Най-после ми дойде ъкъла в главата, започнах с базови тренировки!

Вече тренирам базово и имам резултат, от един месец подобна тренировка качих 1,5 кг. :)

04.06.14
21:22

Тъкмо целият форум се чудеше какво е станало с теб.

Мнението беше редактирано от Ронката на 04.06.14 21:23.

Правя основата, набирания, гребане с щанга, тяга, келк, воена преса и кофички и наистина има резултати! Както казах най-после ми дойде ъкъла в главата! :)

Ето как тренирам сега:
Понеделник: Ходя на лостове-4х8-6 Кофички+4х8-6 Набирания
Вторник-Почивка
Сряда:4х8-6-Гребане с щанга+4х8-6 Мъртва тяга
Четвъртък-Почивка
Петък:4х8-6-Военна преса+4х8-6 Класически клек (направиха ми стойки)
Събота и Неделя: Почивка!

Помня, че бях доста язвителен в някои твои теми. Надявам се, че сега разбираш, че не е било, защото съм заядлив :).

Да разбирам напълно. Целта ти е била, да ме насочиш в правия път, за което благодаря! :)

04.06.14
22:25

казано от Васил Стефанов на 04.06.14, 21:41:

Ето как тренирам сега:
Понеделник: Ходя на лостове-4х8-6 Кофички+4х8-6 Набирания
Вторник-Почивка
Сряда:4х8-6-Гребане с щанга+4х8-6 Мъртва тяга
Четвъртък-Почивка
Петък:4х8-6-Военна преса+4х8-6 Класически клек (направиха ми стойки)
Събота и Неделя: Почивка!

Човек, всичко хубаво ама тренировката ти за цялата седмица може да се събере в един тренировъчен ден :) Нямаш лег !

Знам, но просто в момента, не разполагам с пари за лежанка. Можеби по-нататък! :)

04.06.14
23:35

Ама ти момче ли си ?:D

Ориентирай се към 5х5

Извинявам се, объркал съм раздела съжалявам! :) Добре, ще се ориентирам към 5х5 до сега ви слушах и не сгреших, ще го направя! :) Ето и малко снимки, няма голяма разлика, качил съм само 1,5 кг но все пак искам да чуя и вашето мнение, ето и няколко снимки!

Мнението беше редактирано от Васил Стефанов на 05.06.14 13:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1