23.05.14
16:53
Здравейте !!!
Отдавна следя ББ-Теам, статиите ,форума ....ако човек може да отбира полезната информация ,мястото си е една златна мина !!!
Та стажа ми е близо две години ,като в зала съм влизал няколко пъти като начинаещ но не ми хареса като цяло обстановката,затова си тренирам в домашни условия .
Голяма заслуга да почна да тренирам има брат ми (да е жив и здрав) ,тъй като личния пример е най големия мотиватор !
А катализатора беше проблемите ми с кръста ,тъй като цял живот съм бил слаб а работих доста тежки физически работи и без култура и познания за правилните движения и пазенето от травми и си докарах така ``хубавата``диагноза- дискова херния!!!
Тя реално не е доказана от скенер или ЯМР тъй като докторите все немаха направления все някви извинения .....абе смешна работа ...инак снимки ми правиха доста и по тях уж се виждало ....незнайно какво !!!!
Ходих няколко пъти на физиотерапии,хапчета ,мазила .....но ми писна и реших да се взема в ръце !
Тъй като типа ми е ектоморфен пък и имах мазнини в коремната област ,първия месец наблегнах на кардио и базови със собствено тегло или с малки тежести ....накрая на месеца бях станал от 67 на 64 кг.
От там нататък та досега предимно качвах ,с изключение на 2-3 месеца миналото лято ,и в края на април тази година бях станал 78 кг,естествено с приличен процент мазнотия !!!!
От края на април стартирах фастинга който и е основната причина вече да се регистрирам и да си направя дневник за да си следя резултатите !!!
В тренировъчните дни прозореца за хранене ми е 8 часа вечерта като тренировката е на гладно !!!
В почивните дни прзореца ми 4-5 часов като гледам да имам две хранения плюс някоя ядка некой път като междинно!
За месец и нещо до този момент съм 75 кг ,с 3 надолу от началото ,като не усещам да съм загубил сила даже напротив!
Гледам да се храня с качествена храна ,пилешко, рибка ,свинско ,мляко ,картофи ,ориз, пълнозърнест хляб,извари,салати ,плодове и т.н.
Refresh:Общо взето от няколко месеца насам позарязах фастенето и съответно не тренирам всеки път на гладно въпреки че го предпочитам,причината е че работата на смени и фастовете малко трудно се комбинират,но не съм го зарязал напълно и от време на време си правя леки фастове по около 16 часа ..
И така ето го и същинския старт!
Тренировка -крака
10 мин раздвижване и разтягане
7-8 мин кардио в умерено темпо
Адаптацийка -напади 30 бр СТ
Клекове -4 серии 2x 8x 90kg, 7x89,7x88
Отпади с дъмбели 27 кг на дъмбел-4 серии 2x7, 2x6
Бедрено разгъване -4 серии с 45 кг -4x8
Хип тръстър за задно бедро 3 серии-70 кг 3x11
Tяга с прави крака за задно бедро-3 серии 3x8 70 kg
Повдигане на пръсти за прасец на един крак
2x 10x 40 kg, 2x9x 39 kg, 2x9x 38kg, 2x8x37kg
Храна преди трен 3 хапа комлексни аминокиселини + разтворими БЦАА по време на тренировката
След нея 4 бр от комплексните ,след 20 мин 40 гр протеин в прясно мляко + 1 хап Омега 3 -14.00 часа
След след час и половина ,две пилешки пържолки с 3 лозови сърми -15,30
След три часа към 19,30 ще сгазя още една пържола с две сърми и в 22,00 часа 200-300 гр кашкавалена извара с половинка кисело мляко
Това е за днес ,ииибаси писането ,пръстоците ми омекнаха ...(whew)
Поздрави :)
Темата беше редактирана от overkill на 22.07.15 14:02.
Така днес ..вече вчера ,почивен ден,риболов - голема греда ,земетресение дето не го усетих и за капак Атлетико се издъниха (swear) ...куц ден !!!
Храна
16,30- 4 варени яйца ,200 гр извара + 100 сиренье ,филийка П.Х и една лозова сърма .
18 ,30 -чаша прясно мляко и две шепи орехи
20,30- една чиния череши ,купа бобец с кюфтак и филийка П.Х.
Глас народен ( да не се бърка със салама ) ,глас божи .....вживяхме се в ролята на господ за малко ,докоснахме се леко до него,той пък леко се докосна до оная си работа да ни покаже ква сме я свършили и така .....(nfun)
Ден за трен - гърди
Разтягане и раздвижване за 10 - 15 мин ,7-8 мин кардио за разгрявка .
Няколко серии лицеви опори за адаптиране
2x20 с широк хват ,2x15 с тесен(трицепсови),2x13 с вдигнати крака на високо и 1x10 диамантени опори!
Лег с дъмбели(32kg) от хоризонтал -2x8,2x7
Флайс с дъмбели(20kg)-3x8
Лег от наклон с дъмбели (32kg)-2x7,2x6
Лег от обратен наклон с дъмбели(29kg)-2x8,2x7
Флайс от наклон за горна част с 20 kg -3x8
Пул овър с дъмбел(29kg)-3x10
Храната за днес -
14,30-двойна доза протеин с прясно мляко + 1 капсула Омега 3
16.00-Скумрия на скара + един кюфтак с гарнитурка от кафяв боб ,1 ФПХ и салатка домати и краставици!
17,30-ябълка
19,30-Скумрия на скара + парче кашкавал ,боб за гарнитура,1 ФПХ и салатка !
