БЦАА + Креатин

12.06.14
18:51

Здравейте.. От  Заглавието  ясно говори на какво съм се спрял. Искам да ви попитам  за мнението на тези  2 продукта комбинирани заедно. Целта ми е  да покача  3-4кг ММ. Хранителен Режим имам и той е  добър набавям си протеин  въглехидрат мазнини всичко. 

Продуктите на които съм се спрял са:

БЦАА МЕХ 500г
Креатин АМИХ 500гр

Какво ви е мнението като цяло за комбинацията и за тези 2 продукта.

Темата беше редактирана от krNbarca на 12.06.14 18:52.

12.06.14
19:02

По-добре си вземи това: MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - по-ниска цена същата ефективност , по-голямо количество :)  Аз лично съм доволен от продукта

12.06.14
20:28

казано от ЖоретУ на 12.06.14, 19:02:

По-добре си вземи това: MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - по-ниска цена същата ефективност , по-голямо количество :)  Аз лично съм доволен от продукта

Ахам добре а БЦАА-то какво мислиш и това комбо е добро нали?

12.06.14
20:36

Креатина на MEX и MEX BCAA 20K.  Може би това са най-изгодните продукти на пазара.

12.06.14
20:51

казано от Gergi_81 на 12.06.14, 20:36:

Креатина на MEX и MEX BCAA 20K.  Може би това са най-изгодните продукти на пазара.

Мда и аз така знам и в същото време мисля ,че са и качествени продукти.

12.06.14
20:56

Взимаш БЦАА-то на МЕХ и креатина на МЕХ и си свиркаш!!!

За какъв период точно искаш да качиш тези килограми и до каква степен разчиташ на добавките затова, нямам опит с добавките на MEX, но до колкото знам работят с много нискокачествени суровини, на близка до тази цена можеш да си вземеш по-добри продукти според мен.

12.06.14
21:56

казано от Владимир Димитров на 12.06.14, 21:52:

За какъв период точно искаш да качиш тези килограми и до каква степен разчиташ на добавките затова, нямам опит с добавките на MEX, но до колкото знам работят с много нискокачествени суровини, на близка до тази цена можеш да си вземеш по-добри продукти според мен.

Точен период няма просто искам да ги кача :) ,а относно качеството си 1-вия който казва ,че не са хубави.

казано от krNbarca на 12.06.14, 21:56:

казано от Владимир Димитров на 12.06.14, 21:52:

Точен период няма просто искам да ги кача :) ,а относно качеството си 1-вия който казва ,че не са хубави.

Не твърдя на 100%, че съм прав, просто в моите очи тази марка никога не е изглеждала особено надеждна :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1