Как да кача на лежанката

Темата е заключена.
6T

04.11.05
13:31

Тренирам от скоро Тежа 88кг 182см Правя 1 на 110кг клек, 1 на 130кг тяга но лежанката ми е слаба 85кг дайте съвет Цаца, Васко и всички останали дайте примерна програма

04.11.05
14:19

не съм никой от тях но няма какво да питаш....тренирай.няма толкова голяма философия в на4алото(както аз си мислех :x ).Тренирай лега и клека всеки ден...тягата през ден.Понеже си в на4алото наблягай на броя повторения...4-5 за да изградиш масата на тялото ,да укрепнат връзки и т.н.  като потренираш 2 месеца някъде така може да намаляш на 4-3-2 и максимлни единици...ако ще се готвиш за състезание де.Най-важното ПРАВИ ГИ ПРАВИЛНО!!!!Техниката е много важно нещо!Силата идва с времето

04.11.05
18:15

:)Стоянчо е прав,че няма чак такава голяма философия,всичко е в постоянството и якото влагане в тренировките.Прави лежанка всеки ден,като си пусни поне един ден почивен,в който изобщо не пипай щанга.Примерно в понеделник,сряда и петък наблягай на по-малко бройки (като се има предвид нивото ти ,недей да падаш под 3 повторения в серия),във вторник и събота правиш повече повторения,като в работните серии достигаш най-много 5-6 повторения.В четвъртък само леко раздвижваш,на около 50 % от максималната ти тежест.
Наблягай на техниката на изпълнение и не се изхвърляй на излишно големи тежести докато не започнеш да изпълняваш упражнението уверено и технично.

DJ

04.11.05
19:32

Тяна радвам се че си разбрал най-важното.Техниката е на пьрво място
а силата идва с времето.

10.11.05
00:26

ВЪЙ  :D Тянек ги знае вече нештата :shock: .А щте ми кажеш ли как да  си оправя техниката на тягата(тяната) да ми е като твоита например?А? :roll:

6T

10.11.05
08:19

[quote author=“ianchev85_1”]ВЪЙ  :D Тянек ги знае вече нештата :shock: .А щте ми кажеш ли как да  си оправя техниката на тягата(тяната) да ми е като твоита например?А? :roll:

Ей Васко напи6и ми не6то по темата, а не се базикай с хората

29.11.05
23:37

[quote author=“6tangata”]Тренирам от скоро Тежа 88кг 182см Правя 1 на 110кг клек, 1 на 130кг тяга но лежанката ми е слаба 85кг дайте съвет Цаца, Васко и всички останали дайте примерна програма

според мен тренираи лега 2пъти на сед. 1път лека тренировка 2път тешка
важно е вастановяването и техниката
тренираи за взривна сила

DJ

02.12.05
21:21

ТАка можеш да тренираш само народнаа топка Сммислов.Ати колко
вдигаш на сьстезание майсторе ха-ха-ха :oops:  :oops:  :oops:

02.12.05
23:57

[quote author=“Djuja”]ТАка можеш да тренираш само народнаа топка Сммислов.Ати колко
вдигаш на сьстезание майсторе ха-ха-ха :oops:  :oops:  :oops:

И ТАКА ДЧУЧЕ ДАИ КАТО СИ ТОЛКОВА ДОБЪР АМИ ДА УЧАСТВАME И ДВАМАТА ВЪВ НЯКОЕ
ЧАСТНО СЪСТЕЗАНИЕ И ДА ВИДИМ КОИ Е ПО ДОБЪР
СЕГА САМО ДА РАСПЪВАМЕ ЛОКУМИ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ
ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЛКО ТЕЖИШ И КОЛКО ВДИГАШ БЕЗ ФЛАНЕЛА
ТЪИ КАТО СЪДЯ ТИ МАИ СИ СВЕTOBЕН ШАНПИОН
И ТЪИ НЕ СЪМ НА ТИ СЪС ХИМИЯТА НИТО СЪС ТЕХНИКАТА И НЯMAM ЗАД ГЪРБА СИ 100 ЧОВЕКА
НО ПОНЕ НЕ ПОТЦНЯВАМ ДРУГИТЕ И НЕ ЛЕTЯ ВЪВ ВЪЗДОХА  :wink: СУПЕРМЕН :lol:
О ИЗВИНЯВАИ ДЧУЧЕ МОЛЯ ТЕ НЕ МЕ РАЗБИРАИ ПОГРАШНО
АЗ СЪМ МНОГО ПО СЛАБ ОТ ТЕБ И МЕ Е СТРАХ ДА ВДИГАМ С ТЕБ :oops:
позволих си да направя едно малко проучване и расбрах кои си .така ти си тодор василев, да, да
теси доста добър страшен клек290кг стршна тяга290кг но лега ти е слаб брато.уважавам те много
но уважението си е уважение а състезанието състезание сори батка ше те скъсам
ако не си оправиш лега ще останеш неприятно изненадан от мен селяка
и така утивам в залата че ми се дотренира нещо
Моля не пишете с главни букви
DJGorgio-Astor

И не пускайте постове един след друг. Използвайте бутона промени.
Mr_Muskul

DJ

04.12.05
14:20

Прав  си ,Че правя и тяга и клек (селянино),сам каза ,че си такьв.Само
една лежанка да правя и да сьм на твоето ниво ще ме е срам.На заканите за скьсването нняма да ти  отговарям.Има си сьстезания.Научи се да четеш  (ДЧУЧЕ) става вьпроооос за ДЖУДЖЕ.

