Помощ за избор на citrulline malate и beta alanin

04.06.14
19:30

Здравейте! Искам да си купя цитрулин малат и бета аланин ,но не мога да се спра на марка  ?!За бета аланина мисля да пробвам на pure nutrition защото имам възможност да го взема с отстъпка и ми се връзва на добра цена.Но за цитрулина не знам на какво да се спра ?Имам избор от следните марки:
Dymatize,Gaspari,Wider,Scitec,Pure Nutrition,ON общо взето добавки  който се предлагат в магазините на healthstore ....

05.06.14
13:34

Bulkpowders&Primaforce;. Чисти суровини на международни марки без грам филер на добри цени.

05.06.14
15:17

А какво ти е мнението за Wider   гледам и те предлагат бета аланин :)

Citrulline Malate - само от Primaforce

05.06.14
16:35

казано от Master Admin на 05.06.14, 15:17:

А какво ти е мнението за Wider   гледам и те предлагат бета аланин :)

Абсолютно аналогично, като за Прима и Бълк, ала защо да давам 50 лева за 300 грама , като мога да дам около 40-50 за 500.

05.06.14
17:27

Благодаря ви много за съветите.  В крайна сметка поръчах 200гр цитрулин + 200 гр бета аланин на Прима  за 59лв да ги опитам и ако остана доволен от тях ще си взема по-голема разфасовка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1