03.06.14
23:58
Здравейте :) На 16г. съм, 78 кг , 179см. Преди 3 месеца започнах фитнес , ходя си през ден ! Но има един проблем :( гърдите ми са нормални, но зърната ми стърчат, четох много форуми и разбрах, че това е било т. нар ‘’пухкави зърна’’ , проблема май идвало от недостиг на цинк! Искам да ви попитам дали да си купя цинк от аптеката или да чакам с времето да се оправят ? Някой имал ли е подобен проблем, пробвал ли е с цинк? И като настръхнат гърдите ми се оправят, но после пак ... :(
Че ходи си настръхнал къф е проблема .....:D
Ся сериозно ,на тая възраст през пубертета хормоните пощуряват ,сигурно имаш някакъв дисбаланс ....който е възможно да отшуми след пубертета а може и да си остане ....най добре си направи едно хормонално изследване и ще се разбере какъв е проблема и ще може ли да ти помогнат с медикаменти !!!
Най-вероятно си тлъст, имаш отвратителни хранителни навици и очевидно нямаш голям стаж в залата...все неща, които са поправими. Цинк може да пиеш, ала реално надали ще ти помогне много (пс. Що от аптеката. Земи си от сайт за хранителни добавки. Предполагам ,че ще попаднеш на далеч по-серизона, добре дозирана, по-голяма и в по-добра форма на минерала разфасовка). Дали да посягаш към нещо по-хард зависи от степента на “пухкавост” и доколко това е дискомфорт за теб. Болят ли те ? Чувствителни ли са ? ... хах тва малко странно звучи, ала по-това може да определиш грубо доколко зле е историята.