20.06.14
07:48
Здравейте,
Бях на преглед при Иван Гарабитов тази седмица. Бях чела много суперлативи за него и вълшебния му сироп. Реших да изпитам на свой гръб дали е истина това или поредната медийна мъгла. Център Гарабитов беше доста лъскав. Посрещнаха ме любезно и след като жената пред мен приключи, Иван Гарабитов ме прие. Накара ме да легна върху масата за масаж и ми направи точков преглед на цялото тяло. На места доста ме болеше, тялото ми изобщо не е във форма. След това ми показа какви дихателни упражнения да правя всяка сутрин, както и тибетските апликатори. Назначи ми 10 дневната изчистваща програма на Мадал Бал. Каза ми да я започвам още от следващия ден. Обясни ми, че сутринта трябва да изпия разтвор от 30г Английска сол с 300мл преварена топла вода. Английската сол действа разхлабително и изчиства дебелото черво, а след като то бъде почистено - се започва с коктейла. Каза ми, че човек трябва да си чисти тялото 4 пъти в годината (10-7-5-3). Като цяло останах позитивно настроена от срещата ми с Иван Гарабитов и си навих да направя програмата като по конец, както и последващото захранване: общо 21 дена. На връщане си купих лимони и лют червен пипер. Голям дъжд валеше, което предвещаваше, че ще ми върви като по вода.
Ден 1
19.06.2014, четв.
Сутринта станах и се претеглих: 78.7кг.
Преварих си вода, разтворих си пакетчето Английска сол (купих си го за левче от център Гарабитов) и изпих на екс разтвора - беше гадно... солена вода. Час след това бях в тоалетната. Действаше.
През деня изпих 3 коктейла Мадал Бал и около 1 литър вода.
Чувствах се добре. Едва вечерта ми стана по-студено и усещах корема си празен. Дояде ми се парче (pizza). Идея си нямам защо пък точно пица. Легнах си минути преди полунощ, след края на мача и спах като бебе.
Биби
Темата беше редактирана от Биляна* на 06.07.14 13:52.
Здравей Биби!
А колко си висока?
Интересен дневник, макар да не съм съгласна с метода.
Здравей! Правила съм програмата с кленов сироп, която кажи- речи си е същата, 2 пъти за по седмица. Резултат имаше огромен, но после още със захранването всичко се връща. Да не говорим колко зле се чувствах- ходех като парцал, кожата ми беше ужасна, имах сенки под очите. Виждам, че си започнала вече, но си помисли добре, защото не е това начинът. Освен ако не си висока 1,45м, не смятам, че килограмите ти изискват такива мерки, за да се справиш с тях. :)
Здравей и от мен. Интересно звучи и ще следя дневника ти, но съм съгласна с предните мнения и не мисля, че това е най-добрият начин.
В крайна сметка обаче, всеки си преценява и ако се чувстваш добре от това - страхотно! :) Пожелавам ти успех! (F)
20.06.14
09:36
казано от Биляна* на 20.06.14, 07:48:
Реших да изпитам на свой гръб дали е истина това или поредната медийна мъгла.
Защо реши, че това е за теб?
Какво те кара да мислиш, че си замърсена с нещо?
Защо смяташ, че гладът ще ти донесе нещо, което си заслужава?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.14 09:41.
На съседното бюро седи едно “произведение” на диетите с Мадал Бал и кленов сироп.
Когато започина с това безумие, към края на миналата година, тежеше около 75 кг. при 165 см. височина. Сега е 85 кг.!
Тъпо и упорито обаче продължава периодично да се “пречиства” по този начин, като с всеки изминал път свалените килограми стават все по-малко, а качените обратно - все повече.
По мои наблюдения, клкото и да се внимава при захранването, в някакъв момент му се изпуска края, а тялото е толкова стресирано, че складира като лудо за следващия период на коктейлчета...
20.06.14
11:57
Винаги като видя хора като теб се чудя как в един свят, където достъпът до информация е неограничен, те стигат до “гуру”, който продава сироп.
Смяташ че с него ще си решиш проблема лесно и в някакъв срок ли?
20.06.14
12:32
Пълно безумие.. спри,докато не е станало късно. После ще съжаляваш..но естествено - изборът си е твой.
казано от Angel Gyaurov на 20.06.14, 11:57:
Винаги като видя хора като теб се чудя как в един свят, където достъпът до информация е неограничен, те стигат до “гуру”, който продава сироп.
Защото гуруто си е платил и като излиза на първите 5 търсения в гугъл и ти като си тотално заблуден и ХОП-на сиропа се натрисаш!!!