22,30-300гр извара с половин кисело мляко + доза казеин и малко орехи за разкош...:)
И малко преди ,по време и след тенировъчен адреналин ...(rock)
Почивен ден ....малко следобедна активизация на частния лозов масив ,довело до свръх синтез на витамин Д особено във вратно раменния пояс..... :D
Ще требе да се изравнява пигментацията скоро .... :D
Храната
17,30-две шепи череши ,купа бобец с три кюфтака , салатка ,ФПХ и некоя ягодка за капак
19.00-Ябълка
21.00-половинка скумрия на скара ,резен кашкавал ,кифте ,кафяв боб за гарнитура ,ФПХ и салтка домати краставици и шепа орехи за финал .... (whew)
Мнението беше редактирано от overkill на 26.05.14 23:58.
Тъй ,тъй.....ден за намачкване на гърбината ...малко ми беше отвеяно и мързеливо в началото ама като се раздвижих всичко си дойде на мястото,спорта дава крила или поне малко перки в случая ...:)
Трнировка -гръб и корем
Разгрявка и разтягане 10-15 мин
Кардио 7-8 мин
Коремни преси крак срещу коляно -1x50
V-преси - 3x10
Тяга -две серии за адаптация-1x15x45kg,1x12x65kg
Работните серии-4x10x80kg
Гребане с лост -4x8x65kg
Повдигане за трапец с щанга -4x10x75kg
Eдностранно гребане с дъмбел -37 кг
2x7,2x6
Гребане от лицев лег на пейка с дъмбели -32кг
2x7,2x6
Набирания с тесен надхват
1x12 CT
3x5 +10 kg
3x5 +9kg
3x6+8kg
1x8 CT
Добра тренировка се получи ,като сметна в ,началото как ме намързяваше ама после явно турбината се поразвъртя и влязох в обороти..(whew)
Всичко щеше да е ток ако не си бях изпраскал десния лакът по невнимание след предпоследната серия на набиранията но все пак успях да си завърша тренировката ,малко ме наболява ся но се надявам да отшуми скоро....
Храната за деня:
14,30 -двойна доза суроватък с мляко и капсула Омега 3
16,00-две средни пилешки пържоли,2 ФПХ ,3 печени чушки от буркан за гарнитура + салатка доматки
17,30-40 гр сусам небелен
19,00-пилешка пържола ,кафяв боб и печена чушка за гарнитура ,ФПХ,салатка домати и красатвици
20,30-шепа орехи
22,00 - 300гр извара с половинка кисело мляко +доза казеин и 10-на орехови ядки ...
Мнението беше редактирано от overkill на 03.06.14 13:09.
Храната за днес
16,30-4 яйца ,200гр извара ,100сирене ,ФПХ и малко уж за овкусяване с червен пиперц ама тръснах яката без да опитвам и след тва като подкарах яденето ми припари лошата ама се справих некакси .....(whew)
И тука ми изникна екзистенциалния въпрос ,защо м...ка му като вкараш на входа люто на изхода пак люти а като вкараш нещо сладко не се получва така ....ама кво го мисля аз и без тва сладко не ям :D
20,30-купа череши,некакъв кебап със свинско ,парче кашкавал ,2 ФПХ и салатка домти с краставици и ябълка за капак .
Днес ден за ръчички -любимата тренировка на пичуити и батките ...:D
Раздвижване и разтягане -10-15 мин
7-8 мин малко кардио за загрявка
и три серии диамантени лицеви към разгрявката -3x13
Drag curls с крив лост -27 kg-2x8,2x7
Сгъване за бицепс от стоеж с крив лост -37кг-2x7,2x6
Hammer curls с дъмбели 18 кг-4x8
Френско с крив лост-1x10x32kg,2x8x35kg,1x7x35kg
Разгъване за трисепс с дъмбел от сeдеж-27кг-4x7
Tрицепсови кофи на столове -4x13 +35kg
Раменни преси от стоеж с лост -40 кг -2x7,2x6
Arnold преси от стоеж с дъмбели -18кг -3x6
Повдигане на лост с подхват от седеж -24 кг -3x7
Разтваряне в страни с дъмбели-11кг-4x8
Храната за днес
14,30-две дози протеин в мляко +капсула Омега 3
16,00-шепа череши,две пилешки пържоли,варен картоф,салатка от домати
Междинно -две шепи белен суров слънчоглед
19,00-купичка череши,две пилешки пържоли,варен картоф,салата доматки
междинно- шепа от слънчогледа +ябълка
22,00-300гр извара с половин кисело мляко ,доза казеин и шепа орехи
Днешната тренировка мина под акомпанимента на така известната група ....``Еднаж се сборих с мечок ``.....:D
Бандата я открих наскоро и ся яко и се кефя ,музиката опеделено не е за всеки но пък клипа е супер як и веселяшки ....(rock)
Петъчни крачета на хладничкото време ,друго си е ...чак ободряващо бих казал след серия клек да поемеш хладния свеж въздух ...:)
Загрявка и разтягане 15-ина минути
Кардио 7-8 мин
Напади -30 бр СТ
Преден зерчер клек -78 kg -4x8
Отпади с дъмбели 27кг-2x7,2x6
Бедрено разгъване -45 кг -4x8
Бедрено сгъване -32 кг - 3x6
Tяга с прави крака -70 кг -3x8
Повдигане за прасец с дъмбел 40 кг-2x10,2x9,2x8,2x7
Храната
14,30 -две дози суроватък в мляко +капсула Омега 3
16.00-две пилешки пържоли,два варени картофа ,пържена филийка с яйца ,салата домати
Междинно -100 гр печена соя с чаша мляко
19,30 -купа череши ,две пилешки ,варен катроф ,пържена филия с яйца ,доматки
междинно -ябълка
22,30 -300 гр извара с половинка кис.мляко ,доза казеин,шепа орехи и капсулка Омега 3
Като цяло доволно ,изкефих се на хладовината ....бедреното сгъване не го бях правил с месеци че в домашни условия изпълнението му е малко трики....ама мисля да поупорствам следващите седмици с него че нещо днес не ми хареса работата ...(dull)
Днеска почивно отвсякъде .....прекъснах фаста малко по рано изкушен от една сочна ябълка ,много ги обичам и си купувам въпреки че сега е сезона на ягодките и черешките ...:)
15,00-ябълка ,пилешка пържола,парче кашкавал,2 ФПХ и няколко кисели краставички
междиннно-100 гр печена соя + чаша мляко и ябълка .....откъртих си част от зъб от камъче в соята ....(swear) ченето още ме боли ....(devil)
20,30-4 варени яйца с млечен сос(1бр кисело мляко)с червен пипер и малко мазнинка и чесънче и 2 ФПХ
Пускам едно парче на българска банда ,за любители na банди като ТООL & A Perfect circle и на звука на гайдата който много хресвам.
