18.06.14
22:46
Здравейте!Тренирам от около 8 месеца.На 22 години,около 75-76 килограма,183см висок.Първоначално целта ми беше покачване на ММ,като качих около 7-8 килограма.Сега от началото на юни започнах да чистя мазнини.Естествено имаше някакъв ефект от покачването на килограмите,но както и преди, така и сега си имам коремче,което искам да изчистя.
Сутрин хапвам прясно мляко около 200мл с овесени ядки 2-3 с.л.,4яйца-1 цяло и 3 без жълтъците.Около 9:30-10:00 хапвам някакъв плод(ябълка,праскова или нещо такова) и 50 грама ядки(бадеми,лешници или микс).Обядът е по принцип някаква манджа 12:00(винаги различна),примерно леща,боб,ориз с пилешко,картофи с пилешко или агнешко,пилешка пържола,домати,краставици.Около 14:30 -15:00 хапвам пак малко ядки около 50 грама.17:00 - пилешка пържола,кисело мляко или пуешко,това ми се явява предтренировъчно хранене.Знам,че е по добре да ям овесени ядки примерно преди тренировка,но понеже съм на работа малко трудно да си ги взема там.
19:00-тренировка.Тренировката е около 45мин до 1 час.След нея пия протеинов шейк.Около 20:30 вечерям - риба тон,пилешко филе или някаква друга риба на скара + салата домати,краставици.Общо взето това е моето хранене.
Тренирам 4 пъти в седмицата - Понеделник-гърди,предно рамо,Вторник-Гръб,трапец,задно рамо,Сряда-почивка,Четвъртък-ръце,Петък и Събота почивка,Неделя-крака.След тренировка правя 20мин кардио на велоаргометър.Тренировката е по-нова схема,която почнах от скоро,като започвам с голяма тежест по 12 повторения,3 серии и на всяка следваща смъквам по няколко килограма на долу.Това е за гръб,гърди и крака.За по -малките мускули бицепс,трицепс,рамо правя 12,10,8 повторения с еднакви килограми.
Ако може да ме насочите дали някъде бъркам в диетата или тренировката,моля заповядайте.
19.06.14
14:54
Смени прясното с кисело мляко. Сутрин може да се наяждаш с една кофичка кисело мляко и 50-60 грама овесени ядки, яйцата ги остави за по-късно, но ги яж цели, не хвърляй жълтъка. Ядките са изключително калорични, махни ги.
19.06.14
16:33
Пълни глупости. По-добре никакъв съвет, от колкото грешен съвет.