Среща ли ли сте подобен проблем?

02.12.05
12:11

На 28 години съм и винаги съм подържала добра форма. Дори и след като родих. Преди една година останах без работа и засилих тренировките. Повече с аеробни натоварвания. След известно време се видя резултата. Но с намирането на работа стана почти невъзможно да подържам натоварването и постепенно спрях с фитнеса. Сега тичам, но е по-рядко. Забелязах, че тялото ми се промени. По въртрешността на бедрата ми се появиха ужасни грапавини /не стрии а бучици като целулит/. Това забелязах и на други зони по тялото, кожата ми се отпусна и тотално се промених. Килограмите се увеличиха с 2кг. Сега съм 57 на 166см. Възможно ли е това да се е получило след спирането на интензивните натоварвания, тъй като в начина ми на живот не се е променило нищо друго. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

02.12.05
12:51

[quote author=“ivana”]Възможно ли е това да се е получило след спирането на интензивните натоварвания, тъй като в начина ми на живот не се е променило нищо друго. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

Естествено, че от това се е получило. Особено, ако си запазила и предишното хранене, което вече не съответства на енергоразхода ти, нормално е да качиш кила. А без тренировки тялото се отпуска и забавя метаболизма.
Какво си очаквала - да не тренираш и да си цял живот в перфектна форма?

02.12.05
17:19

Лично аз съм го срещал.5год не бях правил нищо и от 89кг станах 128.Избрах диета и отново почнах да тренирам и станах 94кг.Аз все пак съм мъж, но при жените е малко по-различно,още повече след раждане.Целулита не е нищо друго освен мазнини,които са доста упорити и за това все пак намери време някакво да започнеш отново с някаква аеробика.Ще си проличи

02.12.05
19:34

Здравей :D
Искам да те попитам работата не ти ли позволява да тренираш след като приключиш с нея, а събота и неделя? Мислила ли си за вариант да тренираш вкъщи+ тичане?

02.12.05
20:05

Да , тренирам вкъщи, но това не е равносилно на натоварването във фитнеса. И не става дума само за килограмите, с тях мога да се справя. Вече дори въстанових теглото си. Но проблема с грапавините си остана. Ако успея да се върна към същите тренировки които правех, ще се възвърне ли формата ми. На мен ми се вижда невъзможно.

02.12.05
20:26

С целулита борбата е неравна и жестока :cry:
Но с повече усилие нещата се подобряват.

02.12.05
22:03

[quote author=“buhtata”]С целулита борбата е неравна и жестока :cry:

С първият ти ред не съм съгласен - чак пък толкова :) Приемаш борбата като предизвикатекство и толкова!
С вторият ред - съм съгласен  :D

Ивана - трябва да наблегнеш на тренировки в залата. Не се пресилвай и не мисли че ако тренираш всеки ден, ще отслабнеш по-бързо! ;)
Просто всичко иска време и тренировки във времето ;)

03.12.05
00:24

За всичко си има оправия но как е въпроса това трябвада се знае

03.12.05
12:37

Пуснато на: Пет Дек 02, 2005 10:03 pm   Заглавие: 

————————————————————————————————————————
buhtata написа:
С целулита борбата е неравна и жестока 

Питона написа:
С първият ти ред не съм съгласен
Извинявай, но немога да се съглася с теб. Целулита е много сериозен проблем, чиято корекция изисква огромни усилия, затова написах “борбата е неравна и жестока”,”Но с повече усилие нещата се подобряват.” :D

10.12.05
20:32

За да бъда пък ясен и прецизен, ще се доизкажа :)

Борбата с целута е предизвикателство, не е жестока. :) Просто трябва да знаеш как да нанасяш корекциите, а не какви да бъдат те :)

както обичам много често вече да казасвам, с което и ще завърша - “тайната е в подхода” ;)

Няма невъзможни неща :)

Поздрави :)

10.12.05
21:33

Както и да го напишем мисля, че казва ме едно и също. Така, че е време да спрем до тук. :D
Ивана намери си стратегия за действие, която да отговаря на твоите нужди и потребности и дерзай :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1