Количество вода след тренировка по борба

Здравейте! Четох теми във форума- но не можах да си отговоря с точно число, тъй като има много противоречиви се мнения...
Тренирам борба и тренировките са тежки от  към всички страни - силови, кардио, от всичко по много и накрая съм дехидриран
Какво количество вода е полезно да пия 3-4мин след тренировката? A след това вече колкото повече, толкова по-добре.

Темата беше редактирана от Стефан Димитров на 02.06.14 17:38.

02.06.14
17:46

Колкото ти се пие примерно.

казано от CarnalK на 02.06.14, 17:46:

Колкото ти се пие примерно.

Аз мога да изпия и 2-3 литра, че да се наситя, но ми става тежко.. Питам някой, който тренира нещо подобно и въобще има ли значение това?

При мен е подобно .. АЗ пия 1 чаша 250 - 300мл. след 1 2 мин макс още 1 общо 500 600 мл. И ми стига като за начало ..но гледам да пия по -често, по по-малко количество не да изтрещя 1 2 литра на екс. Така уж се предпазвам от “разтягане на стомаха” ако има някаква истина в това.

казано от Желязко Стойчев на 02.06.14, 18:55:

При мен е подобно .. АЗ пия 1 чаша 250 - 300мл. след 1 2 мин макс още 1 общо 500 600 мл. И ми стига като за начало ..но гледам да пия по -често, по по-малко количество не да изтрещя 1 2 литра на екс. Така уж се предпазвам от “разтягане на стомаха” ако има някаква истина в това.

Това ми трябваше. Благодаря!

03.06.14
11:15

Просто пий бавно,иначе наистина рискуваш след това да ти е тежко.
Не се наливай безконтролно,300-400 мл имат същият ефект като 1л за жаждата.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 04.06.14 16:21.

казано от Biad__ на 03.06.14, 11:15:

Просто пий бавно,иначе наистина рискуваш след това да ти е тежко.
Просто не се наливай безконтролно,300-400 мл имат същият ефект като 1л за жаждата.

Благодаря!

03.06.14
17:46

и гледай да не е вечерта. аз в един период пиех толкова много вода, че си създадох някакъв хроничен навик да се събъждам посреднощ да пикая, дори да няма спешна нужда. а пък за прекъсването на съня знаеш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1