Много хора не знаят какво търст, какво искат и изобщо са блуждаещи електрони...ама пък имат пари...идеално е за печалбарите.
казано от slavko на 20.06.14, 13:49:
Много хора не знаят какво търст, какво искат и изобщо са блуждаещи електрони...ама пък имат пари...идеално е за печалбарите.
Ще ти кажа какво търсят - идеална фигура, без значение дали отвътре тялото е здраво, или не. Търсят я колкото може по-скоро.
В бг-мама е пълно със жени, пиещи сиропа, но нито една от тях като, че ли не го прави осъзнато. Почват, спират на третия, петия или седмия ден, за захранването нищо не пишат, най-вероятно защото няма такова. Е как тогава програмата ще действа?! Как тогава няма да си върнат килограмите и отгоре?! Иван Гарабитов ми обясни, че загубата на тегло се дължи на загубата на старите клетки и мастната тъкан. Тялото започва да се храни първо с тях. Каза ми, че захранването е в 50 пъти по-важно от самото сиропуване. Освен това след края на програмата всяка седмица трябва да се прави по 1 разтоварващ ден, на сироп, вода или малко плодове.
Ден 2
20.06.2014, пет.
Претеглих се сутринта: 77.2кг. Висока съм 173см. Загубата ми е 1.5кг за последното денонощие. Ясно ми, е че е излишна вода и изчистване на дебелото черво. Ама и себеусещането си беше друго, готино.
Днес 3 коктейла, 1.5 литра вода и малко разходки. Сиропът засища, но т.к. пия само по 3 чаши на ден и ми е малко по-гладно. Как да го обясня, хапва ми се, но не от глад, а от самото удоволствие да си направиш нещо вкусно и да усещаш вкуса на храната в устата си. Може би с това сиропуване ще се науча да я ценя, а не да се тровя с нея, както съм го правила 4 години.
Биби
Мнението беше редактирано от Биляна* на 20.06.14 15:28.
казано от Биляна* на 20.06.14, 15:23:
В бг-мама е пълно със жени, пиещи сиропа, но нито една от тях като, че ли не го прави осъзнато. Почват, спират на третия, петия или седмия ден, за захранването нищо не пишат, най-вероятно защото няма такова. Е как тогава програмата ще действа?! Как тогава няма да си върнат килограмите и отгоре?! Иван Гарабитов ми обясни, че загубата на тегло се дължи на загубата на старите клетки и мастната тъкан. Тялото започва да се храни първо с тях. Каза ми, че захранването е в 50 пъти по-важно от самото сиропуване. Освен това след края на програмата всяка седмица трябва да се прави по 1 разтоварващ ден, на сироп, вода или малко плодове.
Ден 2
20.06.2014, пет.Претеглих се сутринта: 77.2кг. Висока съм 173см. Загубата ми е 1.5кг за последното денонощие. Ясно ми, е че е излишна вода и изчистване на дебелото черво. Ама и себеусещането си беше друго, готино.
Днес 3 коктейла, 1.5 литра вода и малко разходки. Сиропът засища, но т.к. пия само по 3 чаши на ден и ми е малко по-гладно. Как да го обясня, хапва ми се, но не от глад, а от самото удоволствие да си направиш нещо вкусно.
Имаш 10-12 излишни килограми, в зависимост как са разположени може и по- малко да са, и смяташ, че гладуването е по- добро решение от намаляване на храната и повече спорт?! Естествено, че захранването е по- важно, но мислиш ли, че след като си не си яла нищо 10 дена, няма да искаш да се натъпчеш на 3рия ден захранване? Мисля, че трябва да си преразгледаш приоритетите, здравето е най- важно, какво значение има, ако си гладувала толкова време, захранвала си се двойно повече, ако после започнеш да се храниш по същия начин, което съм почти 100% сигурна, че ще стане, защото съм минала оттам неведнъж, а може би и ти :) И си гладна от глад :)
казано от Биляна* на 20.06.14, 15:23:
В бг-мама е пълно със жени, пиещи сиропа, но нито една от тях като, че ли не го прави осъзнато. Почват, спират на третия, петия или седмия ден, за захранването нищо не пишат, най-вероятно защото няма такова.
..........
Само от това, което съм цитирала би трябвало да ти светне някоя лампичка. Едва ли всички жени от бг-мама са толкова вятърничави, че една “диета” не могат да направят като хората ;)
Тази програма поставя организма в изключително, изключително стресова ситуация! Ацетоновия дъх на колежката ми го усещах на повече от метър разстояние, докато “сиропуваше”.
В един момент организма започва неистово да иска храна и да речем, че някак си изкараш до захранването. Как си представяш да издържиш цял ден на фреш от грейпфрут или на 50 гр. ориз?
