Деформиране на лявата гърда

11.06.14
23:41

Значи 2 седмици г/д не бях тренирал и вчера направих следната тренировка: 50 класически клека, 50 горен скрипец пред гърди и 50 флайса за 23 минути като ги правих на серии по 5 повторения с подходяща тежест. Днес забелязах че лявата ми гърда се е деформирала по ужасен начин. Все едно долната-вътрешна част на гърдата се е изместила нагоре вляво, и сега половината ми гърда изглежда като плочка. На дясната ми гърда нищо и няма. То се знае че е от флайса но въпроса ми е дали може да се оправи някак защото е адски грозно. Моля ви за съвети :(

Темата беше редактирана от Julianwas на 11.06.14 23:43.

11.06.14
23:44

Друго интересно е че като не съм се стегнал съвсем малко се личи но ако стегна гърдите доста се личи.

Снимков материал?Едва ли причината е в последната ти тренировка,не си забелязал явно до сега.Малко хора са надарени със симетрия м/у лява и дясна част.Всъщност перфектна симетрия не съществува.

Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 12.06.14 11:02.

12.06.14
12:36

Снимки нямам дори да имам щеше да са с лошо качество и нямаше да забележите. Перфектни си ми бяха гърдите но това е ужасно просто дано се оправи. Ако не е от тренировката от какво ще да е...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1