27.11.05
16:22
какво мислите за републиканския шампион васил янчев даите вашето мнение като знаече че тои е един от малкото састезатели в БФСТ които НЕ ИЗПОЛЗВА ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ И НАЦЕЛКИ!
Васил Янчев ли?Васил Янчев е як като бик и почти толкова умен:)!Сега сериозно,Онуфри наистина е много кораво копеле,което никога не е използвало никакви забранени или позволени медикаменти,той е най-натуралният състезател на БФСТ и е твърдо против всякаква външна намеса,която може да повиши резултите!Представете си,ако използва нещо!
27.11.05
21:50
момчета като казвате за Васко,само ще спомена,че във Враца живот и здраве ще има големи изненади.
28.11.05
15:01
Наистина Васко е един от малкото да не кажа и единствения който не използва забранени медикаменти Той е против всякаква химия Аз лино съм го питал И знам от него че тия неща са вредни и не е добре да се взимат от които и да е И както казва Цаци дори разрешените добавки са вредни 8)
Поправих фона защото е нечетлив и натоварва очите
DJGorgio-Astor
28.11.05
20:30
е василий е натурален трибоец тои незнае к’во е зоб :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: