03.12.05
18:55
Здравейте !
Ами имам един проблем,който от днес доста започна да ме притеснява и се надявам да ми помогнете поне с информация.
Значи преди около година/година и половина взимах бионаболи около 2 седмици на пирамида,но точни бройки на ден не се сещам.Само помня,че ги спрях ,защото имах засилващи се болки в бъбреците,които ме изплашиха и реших да спра този вид химия.Но проблема не се реши със спиране на приемането на бионаболи.Може да се каже ,че от тогава до сега болката не е спряла,но беше по-слаба и поносима,докато от преди 1 час стана доста силна и започна да ме тревожи.Никога не съм имал проблеми с бъбреци и съм 98% сигурен,че болката е от бионаболите.Предполагам няма да го оспорите.Един познат преди ми говорише за някакъв каразил или нещо подобно,който прочиствал бъбреците след програма с бионаболи.Има ли нещо вярно в това?И в такъв случай искам да питам тези ,които са минали по моя път какво се прави и намерили ли са решение на проблема.Искам и да предупредя тези,който се колебаят дали да започнат програма с бионаболи да не отминават предупрежденията на другите,че са доста опасни,защото аз съжалявам ,че ги приемах..Мерси предварително