Нуждата от храна става толкова неконтролируема на моменти, че кара хората да вършат неща, които са меко казано удар по себеуважението (като например да ровиш тайно в шкафчето на колежка и да си вземаш от нейните ядки, също толкова “незабелязано” да похапнеш част от чужд обяд в хладилника и да разровиш остатъка така че да не си личи, или ако някой е донесъл почерпка в офиса да я унищожиш цялата, когато никой не те вижда). Гледането на чуждите чинии като гладно куче въобще не го коментирам. Никой, НИКОЙ не заслужава да си причинява подобно унижение!
Може да ти се струва, че всички тук ти скачаме, но повярвай ми, не е с лоши чувства. Просто по един или друг начин сме стигнали до спорта и балансираното хранене, като здравословен начин за поддържане на желано тегло и форма.
Аз лично, преди да стигна дотук съм опитвала доста диети, “гарантиращи” бързи и трайни резултати, но нищо не се оказваше така както го обещаваха. Доста време ми трябваше докато осъзная, че трайното и здравословно отслабване не се случва за 10-20-30 дни.
В сайта има много информация която би ти била полезна, да се ориентираш към режим, който ще е по-удачен за теб от тая глупост със сиропа.
И не спирай с дневника, ние ще помагаме с каквото можем :)
Мнението беше редактирано от Светлето на 20.06.14 20:03.
казано от Светлана Иванова на 20.06.14, 20:01:
Едва ли всички жени от бг-мама са толкова вятърничави, че една “диета” не могат да направят като хората
Оооо, повярвай ми, доста са. И не е нужно да киснеш в бг-мама за да го разбереш. Едно преглеждане на форума го доказва. И не говоря само за 10 дневното пречистване с Мадал Бал, но и за хилядите други диети. И пак да кажа, там дори не го правят по съвет или след консултация със специалист, а на своя глава, без да са вникнали в същността на пречистването, захранването и последвалия начин на живот. Аз съм избрала начина на моето здравословно отслабване и продължавам стриктно по него. И да, цял ден на 50г ориз не ми се струва никак невъзможно. Предполагам, че след 10 дена на сироп, 50г ориз сварени в половин литър вода и разпределени на 3 хранения през деня ще са като пир. Но всичко си е до човек. Не бива да ме слагаш под общ знаменател с колежката ти. Или поне докато не тръгна по нейния път, но моята философия е друга. С времето ще разберете, все още не ме познавате що за човек съм. Все пак съм от 2 дена тук. Друго много важно нещо е, че когато се прави такъв вид изчистване е, човек да не ходи на работа. Аз съм се подсигурила и в това отношение. Да, когато ми се появи лошия дъх в устата, би ме било срам да съм сред други хора. Жалко е, че има хора като колежката ти, заради която твърдиш, че Мадал Бал не действа. Тя не е пример, разбери. Просто така като нея не се прави.
Ден 3
21.06.2014, съб.
Вчера имах само слаб бял налеп по езика. Легнах си около полунощ и пак спах добре.
Станах в 7 часа и се претеглих: 76.2кг
Екстра. Още килограм надолу. Че и видимо го има. Отново имах бял налеп по езика, който изчистих с четката за зъби. После вече не се появи.
Днес пак на 3 коктейла и 1.5л вода.
Мнението беше редактирано от Биляна* на 21.06.14 12:47.
Ще ти следя дневника с интерес :)
Като препоръка: Освен тегло, е хубаво да си мериш и сравняваш и обиколки - те също са показателни (понякога дори повече от теглото).
21.06.14
10:29
Този дневник ми звучи като скрита реклама (giggle) Момичето си вярва толкова силно,че се опитва да обеди и другите,че тайната е в сиропа (giggle)
21.06.14
10:34
Наглеждам и аз... че този филм често го дават по екраните на форума (и не само там). ;)
Показанията на кантара са най-безсмислените данни, които могат да се следят.
Практическото им значение е твърде малко.
21.06.14
10:36
И аз си го помислих честно казано Ая, няма начални снимки и мерки, пише като в сайтовете за реклама на даден тип продукти и накрая ще има “ето на аз свалих 15 кила, идете и вие при господин Хикс”. Ако пък е истинска темата- личи си че не иска съвети на този етап, просто да си направи и опише експеримента, нейно си право. Само че си мисля че ако е неуспешен ще зареже дневника, наистина без лоши чувства ще помоля авторката, ако не е някаква реклама, да напише резултатите си след месец-два, дори ако са негативни.
