13.04 Честит имен ден на всички празнуващи китки, фиданки... :)
Храна:
8 – ред черен шоколад и кафе със сметана
8:50- трен.
11:20 - 3 домата, 1/3 краставица, 2 телешки ребра* и 1 кюфте*
15:40 - ментов чай и 40г ядки
18:30 - 19:50 - салата с много неща...; 3с.л каша от коприва; 1/3 вратна св. пържола и 1 биволксо кюфте^
* Тези неща са домашни, от село
^ каймата не е домашна, но от сигурен източник
Тренировка:
- въртене на обръч и други неща 18мин
5мин почивка
30/ 10 sec x3
- Jumping jack x 4
- Russian twist 3kg
- plank elbow/ knee
- Burpee (без лицева) 10, 9, 10
- static squat torso twist 3kg
- Side hip raises l/r
- squats + hooks
4мин почивка
-pulse lunges + twist 3kg 10/ leg
- side knee raise twist 3kg 10
- diagonal jack knife crunches 3kg 10
- squat 5kg 20
- pullover + коремна (свити колене) 3кг10x 2
- side straight leg twist 10
- разтягане
След тренировката всичко си ми беше добре, защото правя движения, които не ми причиняват болки, но като излязох и тичах за рейса... |-) Сега пак накуцвам, ПИСНА МИ!
Мнението беше редактирано от DiV на 13.04.14 20:51.
Храна:
8:20 – коприва и почти цяла вратна пържола + домат
10: 30 – 4-5 ч.л тахан (40-45г); 3 шепи микс ядки и суш.плодове – тук ми се дояде сладко и реших да го ликвидирам по този начин
16:10 – кафе със сметана
18:45- 10-12 ягоди
20:40 – салата с 10 маслини и пак месо
Вода:1л
Списък с оплаквания:
- не си пия чая
- не пия достатъчно вода
- не се старая храната да е както трябва (сурова)
Трябва ми ритник по голямото Д, за да се задействам. Ще взема да прочета пак за кистите да се стресирам.
14.04.14
22:01
Сутрешно хранене с вратна пържола, няма как да не се възхитя!
Да, не е много хубаво, но като ми се яде сладко ям месо или ядки и преминава. Зависи колко много ми се яде :D Сутрин принципно имам много голям апетит, то винаги си го имам всъшност. Изготивх си суров хранителен план, който дали общо 3 дни съм спазвала :/ . Сутрин има на гладно чай после за закуска плод/ салата + ядки. Не съм сериозна обаче.
Ще вкарам малко др@м@:
Храната – оплескана, може да се каже емоционално. Вече се отчаях от себе си, не знам какво да се правя. Чудя се дали има някаква връзка това с нивата на ендорфин? От известно време съм малко в един период дето почти всичко ми е скучно и безразлично. Пък и този проблем с кръста много ме тормози. Нямам сила да се боря с това сладко, въпреки че знам, вждам и усещам доста от вредите, които причинява.
:-( Облачно и мъгливо ми е.
Мнението беше редактирано от DiV на 16.04.14 18:32.
15.04.14
16:21
Няма как да си бетон 365 дни в годината с храната, или тренировките или каквото и да е. По-важното е да не му отдаваш голямо значение, а да продължиш напред ;)
Права си. Ама мойто вече е прекаляване, затова още съм си мекица и няма да се оправя докато... и аз не знам :D От януари се опитвам да се върна към стария режим, но ежедневието ми е по-различно и всичко е по-различнно.
18ч фаст
Храна:
13:10 – чисто еспресо, няколко глътки само
15 – салата: 2 домата, 1/3 краставица, маруля, 30тина маслини
16:30 – 40г ядки (предимно кашу)
17:40 – 2 яйца* с 3чл тахан и ½ домат
18:30 - 1/2 домашен царевичен мъфин
Вода: 1л
Раздвижване: Правя си разни упражнения за кръста + висене на лост
Мнението беше редактирано от DiV на 16.04.14 21:55.
