08.06.14
21:15
Здравейте. Може ли да препоръчате, кой Л-карнитин да си взема при положение, че има 2 страници продукти(разлика в цените, ефекта?). Искам да сваля мазнини и съм напълно начинаещ фитнес ‘навитак’. :)
И искам да попитам Л-карнитина има ли страничен ефект върху сърцето. В смисъл с леко високо кръвно съм и съм на хапчета и всичко си е в нормата, та дали ще има някакъв ефект?
Благодаря :)
Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 08.06.14 21:15.
Първо дай малко информация за себе си.!!? Спазваш ли хранителен режим, ако мислиш, че само от Л-карнитин ще сваляш в голяма грешка си ;)
08.06.14
21:31
Благодаря за коментара. Идеята ми е след ден два да започна, но искам да си взема л-карнитин ми казаха, за по-бърз ефект. Спортуването ми е 1-2 пъти в седмица тенис или футбол. Но както споменах, след ден два ще започвам и фитнес. Съвсем начинаещ. Та заради това питам. Знам че да стоя в офиса и да го пия ефект няма да има. Сега съм в процес на избиране на л-карнитин и правилно хранене, та съвети биха ми били мн полезни.
Бързо качвам и бързо свалям, това си го знам. Та сега съм качил 10кг ама ям всичко. Мисля да започна с прочистване от 2-3 дни, мляко и после някоя диета 90 дневна да речем и по-малко ‘тъпчене’ + спорт + фитнес (леко) :)