04.12.05
16:32

[quote author=“Djuja”]Прав  си ,Че правя и тяга и клек (селянино),сам каза ,че си такьв.Само
една лежанка да правя и да сьм на твоето ниво ще ме е срам.На заканите за скьсването нняма да ти  отговарям.Има си сьстезания.Научи се да четеш  (ДЧУЧЕ) става вьпроооос за ДЖУДЖЕ.

гратски прибра ли картофите :wink:
аиде браТО повече да не се обиждаме много грозна сценка стана вече :idea:
Така, ти си шанпиона и това е факта
дал съм си мнението е и :?:
имам добър лег и реших да си кажа мнението, нали за това е форум :!:
ами даи да на някое частно неотрално състезание да се срещнем
и да видим кои е по добриа в  лега нали за него се започна всичко.
НЕ ПРИКАЗВАМ ЗА НЕЩА КОИТ НЕ ГИ РАЗБИРАМ

05.12.05
03:10

Абе юнга ти си най големия смешник къде е влизал в този форум, как вобще си позволяваш да се сравняваш с джуджето ти докато стигнеш неговото ниво треба много картофи да изядеш, Първо иди на състезание па тогава говори. За твое свединие на Джуджето лежанката вобще нему е слаба, ако мислиш че 200 кг на 76 кила тегло са малко тогава си много заблуден, просто пича си има проблеми с рамото и неможе постоянно да ги дига но както и да е той си е доказан състезател и абсолютеншампион  за 2005. Ти трябва да знаеш че тия дигания къде ги виждаш пожалите немат нищо общо с реалноста, на състезанието трябва да дигаш чисто, кат дигнеш 200 кг по правилник с пауза тогава може да говориш и да спориш, до тогава оди карай комбайна и тренирай.

:lol:  :lol:  :lol:  нищо лично:lol:  :lol:  :lol:  :lol

06.12.05
12:18

[quote author=“Sanistiq”]Абе юнга ти си най големия смешник къде е влизал в този форум, как вобще си позволяваш да се сравняваш с джуджето ти докато стигнеш неговото ниво треба много картофи да изядеш, Първо иди на състезание па тогава говори. За твое свединие на Джуджето лежанката вобще нему е слаба, ако мислиш че 200 кг на 76 кила тегло са малко тогава си много заблуден, просто пича си има проблеми с рамото и неможе постоянно да ги дига но както и да е той си е доказан състезател и абсолютеншампион  за 2005. Ти трябва да знаеш че тия дигания къде ги виждаш пожалите немат нищо общо с реалноста, на състезанието трябва да дигаш чисто, кат дигнеш 200 кг по правилник с пауза тогава може да говориш и да спориш, до тогава оди карай комбайна и тренирай.

:lol:  :lol:  :lol:  нищо лично:lol:  :lol:  :lol:  :lol

Здрасти брато.Абе нали като няма смешници като мене ,няма да е толкова интересно :D
какво да се сравнявам с Джуджето абе аз откъде да знам че е абсолютниа шанпион или
пък откъде да знам кои е Иво-79 :?: Е вече занам :roll:
Аз искъм да стана добър в лега и затова гоня добрите :wink:
Не съм заблуден аз гоня резултата на Джуджето 0т до75кг а имено 165кг е сега вдигна 190 НА 82.5КГ
МОЖАЛ,ВДИГНАЛ .ЧАУ :lol:  :D :lol:  :D

ST

06.12.05
19:27

ами тошко ги прави тея резултати на 82.5 ам тежи 77-8 кила
и кат искаш да ставаш добър в лега не  се прави на велик и не се опитваи да “засенчиш” вече доказали се хора
както вече писах в друга тема на раздела

06.12.05
19:54

[quote author=“stanko”]ами тошко ги прави тея резултати на 82.5 ам тежи 77-8 кила
и кат искаш да ставаш добър в лега не  се прави на велик и не се опитваи да “засенчиш” вече доказали се хора
както вече писах в друга тема на раздела

И така брато прочети темата от самото начало и ще разбереш че съм си
нямал и ни наи малка престава кои стои зад прякора Джудже :!:
Как да го засенча него като има толкова медали а аз нямам
пишат го в списаниата гледел съм го по ТВ е кажи ми как да стане :?:
И ако има начин да го засенча ,моля те кажи ми
Добре сега моята цел е да бия негивиa rekord във лега
някъкв проблем ли имате с това  :?:
Ако немога немога , и кво :!:  важно е да се надъхаш
Много нерви бе кво става тука , толкова сме малко силачите а не
се уважаваме :twisted:
преди 2год във София на Любо Лега  Веселин Вешев и
на Манол Каимаканов като им казах че ше ги смачкам другата година
Манол и Веско се усмихнаха щото са пекани пичаги
а Любо мигаше на парцали защото неможеше да разбере за
какво става въпрос тогава бях 4-ти и се надъхах за по нагоре
сега става същото някои момчета просто не схващат искрата
интригата което е жалко за тях като спортисти

ST

06.12.05
20:21

до тук добре ам само не ми е ясно к’во значение има кои седи зад даден прякор може и да си по солен от него може и да не си
за т’ва не се изхфърляи предварително
кат чикия на мокар пясак

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1