До момента храната:
9:10 - чаша чай от липа* и бял равнец* с непълна ч/л мед
10:30 - салатена купа с малко домат, краставица и морков, много спанак и 20 маслини; 2-3л кьопоолу
12:50 - 2 варени яйца* и 200-250г кьопоолу; малко качамак...
1 ред черен шоколад малко по-късно
...
Отивам в Пловдив да покачвам ендорфина :D . Ще внимавам със сладкото, да е в норми поне ако го има. Желая ви слънчево настроение на пук на мрачното време! :)
Та... ето ме пак :)
Менюто не беше безгрешно, но с мярка.
Тренировки нямаше заради кръста.
Днес:
Храна и активност:
10:30 - 2 в. яйца, 1 краставица и много маслини ( не ги броих, но да кажем 30-40… (wasntme) )
около 12: чаша и половина чай от мащерка*, липа* и бял равнец*, 4 реда шоколад
16:10 - 10 белени бадема, 1 в. яйце... еспресо със сметана
19-20:30 - Кендо
22:45 - салата и печено св. месо, нетлъсто
Вода: над 1л
Магнезий, В
Храната не е особено сурова...
На тренировката ми беше супер готино, защото 1 седмица си дадох пълна почивка и много добре ми дойде. Само ми викаха “По-спокойно, не бързай толкова... Дишай!” :D Имах чувството, че мога още 1-2 тренирови да си удара... Все си повтарям тук тези дни да го раздавам по-спокойно и постепенно да увеличавам натоварването, а не изведнъж и пак да ме заболи много и всичко на ново.
Мнението беше редактирано от DiV на 22.04.14 23:49.
Вчера МЦ ме разиграва цял ден. Сутринта нямах апетит после ужасно много ми се ядеше ту сладко, ту солено и изобщо... Да, имаше повече от 1/2 шоколад (няколко реда черен и няколко обикновен) + 4 бонбона, не на веднъж. Лека тренировка вечерта + малко гирички.
Храна и тренировка:
сарсапарила с лимонов сок
8 - салата: домат, краставица, чушка, малко морков, 1/4 от малко авокадо, меродия и 50г тахан сусам и лен
9:15 - еспресо със сметана
15 - белени лешници с шепа стафиди (120г за деня) и малка ябълка
17:20 - 2 малки домата, 3-4 тънки резена св. филе; останалата част от горния микс
19-20:30 - Кендо
6мин тичане с раница в дъжда (за рейс... (dull) )
23:15 - сарсапарила + л.с
Вода: малко над 1л
Взех си сарсапарила за женските проблеми. Трябва да пия поне 2 пъти дневно от него!
Кръста е по-добре, но като тичам още се усеща натиск и болка между прешлените.
Четвъртъцие кендото е с по-ниска физическа активност, но изисква по-висока концентрация и мисъл... А аз винаги точно тогава ще съм като муха без глава... Може и да се оправа някой път (nrespect) :D
Не съм доволна днес, изобщо от седмицата до тук като цяло. :/
Храна и тренировка:
7:50 - салатена купа: маруля, домат, краставица, репички, меродия и малко дожоджен + 65г тахан
сарсапарила с лимонов с.
11:30 - кафе със сметана уж...
13:10 - голяма ябълка и 50г белени лешници
16 - салата като сутрешната, но с варено яйце и 20-25-6-7 маслини
19-20:20 - Кендо
22:30 - 23:50 - порция телешко варено с амарант и зеленчуци (много вода и по-малко от плаващите екстри)...
120г домашно царевично хлебче... 3 реда черен шоколад;
сарсапарила
Сънувах, че имам мускулна треска на корема. Толкова силна, че не можех да стана от леглото... :D
Мнението беше редактирано от DiV на 26.04.14 00:14.
Храна:
10 – снимка №3 + още сурови зеленчуци и 17 маслини
12:15 – сарсапарила, 13г сурово био десертче с годжи бери (не бях достатъчно егоист да си го изям сама цялото :D ), 30г ядки
14:35 – кафе със сметана и малка ябълка
16:10 - от вчерашното телешко със зеленчуци и много вода; 3 малки шепи кашу
...
Раздвижване с 3кг и обръч, цяло тяло 20мин.
