MEX Thermo Shred отзиви

08.06.13
12:20

Какво смятате за въпросния продукт? Някой пробвал ли го е?

08.06.13
12:54

Съдейки по етикета е класически продукт от този тип. Хубаво е ,че дозировката 2 х 3 капсули дневно. Факта, че са бая капсули означава ,че лесно ще може да се редуцира дозата или пък увеличава, ако е слаб или силен, което го прави удачен за жени или хора , които са по-чувствителни към стимуланти. Имам приятел, който ми беше подарил аналогичен продукт просто, защото 1 капсула му идваше много силна, а не искаше да ги пие по-половинка. Мен също ми е любопитно дали има някой , който го е тествал и има ли впечатления.

ЖЧ

09.06.13
17:46

Виждал съм във фитнеса да го пият момчета, казват че давал енергия и затоплял като цяло.

11.06.13
21:13

Никой ли не го е пробвал лично?

02.06.14
12:45

Най-добрия бърнър към момента, имайки предвид цена/състав!

Бърнъра е силничък. Имайки предвид цената му не очаквах кой знае какво. Обачe се оказа, чe наистина работи. Не знам какво са сложили в него, но здраво се потиш. Бях го взимал миналата година за приятелката ми, но тя не го ползва много време и аз допих остатъка да не иде зян :D

03.06.14
14:32

Интересно ми е усети ли оптимизаторите на щитовидната жлеза - Затопляне, потене (в моменти, когато не тренираш) ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1