31.05.14
13:21
30.05.2014
Върнах се от нощна и хапнах(около 11 часа) 2 яйца с парче сирене (около 30-40гр) + 1 лъжичка сос Хайнц
После имам 5-6 часа сън.
Към 7 - Лате от пакетче (75 калории)
В 9 вечеря - 1 кюфте на фурна от телешко месо (около 150 гр) + зелена салата, парче сирене (30 гр) и лъжичка сос Хайнц към кюфтенцето, което беше голямо като 2 нормални :)
За десерт имам около 100 гр сладолед Zero с 0% захар. Калориите са 60-70. Като калоричност е супер, но със сигурност няма да ям често от него, защото е подсладен освен със стевия и със сорбитол. Все пак като десерт от време на време е добра алтернатива.
Това беше яденето за вчера. Легнах си навреме. (sun)
От няколко дни не съм ходила в залата. Чувствам се доста изморена и не на място. Освен това имам да уча ужасно много. Опитвам се да поддържам някаква активност с упражнения вкъщи. Ще се включа скоро с новости.
П.С. Забравих да добавя и ядките, които ядох. Около 60-70 грама разпределени на 2 пъти през деня - бадеми, кашу и сушени плодове микс.
Мнението беше редактирано от Наталия Минчева на 31.05.14 13:23.
01.06.14
22:06
01.06.2014
Днес пак без зала, но утре се започва, уморена - не уморена! Твърде дълго почивах.
Днес храната е малко, защото цял ден се чувствам като болна... Боли ме главата, спах много,
нямам апетит и ме болят очите...
Хапнах печени пълнени тиквички с яйце, сирене и кашкавал. Тиквичките бяха малки, така че
плънката не е много. Като грамаж - около 200-250 гр.
Имам 2 латета от пакетче. Около 100 гр от сладоледа със стевия.
Ще хапна нещо на работа. Най-вероятно шопска салата. Утре ще си подготвя нещо по-хранително
преди тренировка.
Заредила съм се с 3 пакетчета зелен чай с ягода и киви. Така че имам и чайове към менюто за днес.
Знам, че с тази храна е учудващо, че мърдам, но не съм гладна. Bad day (tmi)
02.06.14
22:24
02.06.2014
Днес има някои добри промени :) Вдигнах килограмите на всичко. Естествено не с много, но след седмица още. Храната отново не е много, заради нощната. Целия ден спя. Започвам с храната.
Закуска в 9 - протеинов бар (Абе много били вкусни тия барчета!!!)
После тренировка.
Обяд в 11 - 4 малки парченца пълнена тиквичка с яйце, сирене и кашкавал + 2 варени яйца.
После следва сън до 6.30.
Вечеря в 10 - голяма шопска салата. Около 350 гр.
Имам и едно лате някъде там. За малко по-късно имам ябълка.
Тренировката:
15 мин велоергометър с доста ускорен пулс.
После затваряне на аддуктор машина с 30 кг - 2х15 и 2х10
разтваряне на аддуктор с 30 кг - 4х15
повдигане на ръце напред с 4 кг гири - 3х20 с двете ръце
раменни преси с 4кг - 3х10
отново с 4 кг изнасях ръце в страни - 3х10 за всяка страна
лег преса с 25кг - 4х15
придърпване на вертикален скрипец с 20 кг - 3х15
глутеус преса за задна част на бедрото - с 25 кг 3х15 зА всеки крак
Завършвам с 10 мин интензивно кардио на велоергометъра.
Сега имам лека мускулна треска, но това е едно хубаво чувство :D
03.06.14
22:58
Днес почивен ден от залата, заради нощната и ужасната болка от скрипеца вчера... Всяко повдигане на ръцете е мъка :D Голяма умора... След като спах около 5 часа - едвам станах!
Храната днес:
В 6 - купичка около 250 мл крем супа от микс зеленуци (броколи, моркови, царевица и грах) с 100 мл мляко и 150 мл вода + къри, сол и черен пипер.
В 10.30 - 2 варени яйца с около 30 гр сирене и 2 лъжици снежанка. И хапка протеинов бар за десерт
После сън 5 часа
В 6 едно лате + остатъка от протеиновия бар ( около 250 калории. 18 гр въглехидрати, 30 гр протеин)
В 10.30 - купичка от същата супа.
В 11 - половин малка купичка череши с кисело мляко и 1 лъжица какао. БЛАГОДАТ! :D
По-късно, ако огладнея, ще е шопска салата или супа.
Утре зала ;)
12.06.14
09:33
Здравейте на всички.
Последните дни не пиша, защото работа, учене... Днес имам изпит и сега пак започвам да преговарям.
Общо взето карам по инерция. Хапвам си, страня от “лошите” храни. Имам 1 грях - 3 бухтички за закуска преди 2 дена. Но не съм правила въглехидратен ден, така че го броя за такъв :)
В момента си пия кафето с мляко и хапнах малко ядки със сушени плодове и 1 лъжичка фъстъчено масло.
Напоследък хапвам доста пълнени печени чушки с яйце и сирене. Не ги пълня много, за да е повече чушка и по-малко сирене.