Тази нощ няма да се спи и ще има поне още 1 кафе, чай и каквото дойде...
Храна:
6 - микс сушени плодове, годжи бери и бадеми ~ 140г(предимно плодове)
9 - еспресо със сметана
10:30 - 35г натурален шоколад без захар, подсладители и ГМО
12 - задушени пресни картофи с масло + 5-6 ч.л лютика
18: 15 - салата, варен кафяв ориз + дом. сос с няколко парченца телешко; малко некачествен протеин; пълна шепа сушени плодове
предстои още една безсънна нощ и:
сарсапарила
еспресо със сметана към 9
взимам си 2 малки ябълки, микса 140г, 2 малки блокчета от шоколада днес и 2 лукчета :D - това ще гледам да е за закуска чак или преди 12ч вечерта
Сън: 14 - 17:45
Храната е в малко по-големи количества днес, предполагам по-голям апетит заради липсата на сън.
Довечера втори рунд! :D
Мнението беше редактирано от DiV на 27.04.14 18:50.
27.04.14
19:00
Защо не спиш?
Нощни смени, временна работа, Симона. Има и забавни страни. :)
Всичко много зле, не знам кой ден сме и кога кое се е случило. Спах 13ч, всичко ме боли и ядох джънк... yeah! Интересно ми стана това, че като съм навън си търся и намирам начин да ям както трябва, но прибера ли се е много трудно да продължа с яденето на каквото трябва.
Ще ходя на палатки (с ЛАРП мотиви), та няма да вписвам 5-6 дни какви ги върша. Ще гледам храната да е прилична. За тренировките - трябва да има бой с мечове и тичане по горите. ^^
Мнението беше редактирано от DiV на 29.04.14 13:35.
На палатките беше много готино! Най- натоварващо ми идваше събирането и пренасянето на дърва за огъня, но не беше чак толкова зле. Храната беше каквото има. Но с количествата внимавах. После имаше 2 дни дето ядох повече сладко, но днес вече трети ден храната е нещо такова:
9:40 – няколко ягоди, сарсапарила
10:30 – салатена купа: спанак, домати, краставица, 21 маслини и по-малката половина на 1 авокадо
13:15 - банан и 2 ябълки
- кафе със сметана
16 - ½ купичка супа „Блато”; купичка и ½ от гювеч (печени: картофи, моркови, спанак, домати, тиквичка, патладжан, джоджен...)
19:30Трен.
21:20 - салатена купа с домати, краставица, малко спанак и ¼ авокадо, 20 маслини
Витамин Е
Вода: почти 1,5л
Тренировката:
Обръч 10мин
X2
- лицеви от колене 10
- В преси 10
- страничен планк 20
- pullover + sit up 5kg 10
- roundabout squat 5kg 25
- планк колене/ лакът 1:10мин, 1:06
- джъмпинг джакс 100
+ още клякания и усуквания с гирата
- малко разтягане
Ще наблягам на суровото, но на сготвени зеленчукови ястия не мога да устоя. Единствено риба си позволих предните 2 дни ии то в малки количества. В нея колкото знам няма хормони нали?
Като цяло,колкото и да се опитваш храната вече е много различна и не бива да мислиш много много къде има,има ли/няма ли хормони.То като се замислиш всичко е блъскано с какво ли не.Месото с хормони и антибиотици,а растителните неща с пестициди и всякакви химии.Рибата е същата работа,може би с една идея по-добре.Но по-голямата част от нея идва от рибарници,а там условията не са много различни.Даже често ни пробутват замразена и след това размразявана риба :/ Не ги мисли тези неща,хапвай си балансирано :Д
Мнението беше редактирано от DS* на 12.05.14 10:42.
