12.06.14
18:51
Здравейте.. От Заглавието ясно говори на какво съм се спрял. Искам да ви попитам за мнението на тези 2 продукта комбинирани заедно. Целта ми е да покача 3-4кг ММ. Хранителен Режим имам и той е добър набавям си протеин въглехидрат мазнини всичко.
Продуктите на които съм се спрял са:
БЦАА МЕХ 500г
Креатин АМИХ 500гр
Какво ви е мнението като цяло за комбинацията и за тези 2 продукта.
Темата беше редактирана от krNbarca на 12.06.14 18:52.
По-добре си вземи това: MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - по-ниска цена същата ефективност , по-голямо количество :) Аз лично съм доволен от продукта
казано от ЖоретУ на 12.06.14, 19:02:
По-добре си вземи това: MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - по-ниска цена същата ефективност , по-голямо количество :) Аз лично съм доволен от продукта
Ахам добре а БЦАА-то какво мислиш и това комбо е добро нали?
Креатина на MEX и MEX BCAA 20K. Може би това са най-изгодните продукти на пазара.
казано от Gergi_81 на 12.06.14, 20:36:
Креатина на MEX и MEX BCAA 20K. Може би това са най-изгодните продукти на пазара.
Мда и аз така знам и в същото време мисля ,че са и качествени продукти.
12.06.14
21:52
За какъв период точно искаш да качиш тези килограми и до каква степен разчиташ на добавките затова, нямам опит с добавките на MEX, но до колкото знам работят с много нискокачествени суровини, на близка до тази цена можеш да си вземеш по-добри продукти според мен.
казано от Владимир Димитров на 12.06.14, 21:52:
За какъв период точно искаш да качиш тези килограми и до каква степен разчиташ на добавките затова, нямам опит с добавките на MEX, но до колкото знам работят с много нискокачествени суровини, на близка до тази цена можеш да си вземеш по-добри продукти според мен.
Точен период няма просто искам да ги кача :) ,а относно качеството си 1-вия който казва ,че не са хубави.
12.06.14
23:55
казано от krNbarca на 12.06.14, 21:56:
казано от Владимир Димитров на 12.06.14, 21:52:
Точен период няма просто искам да ги кача :) ,а относно качеството си 1-вия който казва ,че не са хубави.
Не твърдя на 100%, че съм прав, просто в моите очи тази марка никога не е изглеждала особено надеждна :)