Ако случайно някой има на тея пичове албумите на mp3 да ми пише задължително ...:)
Ден за гърди
Разтягане и раздвижване 15 мин
кардио 7-8 мин
Адаптацийка с лицеви-нормални 2x20,трицепсови 2x15,краката на високо 2x13 , диамантени 2x10
Лег от наклон с дъмбели 32кг-2x8,2x7
Лег от хоризонтал с дъмбели 32кг- 2x8, 2x7
Флайс от хоризинтал -20 кг -3x8
Лег от обратен наклон с дъмбели 29 кг- 2x8,2x7
Флайс от наклон с 20 кг дъмбели-3x8
Пул Овър с дъмбел 29 кг-3x10
Храната
14,30 -две дози протеин с мляко + капсула Омега 3
16.00-Ябълка,Скумрия на скара ,малко парче пилешко с бял ориз
19,00-Череши и няколко ягоди ,Скумрия на скара ,бял ориз и малко пилешко
22,00-300гр извара с половинка кисело мляко ,доза казеин ,Капсула Омега 3 + 50 гр сурови лешници
Днес уж почивен от към трениране ама следобеда по план се спуснахме към частната плантация на родителското тяло с цел да ме ползва като маймуна ......(giggle)
Целта черешката горката която от ветрилника и от дъждовете си заминаваше и за да не се прахоса плода, естествено е да се подложи на лека ферментацийка ...:D
Взех една небалансирана по никакъв начин гьостерица и се метнах като същий спайдърмен връз черешата ,длъжен съм да отбележа че ако бях спайдърмен то по скоро бях нещо като спайдърмен след сериозен запой с ракетно гориво ....:D
Един час близо сукане по клонака ,висене на нокти ,разпъване на локум с риск да се потроша и първия етап от плана беше завършен без инциденти ...(whew)
Викам си трудното мина кво толкоз остана едно събиране ....:D
Но само след няколко минути исках пак да съм на черешата....оказа се че терена под нея е доста пресечен и несгоден за леко събиране .....то не бе лазене из храсталака ,омазване до лактите ...чудо, такова нещо и в казармата не видях ,допълнителен бонус бяха злобните комари които от хладното и влажно време виеха в ушите като чакали ....(devil)
На края кръста ми сякаш не беше мой ,а го бях взел на заем от некой дядка около 100-те ....ужасТ
Окапал и изпохапан поне на финала бях доволен защото беше видно че има доста матрЯл ,който в близко бъдеще требе да стане на високо октаново гориво с благ плодов ароматец...нищо че почти не близвам ,ама се жертвах за общото благо...:D
Храната за днес
17.00- две кюфтета,парче пилешко с бял ориз и доматче
междинно -докато се правих на спайдърмен и устата ми мелеше доволно ....незнайно количество череши + шепа белен суров слънчоглед
21.00-пилешка пържола,половин скумрийка ,малко бял ориз и една ябъла ,че черешите ми бяха малко ...:D
Кръста още ме наболява ,ще го лекувам утре с тяга ...(rock)
Ден за трен ,за омачкване на гърбината и корем
15 мин раздвижване и разтягане
7-8 мин кардио да шупне кръвчицата ...
Коремни преси коляно срещу лакът 1x50
V-преси -3x10
Тяга две серии адаптацийка 1x15x45kg,1x10x65 kg
Tяга -4x10x 80 kg
Гребане с лост 67 кг -4x8
Повдигане за трапец с лост 77кг-4x10
Едностранно гребане с дъмбел 37 кг -4x7
Гребане от лицев лег с дъмбели 32кг-2x7,2x6
Набирания с подхват
1x13 СТ
4x5 +12KG
4x5 +11KG
4x6+10KG
1x8 CT
Храната
15.00- две дози суроватък в мляко ,Капсула Омега 3
16,30 - 4 яйца ,малко сирене ,купа леща и ФПХ
19,30-Печен св.дроб с гъби на фурна ,зелева салатка и ФПХ
22,30-300гр извара ,половинка кис .мляко ,доза казеин ,капсула Омега 3 + 50 гр сурови лешници
На тягата ми се ще още малко килца да имаше но тва 80 кг е при пълен лост,някви чалъми за добавяне ,ако някой има идеи може да сподели че аз нещо не измислям как да закрепя нещо стабилно към лоста ....?????
Следобеда довършихме започнатото дело с черешите...чистене ,намачкване ,водица със захар ...прас у бидона и с тoвa моя дан за общото благо приключва .....:D
Привечер ми върза и на другото хоби .....яко адреналинец (rock)
Мнението беше редактирано от overkill на 03.06.14 22:52.