И аз все така си повтарях, но има начини. Био продуктите или такива директно от производителя. Има голяма разлика още на външен вид. Аз сега залагам предимно на втория вариант, заради финансите. Защото с този режим ако не са подбрани внимателно плодовете и зеленчуците можеш да си докараш повече проблеми, вместо да се пребориш с тях. Рибата и аз мисля, че е малко по-добър избор, но не й е чиста работата и на нея :D
За вчера храната:
- смути с банан, 2 ябълки, 3 какаови зърна
- 115г ядки на 3 хранения (бадеми и кашу)
- салати и печени зеленчуци
- за вечеря малко риба на скара
Водата малко, 1 чай
Храна и активност:
8:45- салата: домати, краставица, спанак и 5 ч.л тахан сусам и лен
сарсапарила
12 - кафе със сметана; 3 сушени смокини
15 - почти 2 големи ябълки - втората не я доядох
18 - raw bar 30g
19:20:30 - Кендо
22:15 - 4 по-едри розови домата с маруля и малко шарена сол
Добавям от преди малко: 1 домат с малко краставица и шарена сол :D
Вода: 1, 300-400
Мнението беше редактирано от DiV на 14.05.14 00:03.
Hellooo!
Аз се загубих, че си хванах една работа и университетската заетост иииии няма празно в програмата. Храната и тренировките са ... Тази седмица х1 трен кендо и фехтовка, някакви разпокъсани раздвижвания през деня когато съм си в нас и в адекватно състояние :D Имаше 3 грешни хранения с месни продукти и общо 3 реда черен шоколад + 1 вафла и 2 бонбона мерси - това за невъведените дни общи количества... Също забелязах, че от разни меса ми излизат пъпки на дясната ръка?! Още го проучвам този въпрос...
Храна:
8 - 5 банана с 6-7 малки какаови зърна, сарсапарила
15 - салата: домат, краставица, айсберг и 2 ч.л тахан - не особено голяма порция беше; малко кафе със сметана
18-20 - кафе със смет.; 10 натурални сушени смокини; 30 лешника
21 - салата като горната, но почти пълна купа; кафяв ориз с тиквички + суров домат
Оо, забравих да спомена, че в понеделник съм на състезание по фехтовка, но тъй като не съм се занимавала с нея доста отдавна, няма да го взимам особено сериозно :D ще ида за кефа.
Състезанието мина. Стигнах до първия финален спаринг и туш! Това ми беше първото официално спортно състезание. Имаше едно момиче, което отделно си тренира фехтовка и като видях как сече... Добри от универитетските тренировки, които са практикували по 2-3 години не липсваха. Ако бяха само такива като мен щеше да е скучно :D Уф, доста спортна злоба имаше, с която не се бях сблъсквала толкова директно.
Храната:
-ягоди, 2 банана, салата, тахан ?, зелена супа, 20-30г лешници, 4 малки рибешки филенца с нещо отгоре?! и малко лютика.
Вода: около 1л
С храната не мога да се ориентирам още. Пробвах се изцяло на плодове и зеленчуци да мина, но колкото и да ям през 3 часа съм гладна. Не е удобно така, а и храната е трудна за пренос по пътищата. Сега май пак ще вкарвам тахан и ядки по-често в менюто. Въпреки че на плод и зеленчук се чувствам много хубаво отвътре... :D не ме бива в обяснения, трябва да сте го разбрали отдавна :D
Мнението беше редактирано от DiV на 20.05.14 00:20.
28.05
Започнах от днес едно предизвикателсто + него още някакви упражнения, раздвижване суринта около 10 мин. Не съм тренирала хубаво от много време за жалост. :(
Храна:
6 - банан + какао и шепа микс ядки и сушени плодове
9:15 - кафе със смет.
12 - 13 - 400мл фреш от портокали; микс ядки и суш плодове към 120г за деня
15:20 - кафе със смет.
20:40 - салатена купа: зеле, 3-4 домата, 1/3 краставица; малко бобена салата; по-късно 4 малки печени картофчета със сол и подправки
Мнението беше редактирано от DiV на 28.05.14 22:32.
Имам въпрос: Защо суровоядците толкова отричат мазнините? Не разбирам... Търся информация, но не намерих нещо съществено освен, че отнема повече време на организма за обработване (2-3ч). Някой знае ли нещо по темата?
Благодаря!
