Гейнър или Протеин+Въглехидрати ?

15.06.14
23:49

Здравейте , бихте ли ми дали съвет какво да си взема , гейнър или протеин и въглехидрати. Целта ми е качване на чиста мускулна маса. Пил съм протеина Gold Whey на ON 2 пъти , но не съм усетил резултат (тренирам сериозно). Сега се чудя за гейнър , но казват, че са бъкани със захар и други глупости , а не искам да се омазнявам. Друго което мисля е протеина с въглехидрати. Даже се чудя за телешкия протеин на AmiX да пробвам или суроватъчния пак на AmiX с въглехидрати на Now foods. Бихте ли ме посъветвали ? Благодаря !

Чета написаното от теб и си мисля едни нещица...

(1) Приемал си суроватъчен протеин, но въпреки сериозните тренировки не си получил резултати. Замислял ли си се какви са причините за това? Сега отново обмисляш варианти за прием на протеин, но на друга марка. Според теб каква е вероятността да се стигне до същия нулев ефект?

(2) Мислиш за гейнър, но хората казват, че този клас продукти са бъкани със захар и други глупости. Дали те казват истината? Ти как мислиш - какво съдържа гейнърът?

(3) Колебаеш се дали да купиш въглехидрати като хранителна добавка. Какво и защо ти пречи да ги приемаш чрез храна?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1