07.02.05
12:11
Ако някой не ги е пробвал мога да му ги препоръчам, аз до са съм опитал само пастета и да ви кажа доста ми хареса. Скоро ще си взема и кренвиршите, ще напиша хранителния им състав !
п.с. - пастета е Румънски, което е яко, не е правено в BG
[quote author=“alex”]
ама това сериозно ли го твърдиш :D .
Аз обичам една соева майонеза, казва се “Лека Майонеза Сола”, първата кутия която си взех малко се понасилих да я изям, но след това свикнах и сега доста ми харсева.
Да бе пич, не са български ... във фантастико ги има при храните за диебетици. Следващия път като ходя ще си взема и ще ги напиша :wink:
:arrow: Соеви кренвирши - за 100гр.
:arrow: Kkal. :arrow: 97.86
:arrow: белтъци :arrow: 16.4 %
:arrow: въглехидрати :arrow: 5.2 %
:arrow: мазнини :arrow: 1%
:arrow: Соев Пастет - за 100гр.
:arrow: Kkal. :arrow: 149.45
:arrow: протеини :arrow: 14.7 %
:arrow: въглехидрати :arrow: 16.4 %
:arrow: мазнини :arrow: 2.8 %
Хмм, а аз си мислех, че абсолютно всички кренвирши се правят предимно от соя + гадни мазнини + аромат-оцветители + други гадости, които е по-добре никой да не знае? Дано да греша...
соевото сирене е много вкусно, както и соевите хапки
аз това съм пробвала и ме удовлтвориха доста
но за състава не съм се интересувала
08.04.05
04:35
Само кренвиршите не съм опитвал, ще поправя грешката скоро :) . Кренвирши с яйца и тиквички м-м-м-м-м...
тофуто нали и то беше от соя, то ми харесва много
майонезата също ми хареса ама има доста захар в нея май
а пастета ми се стори гаден :)
Чесно... никакви кремвирши, никаква, майонеза. Пастета го обичам пилешки и никакъв друг. :lol:
Спред мен да се ядът кремвирши е дори по-зле от джобове, който продават по улиците... същото е и с съмнителен пастет и колбаси изобщо... Вярно малко е прекалено, но просто няма как. НАмирал съмсноп косми в лютеница, косми в майонеза. В ремвирши съм дъфкал някакви ... и аз не разбрах точно какви са, но приличаха на обелки фолио... голям гърч беше. :o :lol:
27.04.05
01:15
Опитах соеви кренвирши... Имам силни съмнения, че има фирма не добавяща соя в кренвиршите си... Вкуса е идентичен!
01.12.05
15:25
Здравей на всички,аз се регистрирах вчера и искам да ви поздравя.СУПЕР СТЕ!
А ето и първия ми въпрос-знае ли някой как се приготвя соева кайма?На опаковката няма упътване.
01.12.05
18:42
[quote author=“alex”]Ако някой не ги е пробвал мога да му ги препоръчам, аз до са съм опитал само пастета и да ви кажа доста ми хареса. Скоро ще си взема и кренвиршите, ще напиша хранителния им състав !
Искам само да кажя, че като е правено в Румъния в никакъв случай не означава, че е по-добро от българското, просто нивото на контрол и на двете места е еднакво.