слит-изчистване на мазнините!?!?

01.12.05
00:42

Може ли някой да ми препоръча сплит тренировка за изчистване на мазнините!Благодаря предварително  :D

01.12.05
12:06

Опитаи да тренираш по метода на кръговата тренировка- 5-6 упражнения, по една серия от всяко с по 20-25 повторения, с малки тежести. Почиваш чак след като направиш всички упражнения и завиршиш кръга. Почивка от 2-5 мин. и нов кръг.
Използваи разнообразни упражнения- клекове, напади, коремни преси, лицеви опори, екстензии.
Ако има още нещо питай, ако си търсиш инструктор хвърли един поглед на CVто ми (има link в статията Как тренира Н. Бедингфилд) :)

01.12.05
12:11

Проблемът ми е че от доста време тренирам с една и съща кръгова тренировка и сега съм в застой и затова искам да променя програмата си,но незнам как!Ето какво представлява сегашната ми тренировка:

ПЕК-ДЕК
Повдигане на ръцете напред
Разтваряне на ръцете встрани
РАЗГЪВАНЕ НА СКРИПЕЦ
Скотово сгъване( или някое друго)
Лег-преса или Клякане с щанга или напади
ПРИДЪРПВАНЕ НА ХОРИЗОНТАЛЕН СКРИПЕЦ или ПРИДЪРПВАНЕ НА ВЕРТИКАЛЕН СКРИПЕЦ
+ 1-2 упражнения за дупе
и накрая корем

всяко упражнение го правя 3*10-12

Какво мислиш?Какво да променя?Мерси предварително!  :)

01.12.05
17:48

Тука не е чак толкова важна тренировката колкото диетата прави си програмата която си правиш диетата определя дали да сваляш мазнини или да качваш маса
Успех

01.12.05
18:53

Проблемът ми е че въобще не мога да спазвам диети!Разбира се ограничавам определени храни,но не мога напално да се откажа и затова разчитам до голяма степен на програмата си!Знам че няма да има перфектни резултати,но....
Та ,ако има тази програма нужда от промени или пък някаква съвсем нова,ще ми доиде много добре!

01.12.05
21:36

Ако това ти е цялата програма, няма да е зле да я смениш тотално. Пробвай класическа кръгова тренировка, с малки почивки между сериите. Правиш в кръг примерно следните упражнения:
1. Клек с щанга (или напади)
2. Преси с дъмбели от лег
3. горен скрипец до гърдите
4. раменна преса (щанга, дъмбели, машина - по избор)
5. хоризонтален скрипец или гребане с дъмбел
6. Тяга с прави крака

7. Прасец на машина
8. Корем

Първите 6 упражнения ги правиш едно след друго, по възможност без почивка (колкото да смениш уреда), с такава тежест, че да те затруднят последните повторения. След това почиваш няколко минути и правиш по самочувствие още няколко кръга (3 - 4 максимум за цялата тренировка). Накрая правиш упражнения за прасец и коремна преса. Завършваш с аеробика. Общо, с аеробиката - 70 - 80 минути, тоест, тренировката не повече от 40 - 50 и още 20 - 30 аеробика.
Упражненията са примерни и може да ги сменяш, но трябва да са от този род (основни).
Друг вариант е да ги комбинираш в суперсерии мускулите антагонисти.
И все пак, без правилно хранене, нито една програма не действа. Ако ядеш повече калории, отколкото изразходваш, никаква програма няма да ти помогне да отслабнеш.

01.12.05
21:45

Здравей! Правилно си отбелязала, че тренираш прекалено дълго по тази програма. Явно е дошло времето да я смениш. Аз бих ти препоръчала да смениш тотално концепцията си, остави ги тези кръгови програми замалко. Трябва ти нов тип натоварване, които да изненада тялото ти. :D

01.12.05
22:56

От следващият път още ще пробвам кръговата която предлагате!
А ти buhtata какво би ми препоръчал?Събирам всякакви мнения и препоръки,затова казвайте всичко ми е добре дошло!  :)

01.12.05
23:28

На сайта има много добра 3 дневна програма, май беше за сваляне.

02.12.05
08:20

[quote author=“bggirl”]От следващият път още ще пробвам кръговата която предлагате!
А ти buhtata какво би ми препоръчал?Събирам всякакви мнения и препоръки,затова казвайте всичко ми е добре дошло!  :)

djgorgio-ASTOR ти го е казал най-точно. Щом не можеш да спазваш диета, значи няма да изчистиш мазнините, това е.
Абсолютно пък никакво значение няма това от конкретен сплит  :shock:

02.12.05
20:33

Просто редуцирай целия си режим на трениране и хапване. Не е толкова трудно ако вземеш това решение, ти просто не си го взела още. Всички ти казват, че без режим няма ефект послушай ги. Храненето е в основата на успеха.
Успех :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1