Ще си купувам ЕФИДРИН ама кажете ми нещо повече за него...

01.12.05
20:38

хора смятам да почна един цикъл за исчистване с ефидрин на хапчета.ама какво точно прави и какво не?Дайте повече инфо.По колко се взима?Преди или след?И какви са му страничните и полезни ефекти?Казват че много се чисти с него...верно ли?

01.12.05
23:03

Ефедрин+Кофеин=Амин , така че be careful ;]

01.12.05
23:15

Има го направо в тази комбинация

01.12.05
23:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има го направо в тази комбинация

Съмнява ме. Забранен е за разпространение (за това фет бърбърите вече са без ефедрин). Но все пак може и да греша и да го има с кофеин.

Ефедрина също така стимулира централната нервна система (освен метаболизма). Има кратко действие, след което настъпва умора. Ако имаш (или си имал) проблеми със сърцето забравяш за ефедрина. Ако нямаш, тогава внимаваш да не си създадеш такива. Може да имаш и проблеми със съня. Един приятел беше получил аритмия след употреба на ефедрин+кофеин и последвалата аеробна тренировка. Това е за което се сещам.

02.12.05
11:55

хора смятам да почна един цикъл за исчистване с ефидрин на хапчета.ама какво точно прави и какво не?Дайте повече инфо.По колко се взима?Преди или след?И какви са му страничните и полезни ефекти?Казват че много се чисти с него...верно ли?

Не ти трябва ефедрин.
Съвет от човек който го е пробвал и знае за какво става въпрос.
По-добре пробвай с кленбутерол.

LO

05.12.05
04:27

Аз пия по половин хапче 25мг. преди велотранажора.
Обикновено е следобед или вечер през 2 дни.
Пия го с половинка аспирин и голяма чаша кафе.

Изпотявам се, тялото понякога е изморено, но смятам,
че има ефект.
Взимам по толкова малко защото няма от къде да си намеря
отново и го пестя.
Иначе Кленбутерола е отличен,
но го взимах близо 20 дни нон-стоп и спря да действа
и за това сега съм на ефедрин.
От 1ви януари пак почвам Клен с интервал седмица на седмица.

Определено ефедрина има ефект, но много трудно се намира.
Ако някой има ефедрин - моля да ми драсне 1 ред на happyness@mail.ru
с цената която иска и за какво количество.
Аз търся към 1-2 опаковки.

Истината е, че смъкнах най-много килограми когато
се ограничавах до около 500 калории на ден в продължение
на 4 седмици. Имаше отделни съботи и недели в които преяждах на корем,
но като цяло смъквах към 3 килограма седмично без усилие,
като дори не се върнаха обратно.

Сега с ефедрин и Клен продължавам да смъквам
към 500 грама на седмица но вече не съм на диета.
Само съм спрял белия хляб, пърженото и тортичките,
но си хапвам шоколад, фурми, мед към кафето, смокини.

Всъщност понякога ям пържено или пастичка - 1път на 2-3 седмици
но го правя само за да не стана “по-свят и от папата”.  :P

Пак напомням:
Ако някой има ефедрин - моля да ми драсне 1 ред на happyness@mail.ru
с цената която иска и за какво количество.
Аз търся към 1-2 опаковки.

Поздрави!

05.12.05
14:14

[quote author=“AbSs”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има го направо в тази комбинация

Съмнява ме. Забранен е за разпространение (за това фет бърбърите вече са без ефедрин). Но все пак може и да греша и да го има с кофеин.

Ефедрина също така стимулира централната нервна система (освен метаболизма). Има кратко действие, след което настъпва умора. Ако имаш (или си имал) проблеми със сърцето забравяш за ефедрина. Ако нямаш, тогава внимаваш да не си създадеш такива. Може да имаш и проблеми със съня. Един приятел беше получил аритмия след употреба на ефедрин+кофеин и последвалата аеробна тренировка. Това е за което се сещам.

Не се съмнявай защото го има но ще прозвучи като реклама който се интересува ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1