Възможни рискове при тренировките с пиърсинг?

16.06.14
12:19

Здравейте!
Разгледах форума, но не намерих точен отговор на въпросите ми.

Интересувам се какви биха могли да бъдат проблемите при трениране при наличие на пиърсинг на пъпа (освен възможните възпаления и т.н.)

Мисля да си направя в скоро време, но се притеснявам, че това би ми попречило на спокойно провеждане на тренировките (в момента се занимавам предимно с фитнес, като от време на време разпускам с малко йога).
Някой може ли да сподели опит/ мнение?

:)

17.06.14
13:36

Щом е само на пъпа, риска не е голям, единствено ако направиш обемни плочки е възможно мускулната маса да притисне обицата и да имаш временни болки.

18.06.14
07:42

Преди две години ходех на тренировки без да си свалям синджирчето с кръстчето от врата.За да не обидя оня горе,уж.Но на една тренировка при борческото обръщане лостът ми заби кръстчето в кожата,и от тогава не го нося.Това са моите пет стотинки по темата.

20.06.14
01:45

metalex И сега ония отгоре обиден ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1