Сутринта раздвижване (със затворени очи... (yawn) в 5:30), отчайващо мизерен опит за кардио. :D
Храна:
- малко над 1кг кайсии - разпределени на порции през деня
- банан
- салата: 4 домата, 1/3 краставица, 1/4 авокадо; 5 лозови сарми с бял ориз
Течности: литър вода, 2 кафета и 1 чай
Раздвижване - ден 7 от предизвикателството:
- 40 sit-ups
- 20 crunches
- 20 leg raisees
- 50 sec plank
- 50 roundabout squats - 5kg
Храна:
- салата с айсберг и 2 моркова + 55г сусамов тахан
- чай, кафе със сметана
- рибешка чорба със зеленчуци и ориз вътре...
- 3 домата, авокадо, айсберг и 2-3 ч.л тахан
- кафе
- салата от 1-2 домата, малко краставица, малко авокадо и 3-4 с.л зеленчуково нещо, подобно на Миш-маш (без сирене)
Вода: ?
Ежедневно имам доста фицзическа активност. Сутрин ставам към 5 и нещо, а вечер късно заспивам - съня е малко.
Вече съм безработен студент в сесия :D И се разпуснах много. Всяка седмица все някакво нарушение някакво месо или сладко... Всъщност както винаги - почти спазвам режима.
Направих си опит ВВД vs. ВМД(около 90% сурови храни) и според мен както в повечето случаи и тук си зависи от организма и предпочитанията на човек. На ВВД се иска много материал за хрупане и докато се нaядеш и си подут почваш пак да огладняваш. Ставах хиперактивна като се храня така, което не винаги беше добре, особено като трябва да си седя кротко и да мълча. :D На ВМД лесно се прекалява с ядките и първите дни след ВВД има спад в енергията, но после се нормализира. Ситостта е за по-дълго и не изгладнявам като животно едва ли не... Така и не намерих някаква стабилна причина мазнините да се режат от менюто.
Няма някаква поразителна промяна от суровоядството именно защото храната така и не се задържа изчистена от боклуци за по-дълго време.
Сега честно казано не знам как точно да се храня... Може би нещо като Палео пак. От животинските смятам да включа месо, яйца и риба.
Да не се хваля, но не съм имала от онези гадни болки в яйчниците някъде от април. :)
За тренировките няма какво да се похваля, няма прогрес. Дано се промени следващите седмици това.
Храна:
– малко пъпеш;
кафе със сметана
– трен.
- 2 печени пълнени тиквички (плънката от вътрешността й, морков, домат и1 яйце); 2 домата и към 100г задушено свинско с гъби
допиване на кафето
- 3 нектарина
- сандвичи с маруля, 3 корнишонки, 2 домат и си замина бавно и полека 115г сусамов тахан с тях
кафе
- салатена купа с домати, краставици и подправки
Вода: 1,5л
Тренировка: Кардио – 35мин.
-загрявка
40 sec active, 15 sec active rest
x2
- Slow burpees
jog in place
- jumping jack
jog in place – тази почивка е само 1 м/у двете упражнения
x2
- lateral step + reach
jog in place
- ventral jacks
jog in place
x2
- high knee pouse
jog in place
- fly jacks
jog in place
~ минута- две почивка ~
x2
- bicycle crunches
jog In place
- lunge jacks
jog In place
x2
- plank slaps
jog in place
- stutter jacks
jog In place
x2
- Lateral hops
jog in place
- high knee jacks
jog in place
x2
-Leg raise + crunch
jog in place
- plank + leg raise
jpg in place
x2
- toe touch kicks
jog in place
- jumping jacks
jog in place
- малко разтягане
Чудих се дали има смисъл да описвам кардио тренировка.. Е, пускам я нищо, че е малко дълга.
Мнението беше редактирано от DiV на 18.06.14 21:44.