Някакви вериги може да слагаш на лоста, само че така натоварването леко ще нараства, колкото по се отдалечаваш от земята.
Ще ми се нещо по стабилно ,не че не бих пробвал и с вериги ....стига да се докопам от нейде с такива ....:)
От вчера 04.06.2014 храната:
17.00-4 яйца,200 извара ,100 сирене ,ФПХ
20,30-Купичка леща ,малко св,дроб,2 ФПХ
Днес ден за кунките ....:D
Drag curls с крив лост -27 kg-2x8,2x7
Сгъване за бицепс от стоеж с крив лост -37кг-4x6
Hammer curls с дъмбели 18 кг-4x8
Френско с крив лост-1x10x32kg,2x8x35kg,1x7x35kg
Разгъване за трицепс с дъмбел от сeдеж-27кг-4x8
Tрицепсови кофи на столове -4x13 +35kg
Раменни преси от стоеж с лост -42 кг 4x7
Arnold преси от стоеж с дъмбели -18кг -3x7
Повдигане на лост с подхват от седеж -24 кг -3x7
Разтваряне в страни с дъмбели-11кг-2x9,2x8
Храната за днес
15,00-две дози протеин в мляко +капсула Омега 3
17,00-ябълка,чиния с печен дроб и гъби,ФПХ
20,00-малко св,дроб,две парчета риба ,две лозови сърми,зелева салата
22,30-200 гр извара ,половинка кис.мляко,доза казеин ,капсула Омега 3
Днес малко изнверих на меви хетъла с любима банда от близкото минало ...(rock)
Иначе тренировка тръгна мноо тежко ,без никаква енергия едно ми беше заспало доде мачках бицагите ...като подхванах трицепса от някъде незнайно от къде взе да иде вътък и накрая на рамената имах чувството че ся почвам тренировката ебаси .....яко интензити ....:D
http://img.pr0gramm.com/2014/05/25/9233f031a55296e6.gif
Мнението беше редактирано от overkill на 05.06.14 23:49.
Днес цял ден минорно и дъждовно ,добре че следобеда спря мокротията та скочих до реката да се разведря ,че даже и успях да оттърва една риПка ....аматьорска работа ....(giggle)
Папкането за днес
17,00 - ябълка ,100 гр извара с малко бадеми ,малко дроб на фурна ,две постни лозови сърми и салатка зеле
19,00-50 гр сурови лешници
21,00 -ябълка ,4 бр бъркани яйца с малко сирене и извара , 2 ФПХ и салатка зеле
Мнението беше редактирано от overkill на 06.06.14 22:20.
Днес ден за крачета
15-20 мин разтягане и разгрявка
5-6 мин кардио
30-броя напади СТ за адаптация
Клек - 1x6x95kg,1x6x93kg,2x6x90kg
Oтпади с дъмбели 28кг-4x6
Бедрено разгъване -47 кг-4x8
Бедрено сгъване -32кг-1x8,2x7
Тяга с прaви крака -72 кг-3x8
Повдигане за прасец на един крак -40кг-2x10,2x9,4x8
Храната
15,00-две дози суроватък в мляко ,капсула Омега 3
17,00 -ябълка,порция дроб на фурна,две постни лозови сърми ,зелева салата
20,00-скумрия на скара ,лозова сърма ,зелена салата
22,30 -250 гр извара с половинка кис.мляко,доза казеин и капсула 0мега 3
Добра тренировчица стана ,клека малко ми дотежа на кръста, ще видим следващия път как ще е и ако има нужда ще коригирам тежестта ....
Докато тренирах времето беше екстра ,тамън свърших ,окъпах, излязох и кочината пак се сцепи.....пороища ,град...всякви екстри ......аман вече от тва скапано време ,юни месец е мамка му ....в момента още вали и трещи ....прецака ми и риболова за утре .....(envy)
Иначе не се оплаквам ....:D
Храната от вчера 08.06.2014
18,00-4 бъркани яйца със сирене ,ФПХ,шепа орехи ,шепа джанки и 3/4 кисело мляко с доза казеин за десерт .....има няма към 80 гр протеин на едно ядене ...:)
21,30-една купа чорба от бакла ,ФПХ,100гр сирене ,шепа орехи с бадеми и няколко джанки
Днес по план гърдички
15-ина минути загряване и разтягане
7-8 мин кардио
Лицеви опори СТ за адаптацийка
широк хват -2x20
трицепсови - 2x15
Краката на високо -2x 13
димантени -2x10
Лег от наклон с дъмбели 32 кг -2x9 ,2x8…...на третата серия в началото изтървах дъмбел .....(grin)
Лег от хоризонтал с дъмбели 32 кг -2x8,2x7
Флайс от хооризонтал с 22 кг дъмбели -3x7
Лег от обратен наклон с дъмбели 29 кг -2x8,2x7
Флайс от наклон за горна част с 22 кг -1x7,1x6,1x7…...тука пак изтървах дъмбел на втората серия на последното повторение ...(grin)
Пуул овър с 29 кг дъмбел- 3x10
Храната
14,30 -две дози суроватък в мляко + Капсула Омега 3
17,00-4 бъркани яйца с извара и сирене ,2 ФПХ,салата зеле
20,00- скумрия на скара,2 лозови сърми ,салата зеле
22,30 -по план 250 извара с половинка кис.мляко ,доза казеин и капсула Омега 3 + некое орехче за разкош
Днеска ужасна тренировка се получи ,няма никакъв вътък, стимул и енергия ,пълна липса на концентрация ,ръцете ми сякаш бяха от кашкавал ....незнам защо така от жегата ли от кво ли ...никога не бях изтървал два пъти за една тренировка нещо ...(envy)
Ама некакси я завърших без сериозен инцидент ,пък и лошата тренировка била по добра от никаквата та така ....ще се лее пот в жегата няма как ...(rock)
Мнението беше редактирано от overkill на 09.06.14 21:17.
