29.11.05
20:21
какво мислите за този гейнер на UNIVERSAL?
той съдържа Глутамин и Креатин мисля околко 5гр. от всяко в 100гр. от сублемента.какво ви е мнението за него...и с какво друго ще е добре да се комбинира и за каква цена си говориме.
10х!
Giant Mass 4100-Преди време бях си го взел(одавна беше) мога да ти кажа че го пих няколко пъти(за това зе ефект няма да говоря)защото имаше ужасен вкус и просто неможех да го пия и го подарих на вуйчо ми които е пил какви ли не добавки и дории той каза че има ужасен вкус.Сега като се замисля май беше около 50 лв за 1,5 кг.За качество мисля че марката Universal е доказана а и професионалното мнение на продавача(проф.култирист)които тогава ми го препоръча, мисля че е достатъчно за да мисля че е доста добър гейнер.Но за съжаление немога да го пия. Но на теб пък може и да не ти е гаден вкуса.
30.11.05
15:09
[quote author=“hansol__”]какво мислите за този гейнер на UNIVERSAL?
той съдържа Глутамин и Креатин мисля околко 5гр. от всяко в 100гр. от сублемента.какво ви е мнението за него...и с какво друго ще е добре да се комбинира и за каква цена си говориме.
10х!
Креатин и глутамин вътре има колкото да кажят че има, изобщо не ги брой. Иначе е добър, а колкото до вкуса, аз лично пих шоколад и беше нормално, нито гадно, нито много вкусно. Доста е сладък. Може да се комбинира с всичко, не си задал точно въпроса И да, казва се Giant Mass 4100, аз лично този дето ти го казваш незнам да съществува.
ас го пия този гейнер от 3-4 дена мога да кажа че има супер вкус поне за мен има.
значи 1.3кг беше 30лв а 4кг го взех за 78 лв. :wink:
Да ако пиете шоколад сигурно има хубав вкус но аз няколко пъти ходих и се само ванилия и направо ми се гадеше и ми писна и си взех Mega Mass.