17.06.14
13:21
Случайно някой да знае добре оборудван фитнес (лостове, тежести, лежанки, дъмбели с несимволично тегло) в Царево, Китен или Лозенец?
Хотелските много не ги тача - обикновено под фитнес зала по хотелите се разбира два велоергометъра, няколко розови дъмбела и комбиниран уред.
Ако нищо не излезе, ще трябва да се разкарвам от Лозенец до Черноморец за тренировка, а разстоянието хич не е малко. :)
В Приморско имаше някакви зали миналата година, Боби, четох тук някой беше ходил, аз обаче не ги посетих. Май Daniii беше говорила за тях...
Все ще изкараш две седмици без тренировка, или ще си импровизираш някоя на открито.
50 метра бутане на колата
10 премятания на тежък камък през рамо
10 бърпита
Няколко кръга и си готов са суперсерии цаца с бира
17.06.14
13:45
http://globusnews.net/2014/94620 може и на открито
Мнението беше редактирано от Ronaldinho на 17.06.14 13:49.
17.06.14
16:06
Боби, преди 2год бяхме на почивка в Китен :) На плажа “Атлиман” мисля, че беше, имаше фитнес 8-) Сега не знам как е, но тогава беше точно на плажа :)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 17.06.14 16:06.
казано от Наталия Николова на 17.06.14, 16:06:
Боби, преди 2год бяхме на почивка в Китен :) На плажа “Атлиман” мисля, че беше, имаше фитнес 8-) Сега не знам как е, но тогава беше точно на плажа :)
Благодаря, Нати! Ще го проверя.
Приморско също върши работа, ако някой се сеща.
17.06.14
20:58
Забравих.. Велико трябва да има телефон на този човек с фитнеса на плажа в Китен, ако искаш можеш да му пишеш и да го питаш :)
17.06.14
20:59
В Китен имаше стабилен фитнес, да. Като влезнеш в града все едно си идвал по пътя от Приморско и почти веднага вдясно, преди автогарата се пада. Имаше си всичко. Това преди 2-3 годинки.. дано си седи.. успех.
Да не отварям нова тема за морски фитнес,да питам в тази.Боби,не се сърдиш,нали?
Ще ходя за седмица в Несебър,чета във форума за залата на Тошко в училището.Някой знае ли дали все още съществува тази зала.Ще ми е удобна,хотелът е на хвърлей място от училището.