Спиране на ефекта на Scitec Hot Blood 2.0 след първата доза ?

05.06.14
15:29

Здравейте, на 17 години съм и преди 3 дни си взех въпросното бустерче, като изпих половин доза (10) грама 2 часа след последното ядене и 30 40 минути преди тренировка. Значи просто такава енергия, напомпване , сила не съм имал никога до сега. Силата се покачи с поне 15 20 килограма напомпването  беше зверско от 36 ръка в края на тренировката показа 38,7 и като цяло ме държеше напомпан доста дълго време дори и на следващия ден се забелязваше. Така обаче има едно НО.. Втората доза като цяло нямаше почти нищо общо с първата имах малко повече енергия и нищо друго. Силата си беше същата, напомпването си беше нормално като все едно не пия бустера, и днес пак същото , почти никакъв ефект.. Та въпросът ми е дали да не увелича дозата на 15 , 20 грама въпреки че първата доза от 10 грама ме изкара извън кожата ми но не знам да не са ми малко тези 10 грама ? Някой които е пил бустера и е имал същия проблем ако може да сподели в такъв случай как да се приема добавката за да има ефекта какъвто трябва да има и във първата доза ? Благодаря предварително на отзовалите се :)

05.06.14
16:39

2 мерителни с връх или около 3 равни на гладно преди тренировка. Ще го усетиш доста добре, ако не си ял храни на които има трябва време за да се усвоят. Пример едно е да си хапнал 2 часа преди тренировка порция бял ориз, друго е да си изял 3 свински пържоли. При първия вариант пъмпа ще е далеч по-силно изразен.

05.06.14
19:36

И аз се бях излъгал да купя тоя бустер преди време, въпреки че продавача ми казваше, че не бил от най- добрите. Първата доза и аз я усетих перфектно, след това ефект никакъв. По нататък в тренировъчните дни забърках бустера в по- малко количество вода- същата работа. След това сложих доза и половина пак в малко количество вода- ефекта се получи, но не и като първият път. Един път сложих и две дози на веднъж, но пак без кой знае какъв прилив на енергия, напомпване по време на тренировка и тн.
Не че искам да правя лоша реклама на производителя, но за мен а и за много други хора, бустера на Scitec не е добра инвестиция.

05.06.14
23:01

Утре ще пробвам 20 дози и ще споделя дали е имало пъмп като първоначалната доза..Тъкмо се бях зарадвал че съм дал малко пари за една добре работеща добавка и ето че след първата доза нещо напомпването и силата не са същите. Иначе държи още от напомпването от 1 вата доза личи си че съм се издул яко и вените си личат по ясно :) Но за 23 лева толкова :Д Утре ще споделя :) Благодаря ви много за отговорите. По-здрави ! :)

06.06.14
16:14

казано от vlado1337 на 05.06.14, 23:01:

Утре ще пробвам 20 дози и ще споделя дали е имало пъмп като първоначалната доза..Тъкмо се бях зарадвал че съм дал малко пари за една добре работеща добавка и ето че след първата доза нещо напомпването и силата не са същите. Иначе държи още от напомпването от 1 вата доза личи си че съм се издул яко и вените си личат по ясно :) Но за 23 лева толкова :Д Утре ще споделя :) Благодаря ви много за отговорите. По-здрави ! :)

За съжаление днес изпих пълна доза от 20 грама и нямаше напомване като първата доза. Поне съм доволен че силата си ми остава но дотам :) Като за 23 лева не е лош продукт обаче голям ефект от него не може да се очаква просто първият път е напомпването и после просто стоиш по напонпан и силата ти е малко в повече

07.06.14
17:27

Добре, че си вземал малката разфасовка от 23 кинта, и аз бях взел малката. Не сме се минали баш :D .
При всички положения следващият бустер ще е друг.

12.06.14
08:06

Ти какъв ефект очакваш да има азотен бустер от най-нисък клас ? Четете малко преди да си давате парите за глупости ... като опаковката е ‘шарена’ не значи,че продукта работи ;)

20.08.14
23:34

Освен многото кофеин друго не усетих от hot blood-a

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1