Девойка, готова за промяна и отворена за съвети :)

04.06.14
21:13

Здравейте, аз съм момиче на 20 години, което е доооста пухкаво и й писна. :) Висока съм 165см и тежа 70кг, които не мисля, че ми личат да са чак толкова много, но кантара си знае неговото :). Преди точно 4 години бях 55кг и около 160см, та сега много ще се радвам да си върна теглото от тогава, а дори и на 60кг се чувствах добре.
До момента се хранех с нездравословна храна, прекалявах и водя/ех мноооого заседнал живот. Реших се на промяна и от само 2 дни съм на диета, която също може би не е най-добрия вариант, но ми трябваше нещо драстично само за кратко и започвам сериозно. Та, през тези 2 дни, хапвах на обяд половин кофичка кисело мляко МEGLE 2% с 2 с.л. овесени ядки, а за вечеря голяма салата с домати, краставици, чушки и зелен лук. Тъй като по принцип си ям 2 пъти и наистина ми е невъзможно да променя това. Пия кафето с ужасно много захар и прясно мляко, затова стигнах до някакво компромисно решение (може би не толкова добро) да пия 3в1, след като пробвах с малко захар, със средно захар и нищо не стана, просто не ми понася изобщо така. Вчера изпиах 1-1,5л вода, но днес просто ми се гадеше от нея, защото по принцип изобщо не пия вода. Та, това беше тези два дни, но от утре мисля малко по-сериозно и съм решила да тичам вечер в училището до нас докато не капна и да вкарам чисто месо в яденията, защото това съм сигурна, че е крайно нездравословно, въпреки, че не изпитвам глад и се чувствам добре, което е много странно, поне за мен, де, след като “режима” ми беше повече от покъртителен преди това. Дайте ми някой съвет, ако искате, както за менюто така и за нещо друго, ще се радвам. :)

Темата беше редактирана от vicky cv на 04.06.14 21:33.

Не че съм голям гуро на тема сваляне,ама като те гледам как си се запътила да сваляш такъв йо-йо ефект ще те отпере,че ще се чудиш от къде ти е дошло.Нищо не става от днес за утре постарай се дневното ти меню да не е предназначено за ден,седмица или месец,а да стане начина ти на живот,иначе файда няма просто пилеен на време,нерви и пари.
ПП И подготви тялото ти постепенно за натоварвания,а не изведнъж до припадък....

05.06.14
11:36

Не мисля да е за няколко дни, а да ми стане начин на живот този начин на хранене и бягането вечер. От днес към същото нещо ще добавям пилешко месо вечер и 1-2 варени яйца за обяд. По принцип свалям бързо, затова се надявам да се получи и наистина да продължа така и да зарежа всичко вредно. :)

06.06.14
03:11

Ако смяташ храненето от първия пост да ти стане начини на живот, то не очаквай той да е дълъг и щастлив. На това 3в1 не е лошо да прочетеш етикета и да видиш какво съдържа, прави се изцяло в лаборатории. Вместо захар за кафето, ползвай малко мед, върши чудесна работа. И започни да пиеш вода, защото тя е изключително важна.

06.06.14
07:09

Кафе с мед е много вкусно. Също така може да използваш стевия или кокосова захар. ;) Успех!

06.06.14
12:30

Не е само това от първия пост. За обяд ям по 2 варени яйца с овеса и кис. мляко, а вечер варено пилешко (чисто) месо към салатата. Пия по 1,5л вода на ден, а снощи бягах около 30мин.-40мин. Надявам се да мога и повече скоро. Добре, ще заместя 3в1-то с кафе, с мед. Благодаря за съветите. :)

Мнението беше редактирано от vicky cv на 06.06.14 12:32.

15.06.14
14:47

Така, искам само да споделя резултатите за изминалите само 10 дни. Резултата е 4+кг надолу. От 70,500кг, в момента съм 66кг, дори слизам и под тях. Хапвам и много по-различни неща от тези, с които започнах в началото. Дори си позволих вчера 1 филийка хляб (Fines - без брашно), както и 1 блокче черен шоколад. Честно казано не изпитах удоволствието, което си мислих, че ще изпитам. :D
Бягам през ден горе-долу по 30-40мин. с 1 почивка от 2-3мин. Чувствам се много добре, а резултатите са истински видими, не само за кантара. :) Така и не можах да се разбера с кафето по безброй начини, та си го пия пак с кафява захар, около 4-5гр. да речем слагам. Това ми е единствения грях мисля. :)

Мнението беше редактирано от vicky cv на 15.06.14 15:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1