Днес почивен от към тренировки ден ,жега, задух .....кеффф , лято ....(giggle)
Решихме с група смелчаци следобедно да атакуваме рибите на едно трудно достъпно местенце ..... облечени яко в жегата сред милиардите жужащи кръволоци ,само след час и половина бандата развя бялото знаме и победени си бихме шута с мръсна газ....:D
Храната
18,30 -150 гр бадеми и орехи смесени и две ябълки ......Пичовете ме раздигнаха докато сладко си похапвах ядките с едната ръка а с другата ръкомахах с една аморфа да пъдя гадините .....не че ме кацаха заради Аутана обаче да ти се навират в очите и ушите докато се мъчеш да хапваш не беше никак хубаво .....нормално човек може да направи страхова невроза на такива места .....:D
Звънят и ми викат:
-Аде бе къде си бе ???
-Ям бе.....що????
-Абе ти луд ли си бре ,ние те чакаме при колата и сме сгънали ...###@@@@####@#@#@#????#@#
-Добре бе дояждам и след малко идвам ...
-Aбе айде тръгвай че ....#@#@#@??@@...
Разминах се само с няколко убождания през анцуга ,щото много лепнеше от потта .....:D
Общо взето приятен следобед беше,риби няма ,пот и комари също ....:D
20, 30- вече окъпан ......отново се чувствам човек ,тика с ръкомахането отминава ....:D
21,30-200 гр пушено свинско ,две лозови сърми ,салата зеле
Два дена до световното ....
Тая по случай сблъска с гадовете че името е много на място ....(rock)
Мнението беше редактирано от overkill на 12.06.14 13:58.
Oтчета за вчера
Ден за гърбината и корема
7-8 мин кардио
Коремни коляно с/у крак -1x50
V-преса-3x10
Адаптация тяга -1x15x45kg,1x10x65kg
Tяга -86кг-2x10,2x9
Гребане с лост-67кг-4x8
Повдигане за трапец с лост-77 кг -4x10
Едностранно гребане с дъмбел 38кг-2x7,2x6
Гребане от лицев лег с дъмбели 32 кг-1x8,3x7
Набирания с широк надхват
1x12 CT
3x5+12kg
3x5+11kg
3x5+10kg
1x7 CT
Храната
15.00-две дози суроватък в мляко +капсула Омега 3
17,30-две свински пържолки,печени тиквички на скара ,ФПХ,салата зеле
20,30-свинска пържола ,тиквички на скара ,ФПХ
23.00-три пилешки шишчета ,картофено пюре,салатка домати и краставици
Стана прилична тренировка , на тягата бях завързал две гирички от по 3 кг на лоста с един колан,ама има още вътък .....:D
Но не ме изкефи тая операция ....като сбера лев нататък ще си взема две по 10 килца и ще мирясам ....(wasntme)
Днес уж трябваше да е почивен ама кво ме прихвана по едно време та реших да видя колко лицеви ще мога да направя от раз ...получи се неква импровизирана мини тренировчица....(giggle)
Лицеви опори СT
1x50 ....можех и още некоя ама реших да не се изхвърлям много ....
1x25
2x20
Набирания широк надхват CT
1x15
1x13
2x10
И закапачих с още една серия лицеви - 1x40 .....(whew)
Maй ще включа такива щуротии през почините дни ....некоя серия на лоста или некои бързи лицеви ....доста доволно ми дойдоха !!!
Храната
18,00- 4 бъркани яйца със сирене и извара ,2ФПХ,салата зеле ,шепа орехи и бадеми и няколко джанки
21,30- ябълка и няколко малини,две малки свински пържолки ,ФПХ и малко печени тиквички
Ако на това викаш имровизация ,то определено трябва да си вдигнеш критерия за нормална!
Гепи един сериозен силов дву-сплит и не се занимавай с глупости! ;)
За сега не смята да я сменям .....да се захващам сериозно за нещо също ,тренирам си така като ми харесва ,просто гледам да съм постоянен до колкото мога без да си вадя душата прекалено много ,гледам,чета ,пробвам нещо дето съм видял ако ми хареса го включвам и толкова ....хората са го казали ....``При постоянството успеха е неизбежен ``.....;)
Вече какво е успеха е друг въпрос ...за някои ще е бицаги 45 см,за други свалянето или качването на някой килограм ,за трети да се научат да се хранят правилно и т.н.....:)
Пък и така тренирах до нова година ,по две тренировки в седмицата за група и плюс краката като пети ден и на моменти ми идваше нанагорно по тая схема !!!
Мнението беше редактирано от overkill на 13.06.14 21:18.
