Стягане на цялото тяло след като свалих 11 килограма !

Здравейте ! Записах се на фитнес и вече ходя трети месец и съм доста доволна. Момиче съм на 15 години. Преди тежах 70 килограма и станах 59 килограма и 5 грама. Предишните килограми наистина ми тежаха доста и се изморявах много бързо, а сега съм доста по радостна, по жизнена, и се усмихвам доста повече, а преди все намусена ^^ Но след като свалих тези килограми ми остана увиснала кожа по вътрешната част на бедрата и дупето. Та, ако някой знае някакви ефикасни упражнения за вътрешната част на бедрата и дупето и ги е пробвал надявам се да ми ги каже. Искам упражнения в домашни условия. За храната изключих първите три два месеца изключих от менюто си сладко, газирано, тестено, пържено, мазно и абсолютно всички вредни храни, а сега си ям от всичко по малко и пак си свалям килограми. Даже имам и още да свалям и няма да се откажа, но тази увиснала кожа ме дразни и то много не се чувствам добре в тялото си с нея. Надявам се да ми кажете някакви ефикасни упражнения в домашни условия за вътрешната част на бедрата и дупето :) Моля ви наистина е спешно и искам да се стегна точно в тези зони , надявам се да ми помогнете ... Захванах се с фитнеса докато му е времето, защото после щях да съжалявам ..

15.06.14
16:45

Клекове и напади ...почваш със собствено тегло и като задобрееш добавяш тежест !!!!

А някакви други упражнения да знаеш ? Защото аз правих напъди и клякания, но нищо не стана и ги спрях. А искам да стегна най- много вътрешната част на бедрата и дупето..

Значи... спешно нещата просто няма да станат.
Съжалявам, но истината е такава - за някои неща просто трябва време.

Клякания и напАди са наистина подходящи упражнения, но трябва да намериш начин да ги правиш с по-голямо усилие. С други думи - трябват ти тежести, дори импровизирани. Една швейцарска топка също може да ти бъде много полезна. Нещо стабилно и достатъчно високо, на което да скачаш и да можеш да се качваш, също е добре дошло (сандък или нещо подобно). Запознай се с упражненията български клек, глутеус мост, страничен напад (клек).

16.06.14
11:18

Ако мислиш че граденето на мускули за сметка на мазнинните става за две седмици или за два месеца жестоко се лъжеш....

Свялала си твърде бързо от което увисва кожата ,ся искаш да се изпъне ....е не става за два дена ,не знам колко време си правила клековете и нападите ама нищо не става за месец два ...иска се упорство .....и не няма по ефикасни упражнения за задника и бедрата от тея ,просто при клековете трябва малко по широк разкрач за да се акцентира на вътрешната част......дерзай или си ходи увиснала от теб зависи!!!!

казано от Яница Арнаудова на 15.06.14, 15:21:

Преди тежах 70 килограма и станах 59 килограма и 5 грама.

Краят на това изречение е малко плашещ и не предвещава нищо добро за теб в скоро време. Промени начинът си на мислене.. само ще те спъва.. помисли си.

19.06.14
15:23

Впечатлена съм от постигнатите резултати :)

Мнението беше редактирано от Monika Marinova на 22.06.14 22:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1