???KG???

Темата е заключена.

30.11.05
20:53

аз съм на 17 години и имам един вапрос знам че не е хубаво да вдигаш с повече кг от колкото си но аз тежа 65кг а те са ми леки как да тренирам(това е за лег)
а тягата прече ли на разтежа ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:26.

30.11.05
21:10

:lol:  :lol:
Ти си за бисери бе човек :D
Не е вярно това което казваш. На твойта възраст, мисля че тягата няма да ти се отрази на растежа.За лежанка аз съм на максимата дигай колкото можеш стига да не ти се счупят ръцете :D
Но сериозно:Щом 65кг. са ти леки тогава слагай още тва че не било хубаво и бла бла не е вярно също.Имам чувството че тебе те е светнал някой разбирач,а? :lol:  :lol:

30.11.05
21:14

Ами аз слагам още но се претиснявам за растежа

30.11.05
21:18

Колко си висок?

30.11.05
21:42

Абе човек не може да имаш прогрес ако се притесняваш от “това правило” , много ми е чудно от къде го измисли,не го бях чувал засега ,като се има предвид че всеки иска да бута повече от лег

01.12.05
00:57

Zlatin това че не трябва да дигаш с повече от колкото тежиш са пълни глупости!Колкото до тягата няма проблем да я правиш стига да е правилно.

edit:С този растеж... направо ми писна :) вземете прочетете малко от по старите теми и се осведомете преди да пускате нови.

01.12.05
09:29

Абе аз сам три пати по малак и на лега дигам колкот мога пак ти не.(е говоря само за лежанката) А иначе тяга не прая и за крака и рамена преса (да не са криви гарба ) Ами туи е помислиси дали да дикаш или да не. (ма това си е лично мнение :lol: )

^V

01.12.05
22:27

[quote author=“Zlatin”]аз съм на 17 години и имам един вапрос знам че не е хубаво да вдигаш с повече кг от колкото си но аз тежа 65кг а те са ми леки как да тренирам(това е за лег)
а тягата прече ли на разтежа ?

Това са пълни глупости  :!:  :!:  :!:  :shock:  :shock:
Как мислиш някой да стане билдър ако вдига след 1 2 години стаж(примерно) по-малки килограми от личното си тегло  :wink:
Аз от лег-преса бутам 130 кг и повече, а тежа само 68 кг и това не ми се е отразило зле  :lol:
Чудя се кой изобщо ти го е казал това  :?:

06.12.05
19:15

ахаххх ще ме уморите ей  :D за да расте мускулът трябва да се стресира а с 1 и същи кг никога няма да го стресираш трябва постоянно да се стараеш да дигаш повече и повече !  :wink: а това че дигаш над теглото си е само позитивно и трябва да те мотивира

HR

07.12.05
19:35

С това спиране на ръст на височина вече наистина стават банални нашите тийнейджъри тука:))) Като си спомня, че и аз бях такъв, мале мале....но ти пич си на 17 вече, не се заблуждавай, че ще пораснеш  още с повече от 2-3 см. Повярвай, щангите биха навредили на ръста ти, само ако се занимаваше с това от 12-13 годишна възраст и тренираше да ставаш пауър лифтер или нещо от тоя род
Дигай си спокойно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1