Бързичко ми е, леко и вкусно. :) Плюс някоя мръвчица. (sun)
Ще пиша, щом вляза в ритъм отново.
Хубав ден на всички.
13.06.14
22:01
Здравейте.
Първо да се похваля - изпитът мина повече от успешно. Не само, че получих 6-ца, но и бях много похвалена. (sun)
Но има друго, което ме притеснява, извън университета.
Днес направих пак измерване на талия, ханш, бюст, бедра...
Минаха около 3-4 седмици преди последното мерене.
Бедра и бюст - същите, но ханшът ми е с 2-3 см повече, а талията ми е с 4 см по-малко!!!
4 см е безумие!!! Сега съм 62 см талия!!! Безумие!
На какво може да се дължи тази промяна...
Мислите ли, че трябва да си променя храненето. Виждате какво е. Очаквам мнения...
В шок съм. Мерси предварително за мненията и съветите.(F)
Каква ти е целта по принцип? 62 го намираш за много или малко? Аз също съм с талия 62, но единия ден може да ми е 60, другия - 64. Може просто да си я мерила предния път с леко подут корем и реално да си си същата и сега. :)
14.06.14
00:58
Винаги съм била с 66 см талия и ми е добре така. Целите ми са изчистване мазнините от бедра и дупе и стягане на корем, ръце, рамо и като цяло тонизиране. Не тренирам само за тези цели, но и за здраве (дори и клиширано).
Малко ми се струва 62 см. Още по- странно ми е как вдигнах на ханш 2-3 см, а смъкнах талията...
Ще изчакам 2 седмици и пак ще проверя какво се случва.
Някакви съвети, Маги? (sweat)
За съжаление точно аз съвет не бих могла да ти дам. Ще се радвам някой по-”разбиращ” от мен да се изкаже :) И все пак - ако се харесваш, като се погеднеш в огледалото, не се интересувай от сантиметрите.
28.06.14
12:05
Не съм писала много време,защото се готвех за държавен.
Общо взето 2 седмици бях извън релси. Храненето нередовно, не добре обмислено, въглехидрати, без фитнес...
Но поне успях да направя някои упражнения вкъщи.
От днес съм отново в строя. За сега имам 30 мин кардио, а откъм храна имам кисело мляко с лъжица сладко и бисквита; пилешка пържола на скара и 2 варени яйца и 1 протеинов бар.
Ще редактирам по-късно като добавя вечерята. Сега ще се спи, защото съм след нощна :)
П.С. за вечеря миш маш с 2 парчета моцарела
Мнението беше редактирано от Наталия Минчева на 01.07.14 12:31.
07.07.14
14:19
06.07.2014
Днес се чувствам ужасно... От вчера съм настинала във фитнеса. Боли ме гърлото, уморена съм, тежи ми главата, хремава... Ужасно е. Днес няма да правя нищо... Само чай и почивка. Пиша вчерашния ден.
Около 10.30 - кафе с мляко и лъжичка захар
Около 12 - 3 малки свински пържолки с 1 кисела краставичка и зелева салата
Тренировка
След тренировка около 3 - протеинов шейк с 250 мл вода и 50 мл мляко
Към 5 - половин банан и 2 лъжици фъстъчено масло
Вечеря около 8.30 - 2 бъркани яйца с около 100 гр свинско филе + 2 кисели краставички, малко зелева салата и около 100 гр варени зеленчуци + топено сирене 1 триъгълниче и малко мляко. Направих го като сос и ги полях.
Около 10 - чаша прясно мляко с ванилия. Заради гърлото трябва да пия топли неща. Надявам се да се закрепя.
Тренировката:
10 мин интензивно кардио с доста висок пулс
После затваряне на аддуктор машина с 30 кг - 4х15
разтваряне на аддуктор с 30 кг - 4х15
повдигане на ръце напред с 4 кг гири - 3х20 с двете ръце
раменни преси с 4кг - 3х15
лег преса с 25кг - 4х15
глутеус преса за задна част на бедрото - с 25 кг 3х15 зА всеки крак
глутеус за вътрешна част - 25кг 2х15
И някъде между всичко потна между климатиците - сега ближа рани.
Мерките ми са непроменени. Явно талията си остава 62 см. 8-)
18.07.14
18:18
Не съм писала, защото бях извън града, после пък тръгнах по доктори...
Имам си още проблеми с краката и обикалям различни лекари за диагноза.
Уж беше едно, сега не било... И аз не знам какво ще се случи. Казаха ми
да намаля спорта, най-вече в краката, но няма как да стане... И без това
ходя рядко (3 пъти седмично). Няма как да намаля още! Ще пазя ставите
и колената и това е.
Понеделник пак съм на лекар. Стискайте палци.(sweat)
25.07.14
18:20
Включвам се бързо за малко ъпдейт -
В последните 3 дена ям - броколи с пиле, сирене ементал, зелева салата, лютеница, заквасена сметана с вишни. Плюс 1 фреш и обичайното кафе и чай, 1 протеинов бар и 1/2 протеинов шейк.
Не стигат краката, ами и се разболях от ангина.
Очаквам да приключа с тези глупости и да си дам малко зор.
След 5 дена съм на ревматолог. (sweat)