09.06.14
13:24
Привет колеги :) Една приятелка, преди малко ми препоръча този продукт да си закупя:
Искам да попитам, някой които го е употребявал да сподели мнение? Благодаря предварително :)
Продукта: L - КАРНИТИН капс. * 60 АДИФАРМ
09.06.14
17:58
Зависи. Ако е ацетила - горе-долу бива. Въпреки, че го взимах на цена към 20 лв и не ми излизаше особено изгодно.
Не знам, аз от ALCAR на Prima съм си най-доволен. Пък и ще имам за месеци напред. То тва няма свършване :D
Говоря за обикновенния Л-карнитин. Както споменах по-горе, момичето за почти 1 месец свали близо 10 кг. също така свали по 4-5 см. от талия,ханш и т.н. Не казвам, че тези 10 кг. са само сланина, Но виждам, че има ефект от продукта и режима които спазва. Затова пуснах темата, ако някой е употребил по-горния продукт да сподели мнение. Иначе аз лично, бях се спрял на този продукт които каза колегата Николай “ALCAR Acetyl L-carnitine” , но в интернета няма почти никакви мнения за този продукт.?
09.06.14
23:09
Аз лично предпочитам да си дам парите за продукт, който е с доказана ефективност и ще ми стигне за повече време. А това, че приятелката ти е свалила 10 кг.. може да се дължи на куп причини, нямащи нищо общо с хапчетата. Отделно въпросът е от 10 колко са мазнини.
10.06.14
10:28
Търсиш явно някаква секретна и революционна форма на л-карнитин... ами няма такава. Най-добрият вариант си е ацетил при това на прах. Обикновен л-карнитин на капсули е възможно най-неизгодният избор. 10-те килограма свалени от приятелката ти не само може да се дължат на други неща, ами ти гарантирам, че е така...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 10.06.14 10:42.
10.06.14
14:08
Аз определено съм сигурен, че само Л-карнитин не помага. Пробвах го само в комбинация с протеин и да ти кажа никаква работа не свърши. Определено имах нужда и от по-силни неща. Взех си Stacker 3kata 100тина капсули и тогава видях ефект. Ей сега си купух пак Стакър и L-carnitin с chrome.
Айде успех брато.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.06.14 14:41.
Благодаря ВИ :)
Спрях се на тези, щом казвате, че ацетил/а е по-добрия вариант ще Ви, послушам да не си дам парите на вятъра.
Вариантите:
1. GN Acetyl L-Carnitine - 100 г.
2. Acetyl-L-Carnitine “на фирма - BULK Powders” 100 г.
3. ALCAR Acetyl L-carnitine 250 г.
Ще съм Ви, благодарен, ако може да ми помогнете с избора. Продукта ще се купува, след като се върна от екскурзията.
10.06.14
20:58
Направих един цикъл с алкар-а в комбинация с фетбърнер и останах много доволна:)
Какъв фет бърнър да си взема, сега използвах “Animal Cuts” , но останах доста разочарован. Почти никакъв ефект не усетих от продукта. Ако взема само Ацетил Л-карнитин , няма ли да има ефект? Или да ми препоръчаш по-евтин бърнър?
11.06.14
08:29
Ще има естествено :) Просто в комбинация действа убийствено! Можеш да вземеш и зелен чай,ако не искаш бърнер и да ги пиеш 2-те.
Ясно Дачева, Но щом казваш , че с бърнър ще е по-добър ефекта ще взема бърнър. Само, ако може ми препоръчаш нещо до 40-50 лв. Ще трябва ли да взимам и БЦАА?
Набелязах следните продукти.
1. PURE NUTRITION Herbal Burn 120 Caps.
2. AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps.
Това са нещата които, успях аз да си избера. Един от тези двата продукта, ще бъде сичетан с “ALCAR Acetyl L-carnitine” , също така може да ми препоръчате и друг продукт. Говоря за бърнър
11.06.14
22:18
Аз пих АЛКАР-а с Термокор, доволна съм :) Лично аз (не ме убивайте:Д) не съм фен на продуктите на PURE, това естествено е лично мнение и избор:)
казано от Графиня фон Дачева на 11.06.14, 22:18:
Аз пих АЛКАР-а с Термокор, доволна съм :) Лично аз (не ме убивайте:Д) не съм фен на продуктите на PURE, това естествено е лично мнение и избор:)
Бе нема те убиваме ама къде остана АЛА-та и Детонатрола :P
Единственият л-карнитн,който оправдава покупката си (по мое мнение) на пазара е Алкар на праймафорс и може би ацетила на бълк,всичко останало е загуба на средства :)
12.06.14
08:15
казано от AgBOKATA на 11.06.14, 22:24:
казано от Графиня фон Дачева на 11.06.14, 22:18:
Бе нема те убиваме ама къде остана АЛА-та и Детонатрола :P
Човекът каза, че не разполага с толкова много пари, тук не правим стак все пак:)
казано от Lorinser на 12.06.14, 08:02:
Единственият л-карнитн,който оправдава покупката си (по мое мнение) на пазара е Алкар на праймафорс и може би ацетила на бълк,всичко останало е загуба на средства :)
Като сме се заговорили аз в момента пия Tartrate на Primaforce. Доста сериозно ме потва и енергомотивизира само от 2 грама. Определено работи и това е моя карнитин.
Моля да бъда извинен за стака :)