казано от Castilo на 03.06.14, 11:30:
Аз предлагам да пробваме стойка на ръце за време с допирна точка на краката за по-лесно или нещо подобно, което не изисква помощни приспособления така че да се запишат повече хора.Давайте идеи :)
никога не съм се пробвал, но съм навит :D ще е забавно, да си счупя някой зъб или врата :Ь
Аз лично не съм много навит на тази дисциплина, точно в този и вид с опрени крака.. Айде ако е без допирна точка има хава, но с допиране ми се струва, че ще се надпреварваме кой има по голям капацитет, главата му да се пълни с кръв преди да му изкокнат очите :D
И все пак съм Ок за всякакви предизвикателства и ще участвам :)
казано от zvvsip на 03.06.14, 13:06:
Аз лично не съм много навит на тази дисциплина, точно в този и вид с опрени крака.. Айде ако е без допирна точка има хава, но с допиране ми се струва, че ще се надпреварваме кой има по голям капацитет, главата му да се пълни с кръв преди да му изкокнат очите :D
И все пак съм Ок за всякакви предизвикателства и ще участвам :)
Аз нарочно предложих с допирна точка , защото не всеки може да пази равновесие ;) . Предлагайте и вие идеи , за да обсъждаме и да ни е интересно на всички предизвикателството.
Нещо такова би трябвало да представлява
Мнението беше редактирано от Castilo на 03.06.14 13:18.
Ето тук мога да се включа! :)
...в който и да е от вариантите.
Мнението беше редактирано от Margi на 03.06.14 13:21.
03.06.14
13:50
2.11 мин. изгасна ми хронометъра по време на опита, тъпо)))
казано от Carbohydrate на 03.06.14, 13:50:
2.11 мин. изгасна ми хронометъра по време на опита, тъпо)))
Нека го направим официално, с клипове, рефери и медицински лица, както си му е реда
Форумно състезание №3
казано от zvvsip на 03.06.14, 11:20:
Вчера си взех колана след повече от седмица чакане :@ Не съм доволен нито от изработката, нито от комфорта, но си ковнах 100кг. без проблем както си бях обещал :) ще тествам 110 следващото.
Ето :
бтв. Няма ли да има ново състезание ?
казано от James Hinks на 29.05.14, 15:56:
150 кг :
казано от Дока на 27.05.14, 21:17:
Ето и моя опит на 75кг... Сега го гледах и видях, че за нищо не става. Не се виждат, колко и какви са дисковете, но днес толкова. През цялото време си мислех само за кръста. Мислех, че ще изгърми някои прешлен из залата... последните 10 секунди се държах на последните фаланги на пръстите ]:)
казано от Carbohydrate на 26.05.14, 19:37:
125 кг. Чак ушите ми се опънаха ))) Трябва доста почивка....има още 4 дена до 1 юни, така, че се готвя))
Край
Мнението беше редактирано от Дока на 03.06.14 14:40.
03.06.14
14:57
Другото състезание може да го направите “Клек с щанга зад врат, с тежест равна на теглото на участника” и да се търсят възможно най-много бройки за време - примерно 5 минути.
казано от Петър на 03.06.14, 14:59:
Аз си мислех пък за планк с тежест = на 0.5 от теглото на участника. (малко жените идват онеправдани, ама кво толкоз :D)
Извинявам се, че се бъзикам с “таймлайна”, не искам да спамя; ама Пешо, те и сега са прецакани - едва ли има много жени, които да висят със 150кг на лост. :)
Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 03.06.14 15:03.
Аз си мислех пък за планк с тежест = на 0.5 от теглото на участника. (малко жените идват онеправдани, ама кво толкоз :D)
03.06.14
16:25
Аз има две предложения - хакен клек и планк за 20 секунди с макс тежест :)
03.06.14
18:57
Кой колко ще изкара без въздух.
казано от Carbohydrate на 03.06.14, 18:57:
Кой колко ще изкара без въздух.
Това си го представям така: пълним една кофа или лeген с вода и се потапяме за 1-2 мин :D. Става наистина като jackass :D
Мнението беше редактирано от Castilo на 03.06.14 20:30.
Така като се понатрупат идеи ще изберем тази , която ще се хареса почти на всички ;)
Добре, айде до края на седмицата правете клиповете на стойките ]:) Днес ако е по-добре китката ще снимам моя
Дайте да е в нова тема новото състезание ?
