Болки във вътрешната горна част на лявото бедро ?

02.06.14
20:37

Здравейте ! Преди около 2 месеца претърпях операция на единият крак /десният/ и около 1 месец беше само на легло след това 1 месец раздвижване и тук от 2-3 седмици вече тренирам леко крака ...И след вчерашната тренировка се появи някакво опъване на здравия крак в горна вътрешна част на левият крак :( Тренировката ми беше лекичка 3 серии клек със 40 кг 3 серии лег преса с 50-60 кг  малко бедрено разгъване,сгъване и малко прасец и това беше.Нищо сериозно за мен преди да се оперирам кляках с 90-100кг си правех 8-10 повт. и на същата лег преса съм правил серии 8-10 повт със 180-200 кг .Това го казвам за да се разбере ,че вчерашната тренировка ми е около 30% от възможностите.Вярно е ,че отслабнаха доооста краката /-5см в бедрата/ след операцията ,но не мисля ,че 40 кг са им много.Бих се радвал на всякакви съвети и насоки болка не бих казал ,че има по скоро някакво опъване и то във здравият крак.

Това е 4-тата ми тренировка за крака от какво се върнах в залата :)

03.06.14
15:33

Възможно ли е от страх да не натоварваш много болния крак, да си прехвърлил повече от усилието на здравия и да си го претоварил?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1