Днес ден за кунките ....:D
Задължителното разтягане и раздвижване за 15-ина минути
Малко кардио за загрявка 7-8 мин + 3 серии диамантени лицеви 3x12
Сгъване с крив лост 37 кг -3x7,3x6….последните повторения с чийт
Drag curls с лост 27 кг-4x8
Сгъване от стоеж с дъмбели по 18 кг -4x7
Френско с крив лост 1x10x32kg,2x8x35,1x7x35kg
Разгъване с дъмбел от седеж 27 кг -4x8
Кофи на столове 4x12 + 40kg
Раменна преса от стоеж с лост 44кг -4x5
Арнолд преси от стоеж с дъмбели 19 кг -1x6,3x5
Повдигане на крив лост с подхват от седеж ,24 кг-3x7
Разтваряне в страни с дъмбели от стоеж 12кг-2x8,2x7
Храната
15,30 -две дози суроватък в мляко ,шоколадов бонбон и капсула Омега 3
17,00-две свински пържолки ,варен картоф,малко печени тиквички и салата зеле
20,00- няколко ягоди и джанки ,две свински пържолки ,ФПХ,малко тиквички и салата зеле
23,00 -по план -извара 250-300гр с половинка кис.мляко ,доза казеин,малко орехи и капсула Омега3
Днес стана хубава тренировка ,особено добре омачках трицепса с кофите ,след като свърших влизам в банята и оп изненада ...спрели водата ....(grin)...викам кво толкоз и скокнах долу на лоста да доомачкам и бицагите ....:D
Направих няколко серии с СТ и ръцете грохнаха ....:D
3x12 с широк надхват
3x10 с подхват .....мъъъка
Добре че като се качих бяха пуснали вече водата инак се очертаваше лепкав и смръдлив домашен следобед .....(giggle)
Ся реанимация и ще чакам Ла Фурията да намачкат лалетата подобаващо ...8-)
Съботни крачета
Раздвижване и разтягане 15-20 мин
7-8 мин кардио
напади за адаптация 30 бр СТ
Преден зерчер клек-80 кг -4x8
Отпади с дъмбели 28кг-2x7,2x6
Бедрено разгъване с 48 кг-4x8
Бедрено сгъване с 32кг-3x8
Tяга с прави крака с 72 кг-3x8
Повдигане за прасец на един крак с дъмбел 40кг-2x10,2x9,4x8,1x7
Храната за днес
15,30-две дози суроватък в мляко ,шоколадов бонбон ,капсула Омега3
17,00-две свински пържоли,варен картоф ,ФПХ,печени тиквички
междинно-50гр суров сусам
21,00-свинска пържола ,печен патладжан ,ФПХ,салата зеле с моркови
23,30- 250-300 гр извара с половин кис.мляко ,доза казеин,капсула Омега 3
Мислех днес да почивам но ги изместих краката за днес че утре ще атакуваме царството на комарите отново ...ко да се прави краста и тва си е ....:D
Днес установих че мога да закопчея колана на нова дупка .....скокнах на кантара който потвърди че съм олекнал с кило ....видимо промяната е едвам забележима ,но пък всичко върви по план лека полека свалям .....което и ми е целта на тоя етап ...ще видим до кога (wasntme)
С изключение намачкването от Ла Фурията всичко друго е ток! :D
Мнението беше редактирано от sapuna на 14.06.14 23:06.
Aбе тея хомо бандити съдиите са за линч ....Бразилия,Мексико ,Испания ....само издънки ....ще ги пусна на Митьо Пищова да ги пори и да ги пълни ......:D
Инак Испанците си се издъниха яко ,дори и без гола който трябваше да отменят пак си падаха ....пък и тоя Перси къв го бодна.......красота ..:)
Днес ,ставане в нечовешки час ,няколко часа борба с комарите .....поредна греда ,рибите пак ни отсвириха ....(dull)
С прибирането се пльоснах да си доспя ....след като се разсъних по обяд реших и малко да се раздвижа на лоста ,нямаше много енергия от недоспиването но поне разкарах онова усещане като на махмурлук в главата след ставането от сън ....(yawn)
Няколко серии набирания за около 40 мин.
набирания широк надхват СТ-5x12 ,5x10
набирания тесен подхват СТ-5x10
Храната
16,30 -доза сурватък с мляко и капсула Омега 3
18,00 -5 бъркани яйца със сирене и извара ,2ФПХ,салата домати и краставица
междинно -шепа бадеми
21,30-кюфте ,пилешка пържола ,малко паниран кашкавал ,пълнена чушка на фурна ,ФПХ,салата домат и краставица
Скапан ден ,недоспиването е отвратително ама кой ми е виновен за тва самонаказване ....:D
Мнението беше редактирано от overkill на 15.06.14 22:10.
Днеска време за гърдички ....
7-8 мин кардио
Няколко серии бързи лицеви за адаптация
широк хват-2x20
тесен хват-2x15
краката на високо -2x13
диамантени -2x12
Лег от наклон с дъмбели 32 кг-2x10,2x9
Лек от хоризонтал с дъмбели 32 кг- 2x9,2x8
Флайс от хоризонтал с 22кг дъмбели -3x7
Лег от обратен наклкон с дъмбели 29 кг- 2x9,2x8
Флайс от наклон с 22 кг дъмбели-3x7
Пул овър с 29 кг дъмбел - 4x10
Рънътъ....:D
14,30-две дози суроватък в мляко + капсула Омега 3
17.00-свинска пържола ,пълнена чушка ,ФПХ,салата зеле
20,00-пилешка пържола,пълнена чушка ,салата зеле
22,30-250-300 гр извара ,половин кис.мляко ,доза казеин и капсула Омега 3
Днес нищо общо с вчера ,свежарка ...също като времето днес ....8-)
Днешната мина под акомпанимента на едно име и легенда в тежката музика ....
