначително, тренирам си по 4 пъти в седмицата. Калориите са ми под 2700, протеина под 200, а съм доста по тежък от теб,  сам си направи изводите, колко ще свалиш ако ядеш толкова, всеки е индивидуален, но само ти можеш да си определиш калориите, такива форумни разбирачи дето не са те виждали нито веднъж и ти казват колко ти трябва да ядеш и кое е добре за теб не ги взимай много под внимание.

200 грама са много, макс 140.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1