Качване на килограми без видимо напълняване.

02.06.14
18:38

Много странно нещо ми се случи тези дни. Точно за седмица качих 5 килограма без да съм яла повече от преди и без да ям сладко и да пия газирано. Да, случва се понякога, но този път е наистина странно. Интересното е, че видимо не съм напълняла, даже смея да кажа, че дрехи, които ми бяха тесни до преди един месеца, сега в момента ми стоят перфектно. Някой може ли да ми каже на какво се дължи, защото не ми се е случвало до сега?

Тренираш ли? Мазнините са около два пъти по-обемни от мускулите. Може да си махнала сланинка и да си качила мускули, въпреки че за една седмица пет килограма и то при жена ми се вижда малко нереално. Може и вода да си задържала.

02.06.14
23:35

Ми само ходя много, не тренирам. Да ти кажа и аз мисля, че задържам вода.

03.06.14
10:56

Според мен се дължи на повреда в кантара :D

03.06.14
15:27

Какво всъщност те притеснява в случая?

Carbohydrate

03.06.14
18:48

Няма страшно, жените качват по време цикъла, май беше.....вода) и да може да достигне такива килограми.http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608 коментар №12

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1