Днеска праснах една тренировка със собствено тегло ....мисля да понатискам занапред набиранията през така наречените почивни дни .....да видя ще има ли ефект комбинацията от тежести + СТ
5 мин рагрявка
лицеви опори с краката на високо -1x40,2x30
нормални лицеви-2x25
Набирания широк надхват-10x10
Тесен подхват -3x10
Тесен надхват -3x10
Папкането
16,30-доза суроватък в мляко ,шоколадов бонбон,капсула Омега 3 ,две шепи сурови фъстъци
19,00-круша,5 бъркани яйца със сирене и извара,ФПХ,салата зеле
22,00-скумрия на фурна ,варен картоф ,салата зеле
Сутринта валя след тва взе че пекна .....един задух ,една мръсна влага и тишина придружена с нечовешките гадинки ,докато се набирах гадовете не спряха да ме тормозят ,наложи се да се облека с нещо с дълги ръкави....на паузите си ги пошляпвах по краката ми .....(grin)
Гаден ден ....и тежък ...чувствам се уморен ,но не от тренировката .....а от времето и влагата ...(dull)
Днес ден за гърбината
15мин разгъване и разтягане
10-ина минути кардио
Адаптация за тяга -1x15x45kg,1x10x65kg
Тяга -4x10x86kg
Гребане с лост 67ккг-4x8
Повдигане за трапец 77кг-4x10
Едностранно гребане с дъмбел 38 кг-2x7,2x6
Гребане от лицев лег с дъмбели 32 кг-2x8,2x7
Набирания широк надхват
1x12 CT
4x5+12kg
4x5+11kg
2x6,2x5 +10kg
1x8 CT
Хапването
15,30-две дози суроватък в мляко +капсула Омега 3
17,00-скумрия,варен картоф ,салата домат и краставица
20,00-скумрия,варен картоф,малко зеле боб,салата домат и краставица
23,00-300гр извара с половин кис.мляко,доза казеин+капсула Омега 3
След вчерашните набирания днес гърба го довърших ...(whew)
Днешната мина със стабилното звучене на едни холандци които са ми доста по любими от техните сънародници в Бразилия които трябваше да глътнат днеска вода срещу Австралийците ама им се размина ....(grin)
Иначе някъде 2 часа след тренировката се сетих че обикновено правя корема в дена с гърба ....(giggle)
Ама то и без тва тренировката му няма пряко значение за плочкооткриването тъй че тая седмица без коремни ....:D
За сметка на това окабеляването по ръцете е вече видимо ....:D
Мнението беше редактирано от overkill на 18.06.14 23:49.
Днес без физическа активност ......навън е есен....(grin)
Наблегнах на едно единствено упражнение ...леж от лег .....:D и некви кратки изолиращи в кухнята ...:D
18,00-круша .4 бъркани яйца със сирене и извара,варен картоф ,салата от краставица
междинка - 100гр сурови фъстъци
22,00-круша ,скумрия ,пълнена чушка и печен патладжан
Охлюв да бях сигурно пак щеше да ми писне от тоя дъжд....(dull)...:D
Ръчички по план ....
Раздвижване и разтягане 15-ина минути
7-8 мин кардио + две серии диамантени опори 2x15
Сгъване с лост 37 кг-2x8,2x7
Сгъване с дъмбели от стоеж 18кг-3x8
Hammer curls 18 kg-3x8
Drag curls -27кг-2x8,2x7
Френско с крив лост-1x10x32kg,3x8x35kg
Разгъване от седеж с дъмбел 27 -кг4x8
Кофи на столове + 40 кг-2x15,2x13
Раменна преса от стоеж с лост 45кг-5x5
Арнолд преса от стоеж с дъмбели 19 кг-1x7,2x6
Повдигане с крив лост от седеж с похват 24 кг -3x7
Разтваряне в страни с дъмбели 12 кг-4x8
Хапването:
16,30-две дози суроватък в мляко ,шоколадов бонбон,капсула Омега 3
18,00-круша ,скумрия ,ФБХ,салата краставици с домат
21,00-круша,скумрия ,варен картоф ,салата краставица с домат
23,30-300 гр извара с половинка кис.мляко,доза казеин ,капсула Омега 3
Днес най накрая спря да вали ....при нас се размина но в изтока и Търновско трагедията е пълна, жалко за нелепо загиналите хора ...мир на праха им !!!!
За пореден път се чудя защо плащам данъци на тая държава ....(envy)
Да допълня че накрая закапачих с няколко серии набирания със СТ
Набиране с тесен подхват
1x15
1x12
3x10
Мнението беше редактирано от overkill на 21.06.14 00:36.
Днес го играх лостаджия .....:D
Бърза загрявка за около 10 мин
Трицепсови лицеви опори
1x30
2x25
1x20
Диамантени опори
6x15
1x10
Набирания широк надхват
5x12
4x10
Тесен подхват
7x10
Тесен надхват
4x8
Яденето :
16,30-доза суроватък в мляко ,мини вафла ,капсула Омега 3
18,00-5 бъркани яйца със сирене и извара ,2 ФПХ,салата домат и краставица с маслини
междинка -100гр сурови фъстъци
22,00-скумрия ,варен картоф ,салата зеле
Ръчичките гръмнаха ,обаче накрая поиздъхнах .....но като сметна че въглените са ми доста ограничени съм доволен ....:)
Днес ден за краката
10-ина минути разтягане и раздвижване
7-8 мин кардио
Адаптацийка с напади СТ -30 бр на крак
Клек с 95 кг-2x8,2x7
Отпади с дъмбели 28кг-2x7,2x6
Бедрено разгъване с 50кг-4x8
Бедрено сгъване с 32 кг-3x7
Тяга с прави крака 72 кг-3x10
Повдигане за прасец на един крак с 40 кг-3x10,4x9,3x8
Хапването
15,00-две дози суроватък в мляко ,мини вафла капсула Омега 3
17,00- пилешка пържола от бут ,пресни картофки с копър на фурна ,салата зеле
междинка -50 гр печена соя
21,00- пилешка от бут ,печени картофки с копър ,салата зеле
23,00-250 извара с половин кис.мляко ,доза казеин ,Капсула Омега 3
Днес клека ми беше по стабилен от предния път и не ми дотежа на кръста толкова ...за сметка на това бедреното сгъване ми беше по слабо.....може би малко повече отпусках крака назад при отпадите и явно го бях поударил повечко задното бедро преди сгъването ...(dull)
С хапването се омазах яко ....тея картофки беха мноооого добри .....стана нещо като зареждащ ден ....(giggle)
Отпуснах му края яко ....добре че поне се случи след омачкването на краката та повечето калории да не отидат зян само за гъдела на небцето ....:D
Охххх мале....:x (blush) (tmi)
Мнението беше редактирано от overkill на 22.06.14 22:43.
Днес само на лоста ....
10-ина минути раздвижване и разгряване
Набиране широк надхват
5x12
4x10
2x9
5x8
Набиране тесен подхват
5x12
6x10
5x9
Maнджата за днес
17,00 доза суроватък в мляко ,шоколадов бонбон ,капсула Омега 3
18,30-пилешка пържола от бут ,печени картофки,100гр сирене +домат
междинно прихапване по време на мача- 100гр сурови фъстъци +2 моркова
22,30-5 бъркани яйца с извара и сирене ,ФПХ и домат
Днеска доволно, напрасках над 300 набирания ....имах и вътък за още некоя кратка серия ама реших да не се изхвърлям ....
Набиранията ги правих нещо като в суперсерия .....редувах хвата след всяка серия !!!
Днес па апнах доволно картофки ....да се чете довърших ги от ряз квот беше останало .....:D
Добре че нямаше количество за олюскване като вчера ....че инак и днес щеше да мине за зареждащ ...:D
Ся като няма вече ми едно такова спокойно .....и отивам към кухнята да си ощъкам яйцата (giggle)
Днес ударих гърдите.....
15 -20 мин разтягане и раздвижване
7-8 мин кардио
Адаптация с няколко серии лицеви
Нормални -2x20
Трицепсови-2x15
Краката на високо -2x13
Диамантени-2x12
Лег от наклон с дъмбели 32 кг-2x10,2x9
Лег от хоризонтал с дъмбели 32 кг-2x9,2x8
Флайс от хоризонтал с 22 кг -3x7
Лег от обратен наклон с дъмбели 29 кг-2x9,2x8
Флайс от наклон с 22 кг -3x7
Пул овър с 29 кг дъмбел -4x10
И накрая се довърших с няколко серии лицеви- 4x20
Папкането днес ....без въглехидратни извращения ....:D
15,30- две дози суроватък в мляко ,шоколадов бонбон,капсула Омега 3
17,00-свинско и тиквички на скара ,ФПХ,салата домат и краставица
междинка за мача ....нема само Суарес да похапва ....:D - два моркова +100 гр сурови фъстъци
21,00-свинско и тиквички на скара ,ФПХ,салата домат и краставица
23,30 -300гр извара с половинка кис.мляко ,доза казеин и капсула Омега 3
Определено с малко въглени се чувствам по добре ....:D
Тренировката нормална.... с лицевите накрая направо се довърших ....(whew)
Иде ,иде ......легендите на бързия брутален траш метъл продължават да мачкат ....... няма и месец до новия релийз ....(rock)
Днес лежерно без няква активност ...отбелязвам само храната:
18,00-5 бъркани яйца с извара и сирене ,2ФПХ,салата домат и кратсавица
междинка - 50 гр печена соя с чаша мляко
22,30 свинска пържола ,тиквички ,ФПХ,салата домат и краставица
Страшно мързелив ден по едно време се зачудих дали да не слезна до лоста ,но тежкото лепкаво време в комбинация с налегналия ме мързел днес надделя ....(yawn)
Днес -намачкване на гърба и корема тоя път ...:D
15 -мин разтягане и раздвижване
10 мин кардио
Коремни преси
Коляно с/у лакът -1x50
V-преси 3x10
Адаптация за тяга -1x15x45kg,1x10x65kg
Тяга- 4x10x 86 kg
Гребане с лост 67 кг -4x9
Повдигане за трапец с лост 77 кг -4x10
Едостранно гребане с дъмбел 38 кг-4x7
Гребане от лицев лег с дъмбели 32 кг-4x8
Набирания широк надхват
1x13 CT
4x5 +15 kg
4x5 +14kg
4x5 +13 kg
2x5 +12 kg
1x7 CT
Папкането :
16,00-две дози суроватък в мляко ,шоколадов бонбон ,капсула Омега 3
18,00- свинска пържола тиквички печени,2ФПХ,салата домат и краставица
21,00-круша,свинска пържола,тиквички ,2 филии ръж ,салата домат и краставица
23,30-300 гр извара с половин кис мляко ,доза казеин ,капсула Омега 3
Днес стана екстра тренировка след вчерашния мързел бъках от енергия ,още повече че времето беше прохладно с благ ветрец ...та всичко си беше налице за хубава тренировка ...:)
Поръчах си две десятчици че мноо гадно с тая тяга ....хем требе повече повторения за да се натоваря хем тея гири с които кича лоста ми се завират на едни места в горната част на движението не си е работа .....:D
От следващия път требе да е по културка раЛтата вече .....:D
Днес щото бичих на хардкорец ли незнам ама имах мноо повер и хъс .....(grin)
Мнението беше редактирано от overkill на 27.06.14 00:58.