Фитнес в Царево или Китен

17.06.14
13:21

Случайно някой да знае добре оборудван фитнес (лостове, тежести, лежанки, дъмбели с несимволично тегло) в Царево, Китен или Лозенец?
Хотелските много не ги тача - обикновено под фитнес зала по хотелите се разбира два велоергометъра, няколко розови дъмбела и комбиниран уред.
Ако нищо не излезе, ще трябва да се разкарвам от Лозенец до Черноморец за тренировка, а разстоянието хич не е малко. :)

17.06.14
13:25

В Приморско имаше някакви зали миналата година, Боби, четох тук някой беше ходил, аз обаче не ги посетих. Май Daniii беше говорила за тях...

17.06.14
13:33

Все ще изкараш две седмици без тренировка, или ще си импровизираш някоя на открито.
50 метра бутане на колата
10 премятания на тежък камък през рамо
10 бърпита

Няколко кръга и си готов са суперсерии цаца с бира

17.06.14
13:45

http://globusnews.net/2014/94620   може и на открито

Мнението беше редактирано от Ronaldinho на 17.06.14 13:49.

17.06.14
16:06

Боби, преди 2год бяхме на почивка в Китен :) На плажа “Атлиман” мисля, че беше, имаше фитнес 8-) Сега не знам как е, но тогава беше точно на плажа :)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 17.06.14 16:06.

17.06.14
19:34

казано от Наталия Николова на 17.06.14, 16:06:

Боби, преди 2год бяхме на почивка в Китен :) На плажа “Атлиман” мисля, че беше, имаше фитнес 8-) Сега не знам как е, но тогава беше точно на плажа :)

Благодаря, Нати! Ще го проверя.
Приморско също върши работа, ако някой се сеща.

17.06.14
20:58

Забравих.. Велико трябва да има телефон на този човек с фитнеса на плажа в Китен, ако искаш можеш да му пишеш и да го питаш :)

В Китен имаше стабилен фитнес, да. Като влезнеш в града все едно си идвал по пътя от Приморско и почти веднага вдясно, преди автогарата се пада. Имаше си всичко. Това преди 2-3 годинки.. дано си седи.. успех.

18.06.14
07:34

Да не отварям нова тема за морски фитнес,да питам в тази.Боби,не се сърдиш,нали?
Ще ходя за седмица в Несебър,чета във форума за залата на Тошко в училището.Някой знае ли дали все още съществува тази зала.Ще ми е удобна,хотелът е на хвърлей място от училището.

18.06.14
10:44

Гугъл се справя доста добре. Намери ми фитнес във Велинград, а сега има предложение и за Царево:
http://danifinessline.com/index.html

Ще го “преслушам” в края на седмицата и ще ви споделя отзиви, ако ви интересуват. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1