13.06.14
21:02
Здравейте.Все повече и по-често попадам на мнения ,че глутамина се синтезирал във тялото и не е нужно внасянето му допълнително и ,че не помагал изобщо за възстановяването /както му се носи славата/ и в действителност аз съм изпил сигурно 4-5 кг глутамин и нищо от скоро минах на 20-25 гр БЦАА и се усеща осезаемо възстановяване.....Бих се радвал някой по на ТИ да изкаже някое мнение ?
14.06.14
02:37
Като цяло глутамина е полезна добавка, но ползата от нея не е в мускулоизграждащ аспект.
Като човек който е пил глутамин /този на Gaspari/ бих казал, че ми дойде много добре. Възстановявах се по- бързо, почти не усещах мускулна треска и тн. Но трябва да се пие както трябва, тоест да не се щади продукта. По- малко от два- три пъти на ден и си е разхищение на продукта. Щото ако пиеш само по една мерителна лажичка на ден, все едно нищо не правиш.
14.06.14
12:23
казано от avitohol avitohol на 14.06.14, 11:21:
Като човек който е пил глутамин /този на Gaspari/ бих казал, че ми дойде много добре. Възстановявах се по- бързо, почти не усещах мускулна треска и тн. Но трябва да се пие както трябва, тоест да не се щади продукта. По- малко от два- три пъти на ден и си е разхищение на продукта. Щото ако пиеш само по една мерителна лажичка на ден, все едно нищо не правиш.
Приемал съм на реномирани марки дори и на Now в дози от по 20-25гр+ на ден и нищо преди сън 10 гр преди тренировка 5 и след тренировка 10 и файда 0