казано от Дока на 04.06.14, 11:06:
Днес ако е по-добре китката ще снимам моя
Ако е позволено да правим опитите със стойки за лицеви опори, проблемът с китките изчезва :) ??
Така е, ама нямам доверие на стойките в моята зала, пък и съм традиционалист :D
Ем, виж първия пост на темата, как съм го направил, така че мисля, че няма нужда от нова тема :? Ако не ви харесва да праим нова..
казано от zvvsip на 04.06.14, 11:19:
Дайте да е в нова тема новото състезание ?
казано от Дока на 04.06.14, 11:06:
Днес ако е по-добре китката ще снимам моя
Ако е позволено да правим опитите със стойки за лицеви опори, проблемът с китките изчезва :) ??
Ееее...то веднъж на стена, после със стойки за лицеви опори...много я направихте. ;)
Иначе, днес с размазан от мускулна треска гръб, направих към 1:50, ама няма смисъл дори да го пускам, докато не стигна поне 2:30. :)
04.06.14
19:18
2.11 имам клип, но още няма да го кача, ще чакам Маргито :D
Ахааа...и аз теб чакам, да се ориентирам колко трябва да стоя. ;)
ПП: Ама ако не ми се възстанови гърба до два-три дни, няма смисъл...
Мнението беше редактирано от Margi на 04.06.14 19:45.
Сега се пробвах... 1.20 мин. и спрях, че взе да ме наболява кръста и китките. Трудно е ! Мислих, че е ала бала работа, но си е натоварващо !
Качете ги тези клипчета де.... Покажете техниката :D
Мнението беше редактирано от zvvsip на 04.06.14 20:39.
05.06.14
07:27
https://www.youtube.com/watch?v=Tdol3qJf1hA&feature=youtu.be
2 мин. На 1.30 ми изгасна хронометъра и ме обзе някаква паника)), мислих да спирам ли, да не спирам и започна една борба със себе си)))
Ще се пробвам пак.
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.06.14 07:29.
Към 2.26 някъде...накрая ръцете ми бяха като сварени спагети. ;) Клипа после, че сега отивам да тренирам. :)
Колкото - толкова, не съм стояла за време пред стена от година сигурно. Не ми се пробва пак, че не мога да си възстановя раменете вече седмица поне. Честно казано, без стена ми е по-удобно и безболезнено, защото тежестта ми се разпределя доста по-правилно, но не мога да задържа повече от 30-35 секунди...равновесието ми се губи след това. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.14 13:58.
Аз сега направих 2:00 и някоя друга секунда.. голямо треперене падна последните 30 секунди, а и краката ми изтръпнаха :D По едно време си мислех, че ще цунам пода
Не съм снимал, защото не очаквах толкова, но утре може да направя клип.
Искам да се науча преси да правя така ]:)
05.06.14
14:15
Марги, изгледах го целия клип. Нито за секунда не си спряла да опъваш глезените - професионалист си тииии. :)
Ами, ако ги отпусна, кръста ми ще се огъне и ще се стоваря долу. Но честно казано си мислех, че ще имам сила за поне 30 секунди повече. :)
тва тука е несериозна работа.. замряха нещатата :Х
Давайте идеи за следващото предизвикателство. аз мисля да пробваме клек с щанга, равна на BW - бройка за време ?
казано от Voyager на 18.06.14, 16:13:
Силови на лост :)
или коремни възлизания
Аз предлагам нещо по-просто, което не иска оборудване. Например, брой лицеви опори за минута. Или раменни опори с крака на стената - това за по-яките ;)
казано от Петко К на 18.06.14, 17:09:
Аз предлагам нещо по-просто, което не иска оборудване. Например, брой лицеви опори за минута. Или раменни опори с крака на стената - това за по-яките ;)
Да това ще е интересно.Същото може да пробваме с кофи и набирания.
Мнението беше редактирано от Castilo на 18.06.14 17:20.
19.06.14
21:49
Тъкмо видях темата и щях да ви предлагам лицеви за минута и видях, че Петко ме е изпреварил. Но, трябва да се вкарат малко правила, аз тъй или иначе отдавна се каня да се тествам, защото при изпита в НВУ има лицеви опори за минута и правилата са следните: широчината на нивото на раменете, при завършване на всяка бройка трябва лактите да са изпънати максималко(тоест да е в пълна амплитуда движението) и най-много 1 юмрук разстояние от земята до гърдите при долно положение. :)