14.11.05
20:29
Искам да правя цикъл с винстрол(орална форма) и биоанабол(или по-точно руската версия на метанденона) и искам съвет как точно се пия в кой дни и по колко...
И дали ще мога заради винстрола и корема малко да сваля щот съм дебеличък около 1.84 - 110 кила :oops:
17.11.05
13:18
[quote author=“psixar”]Искам да правя цикъл с винстрол(орална форма) и биоанабол(или по-точно руската версия на метанденона) и искам съвет как точно се пия в кой дни и по колко...
И дали ще мога заради винстрола и корема малко да сваля щот съм дебеличък около 1.84 - 110 кила :oops:
според мен щом си малко дебеличък, трябва да взимаш минималната доза като за лечение, иначе като станеш на 45-50 години такъв риск от инфаркт ще имаш, че не ми се мисли защо ще работиш и ще плащаш пенсионни осигуровки, при положение, че вероятността да не ги позлваш е голяма.
Според мен пробвай метандростенолона в дози 15 мг на ден в продължение на месец и половина без да го мешиш с винстрол.
02.12.05
19:01
бате за твите килограми жаобще не си за бионабол по добре пробваи
само с винстрол
03.12.05
09:33
Наистина пробвай да свалиш 10-ина кила първо.Става с кленбутерол+кафе+аспирин.Аз така за 21 дена свалям само с диета и ходене поне 4-5 кг мазно.
От винстрол можеш да свалиш, но метан не ти препоръчвам изобщо, предвид килограмите ти ;)
03.12.05
21:18
Винстрола (както и други препарати) културистите го вземат, когато са на предсъстезателна диета за да запазят мускулната си маса при рязкото намаляване на калориите. Така че ще имаш желания от теб ефект (отслабване + запазване на мукулите), само ако съчетаеш винстрола с намаляване на калориите и мазнините в храната и включиш и кардио. Винсрола само запазва мускулната маса (и малко я увеличава), но всичко останало ще трябва да го свършиш ти!
Можеш да включиш и л-карнитин. Някои казват и кленбутерол.