13.06.14
08:40
Значи от около половин година имам велоергометър с които тренирам всеки ден по около един час. Мисля, че съм свалил доста, но не съм се претеглял..... доста хора ми казват, че съм свалил около 10 + килограма, преди бях около 85 - 180 см съм висок на 24г.Проблема е, че от както се покачиха температурите започнах да чуствам нещо като тежест в областа на сърцето, и трудно си поемам добре въздух. При тренировка с велоергометъра също усещам, че не дишам нормално и в определени моменти си поемам дълбоко въздух защото не ми достига.....
13.06.14
10:41
Отвори прозореца и пий повече вода (: Аз проблеми с дишането имах само , когато бях тежък и пухкав, но ти си далеч от това.
13.06.14
11:15
Вода пия редовно, а днес ощ от сутринта ми е доста тежко в областа на сърцето. Тренировката с велоергометъра я правя след работа, като след обяд не се храня до тренировка която е около 18 - 19ч. Между другото, храната която ям не е никак здравословна ........ Много рядко да закуся и ако го направя ще е с някоя закуска..... На обяд по често съм на скара :D а вечерта нещо готвено - я картофи с месо я някакъв ориз, и от това се чуствам доста отпаднал - в смисъл от некачественото хранене и от тренировката предполагам. Ако може да ми препоръчате как да се храня за да имам повече енергия
Мнението беше редактирано от Georgi Iliev на 13.06.14 11:29.
13.06.14
16:15
Тренировката с велоергометър се нарича - аеробна, т.е. в присъствието на кислород (свеж въздух) отваряш прозореца, пускаш вентилатор и няма да имаш проблем с дишането.