Ще пускам само тренировки известно време, тъкмо да имам по-голям стимул да скачам по-често, че да отчитам дейност тук. :)
Вчера само раздвижване си беше:
50 active, 10 rest
- warrior
- toe touch kick
- 3 high knees + kick
- walk down + side star
- 3 torso twists + knee
- knee push up (15 с мъка)
- bicycle crunches
- back bow pulse
- 3 flutter kicks + leg pulls
- leg cross bridge
- hip rock and raise
Днешната тренировка:
- въртене на обръчи
х2 с 3кг (2х 1,5кг :D )
- push ups 12, 10
- Russian twist
- single pullover + leg raises 10/ side
- squats + ventral raises 10
- jumping jacks 15
- lunges + row kickbacks 10/ side
- squat, crosses + presses 20
- lunges +rotations 11/ side
- crunches + cross punches 10/ side
~почивка и вода~
50/ 10sec
- warrior
- toe touch kick
- 3 high knees + kick
- walk down
- 3 torso twists + knee
- tricep push up + childs pose
- bicycle crunches
- back bow pulse
- 3 flutter kicks + leg pulls
- leg cross bridge
- малко разтягане
Е, ще си пиша храната, исках да се ориентирам към точен режим, но не мога, просто ще гледам да не ям захар, брашно и мляко, месото да е в малки количества и да не прекалявам като цяло с порциите.
За днес:
8:40 – нектарина
9:45 – 65г тахан с айсберг, чушка и малък морков; резенче киви
кафе
13:20-15 - 70г бадеми/кашу, чай; кафе
18:30 - салата, 1 голяма печена чушка с телешка кайма и бял ориз и 8-10 малки лободови сармички
Предните дни менюто беше г/д същото, само веднъж ядох мед, но беше 1-2 ч.л.
Ако някой има някакви забележки, бих се радвала да критикува. Целта ми е борба с трупнатите (още преди месеци) излишни мазнини.
Последните 2 дни нямаше тренировки. Винаги може и повече да се натоварвам като трнирам, но ме е страх да не се прещипе пак онзи гаден нерв на кръста, че е голама мъка после.
Мнението беше редактирано от DiV на 22.06.14 23:10.
Храната беше много разхвърляна през деня: 4 нектарини и 100г тахан; 2 чушки с ориз и кайма (смляно телешко е всъщност); малко салата с 2-4 ч.л тахан... 4 лободови сармички; парче ябълка; салатена купа с домати, краставици, чушка и подправки.
Вода: към 1,5л
2 кафета
Тренировка - 16 мин. коремни изтезания (giggle)
- in and outs – 25
- bicycle 25
- reverse bicycle 25
- crunchy frog 15
- wide leg sit-ups 25
- fifer scissors 25
- hip rock’n raise 25
- pulse ups 25
- side plank l/r x25
- v-up/ roll-up 22
- leg climbs l/r x12-13
- mason twist 42
- разтягане
През деня докато съм си в нас правя разни клекове, лицеви и повдигания на колене от вис... Колкото да си се раздвижвам.
Храна и тренировки:
8:20 – череши към 300г
10 – айсберг, 2 моркова и чушка с 85г сусамов тахан
кафе
14 -15:30 – 4 немалки домата с шарена сол;
1 пъстърва на скара... пълна ч.л тахан
18:20 - кафе
19-20:30* Кендо
Вода
* Днес нещо силата не беше с мен :/ В първите 30 мин, които са от най-високо интензивните в тренировката(не беше по-различно от останалите пъти), нещо прегрях . Първо ми беше ужасно, ужасно топло, после сърцето ми се разхлопа все едно ще излезе и не ми стигаше въздух... :( После ми се разтрепериха ръцете и краката, а накрая ми заглъхнаха ушите и ми причерня. Та взех и излязох от залата да подишам на прозорец в коридора. След десетина минути се нормализирах. Е, върнах се да си доиграя, не знам колко беше добре, но натам не е така натоварващо вече и не се повтори, но се задъхвах лесно.
Това от топлото ли е? Принципно не издържам на топло, но такова чак не е било. Може ли да е от МЦ, който дойде днес?
Сега нищо не ми се яде, само вода доста пих и много ми се спи. Как може да съм толкова... Мекица!? (dull)(tmi)
Храна:
8 – 4 нектарини, 40г бадеми и маалко череши
11:10 – 2 домата 10-15 малки маслини, 55г семки и ½ пъстърва
16:40 – салата от 2 домата, ½ краставица, чушка, шарена сол и към 100г телешко
кафе
и за цялата вечер - десетина маслини и шепа ядки ще има
Само с ежедневна активност днес, нещо ми е отпаднало.
