01.06.14
03:26
здравейте! нуждая се от съвет за избора ми на хранителна добавка. спрях се на тези два варианта:
1.Primaforce Yohimbine HCL + Primaforce Lean Green
2. AX Stimulant X 1-MetiQ
момиче съм. 160см и тежа 50-52кг (плюс-минус, не съм се теглила скоро). цел са ми най-вече корем, дупе и бедра. ще ви бъда страшно благодарна, ако ме насочите към конкретни упражнения и ми дадете съвет относно храненето.
пс: целта ми е изгаряне на мазнини, без трупане на мускулна маса. отворена съм и към други предложения.
поздрави!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.06.14 09:04.
01.06.14
18:51
Вариант 1
Какво значи “да горя мазнини без да качвам мускулна маса”? Няма как да се горят мазнини само от дупе, корем и паласки - имай го впредвид. Трупането на мускулна маса също не е толкова лесно както си го предствяш.
Прочети важните теми в сайта, не ти трябват добавки. Ааз лично не виждам, какво имаш да сваляш? Ако искаш да стегнеш тялото, това е друг въпрос. По-добре е да си спестиш парите. Упражнения в сайта, колкото искаш за каквото искаш ;)
02.06.14
01:25
трупането на мускулна маса ми е нещо като страх... преди тренирах футбол, от там имам големи прасци и въпросния “страх” да не изглеждам като...мъж, както и да е :D
колкото до хранителните добавки, не трябва ли с тях да стане по-бързо? аз от такава гледна точка се насочих към тях...
03.06.14
14:34
Вариант 2 е ужасен за момиче, така че направо го забрави.
Първият вариант е много по-добър, само добави и кофеин/гуарана.
03.06.14
23:18
казано от Pavel Petrov на 03.06.14, 14:34:
Първият вариант е много по-добър, само добави и кофеин/гуарана.
аз пия по няколко кафета на ден и ще се наложи да спра, ако си взема кофеин или гуарана (като гледам, тя е кофеин + витамини). нямам идея какво количество кофеин горе-долу приемам на ден, в милиграми, за да направя сравнение. 2 кафета- задължително, а понякога 3 до 4.
Мнението беше редактирано от Boyana Jeleva на 04.06.14 13:59.
04.06.14
10:41
казано от Boyana Jeleva на 03.06.14, 23:18:
казано от Pavel Petrov на 03.06.14, 14:34:
Първият вариант е много по-добър, само добави и кофеин/гуарана.аз пия по няколко кафета на ден и ще се наложи да спра, ако си взема кофеин или гуарана (като гледам, тя е кофеин + витамини). нямам идея какво количество кофеин горе-долу приемам на ден, в милиграми, за да направя сравнение. две кафета- задължително, а понякога 3 до 4.
В такъв случай не си взимай кофеин, просто си пий кафетата с останалите неща и ефект би трябвало да има.