26.06 беше деня от седмицата, в който храната се оплесква. Общите количества за целия ден бяха: 6 ч.л мед*, около 30г бадеми, 3 нектарини и 3 праскови; банан; Саздърма към 100-150г, салата... а малко кетчуп опитах :D и няколко лъжички бобена чорба. Не знам защо но поне веднъж в седмицата имам един ден в който храната е подобна, дори и по-зле.
Кендо вечерта.
27.06
6:30 - малко пъпеш
8 - яйце с 60г тахан и малко домат
кафе
13:30 - 55г суров слънчоглед + бадеми
15:30 - 17 - салата, семки около40г, свинско задушено, чисто (не беше много) с още 2-3 ч.л тахан
19:15 - 20:30 - Кендо
Кендото днес си беше доста тежко, стори ми се 2ч, а даже закъснях с 15 мин! Това със задъхването и т.н. е заради това + жегата и залата. Трябва да свикна! Опитвам се да контролирам дишането и докато мисля за него много зле удрям и крачки не правя хубаво и... всичко зле. Но пък горе долу дишам (whew) Трябва ми време и практика. Между другото още не съм слагала мен (за главата) тогава вече ще е малко по-притеснително.
Доста по-различни и изморителни станаха тренировките. Има още мноооого за учене :)
Мнението беше редактирано от DiV на 27.06.14 23:39.
Храна и активност:
10 – малко пъпеш
- купа с домати, чушки и краставица; малко повече от ½ скумрия на скара - :D толкова бях гладна, че си нападнах обяда
кафе
13:30 – 15:30 – бой с меч на открито
16 - 2 праскови
кафе
18:20 30г джакфрут, сушен (много интересен вкус има това); 13 фурми; 100-150 г череши
22:10 - 1 домат с шарена сол
Не знам как да си изкоментирам храната...
Ако рибата беше за вечеря, а вечерята за закуска може би щеше да е малко по-добре :D. Бях доста подута с това така и не мога да свикна и ми е много некомфортно. Някой път ми се ядат така само плодове... ама количествата винаги си тежат на мястото. Чудя се здравословно ли е да се комбинират плодове и ядки в едно хранене/ един ден (комбинцията на мазнини с въглехидрати)?
Храна:
8:40 – 3 кайсии, 1 праскова и 2 шепи череши
10 - кафе с 1 парче джакфрут (5-10г)
11:50 – трен.
13:20 – 2 порции салата (снимката) – домати, краставици, печени чушки, нахут и 65г общо тахан сусам и лен
15 - кафе
16:50 – 7-8 домашни бадема
19:10 – 70г лешници
22 - 1/2 скумрия, малко салата; малка св. пържола
Вода: почти 1,5л
Тренировката: На язовира, неравен терен.
- за начало 1-2 мин. бавно тичане тип “свински тръс”
- 2:30 мин. бягане
20 ходещи напада
- 3:20 мин.бягане
20-30 сек. ходене
- 3:48 мин.бягане
Гледах да поддържам едно темпо (не се влачех) и внимавах със стойката.
Утре ще опитам да тренирам сутринта на гладно.
Мнението беше редактирано от DiV на 29.06.14 23:34.
30.06
Тренировка на гладно
- 3 torso twists + knee 20 x2
- squat + punches 3kg 20
- hip rock’n raise 25
- Russian twist 20 3kg x2
- plank 1:40
- leg lifts 20 x2
- side plank l/r x2
- single pullover + leg raises 10/ side 3kg
Храна:
9:50 – 4 малки моркова с 95г тахан
12 – кафе
13:30 – 70г тахан с купичка варен нахут и 2 малки домата
лешници 20г
16:15 – 3 резена пъпеш
17:20 - малко печени картофи и 1 домат
19-20:30- - Кендо
Снощи беше най-тежката тренировка до момента. Сложих и мена вече. :)
Мнението беше редактирано от DiV на 01.07.14 08:15.