21.06.14
12:29
Биляна, най-искрено ти съчувствам в момента. Това не е начина.
То и на малките деца им се казва——не тичай, че ще паднеш...... но те май не слушат. За съжаление и твоята работа малко като при децата.
Да, странно е защо не си проследяваш прогреса в бг мама, а го правиш тук - форум на активно спортуващи. И аз подозирам нахална реклама.
Мерки си взимам всеки понеделник.
Ето какви бяха те на 16.06.2014:
Гр.обик: 90см
Талия: 80см
Ханш: 109см
Бедро (дясно): 62см
Над коляно (дясно): 45см
Прасец (десен): 36см
Ръка (дясна): 31см
При ръст 173см., който е константен :) .
Трябваше да се снимам в четвъртък, когато започнах програмата, но не ми е минало на ум. Ще си направя снимки днес. Не мисля, че е късно. Ще си направя и снимки “после” след приключване на програмата. Освен това ще си водя дневника редовно. И не, не е реклама. Иван Гарабитов не ми плаща нищо. И нямам финансов кяр да рекламирам програмата му. Даже аз му платих 50лв за прегледа + 55лв за половин литър сироп + 1лв за пакетче Английска сол. Общо 106лв. Искаше ми се да си купя и тибетските апликатори за масажиране на ходилата (28лв), но нямах повече пари. Сега експериментирам и искам на собствен гръб да видя така ли е като по медиите или не. Но за да е обективно: изпълнявам всичко мо-та-мо. Ако е така - ще съм само в плюс: пречистена, слаба и здрава. Ако не - ще знам за себе си, че не работи. В бг-мама няма къде да си направя дневник. Не ми се пише в темата за сиропа, защото е много далеко от метода Гарабитов. След края на програмата ще възстановя тренировките си. Сега съм ги спряла, по препоръка на центъра.
Мнението беше редактирано от Биляна* на 21.06.14 13:14.
21.06.14
13:53
казано от Биляна* на 21.06.14, 13:01:
Сега експериментирам и искам на собствен гръб да видя така ли е като по медиите или не. Но за да е обективно: изпълнявам всичко мо-та-мо. Ако е така - ще съм само в плюс: пречистена, слаба и здрава. Ако не - ще знам за себе си, че не работи.
Трябва ли човек да експериментира с всичко, което се предлага на пазара, за да се убеди, че не действа според рекламата?!?
Мога да ти споделя моя опит, пък ти си направи изводите сама. Преди 2-3 години правих неведнъж “мо-та-мо” разтоварване с този сироп, при това с правилно захранване. За да съм точна 2х7дни, 2х14 дни и 1х29 дни. Преди това, като по-малка съм правила разтоварване по метода на Лидия Ковачева, но предвид неопитността ми имах сериозни грешки при захранването. Изпадала съм в хипогликемия т.е. стигала съм до припадъци.
Много скоро след разтоварването със сока и захранването, винаги си връщах килограмите + поне 3кг отгоре , и всичко за сметка на мастна тъкан!!! Рекламата е прекалено заслепяваща и подмамваща. Предупреждавам те, че ефекта, който търсиш ще е много нетраен и ще постигнеш единствено отрицателен ефект, както за визията, така и за здравето ти.
Прекрати тази глупост докато е време и започни да четеш.
Аз свалих с Мадал Бал и помощта на д-р Гарабитов цели 20 килограма само за месец и половина, прочети моята история на следния адрес: http://www.ай-стиа-глупости-вече.цом/
За допълнителни сведения и за контакти можете да ми пишете на и-мейл адрес: da_si_probutam_boklucite@ай-стиа-глупости-вече.цом, надявам се да съм ви полезен с моя опит.
Наистина ДЕЙСТВА, ДЕЙСТВА, ДЕЙСТВА!!! @@@ :D(ddd)
21.06.14
15:08
Ето нещо, което може да е от полза на авторката http://www.bb-team.org/forums/viewthread/74295 а като иска да си троши главата - оставете я. Вече достатъчно хора й казаха мнението си, да си преценява.
21.06.14
15:28
За добро или лошо тялото ни понася и се възстановява от много и най-различни глупости, които му причиняваме. Очевидно авторката на темата твърдо е решила да си причини тази, тук едва ли ще срещне сподвижници, но пък ако изкара нещата докрай, както е обещала и особено ако продължи и след това с дневника си си мисля, че ще има по-голяма полза за подобно мислещите жени отколкото ако продължим да й казваме, че прави глупости и в крайна сметка да я откажем да пише. Важно е обаче накрая и най-вече след края на експеримента да е честна пред нас и най-вече пред себе си и да опише отговорно резултатите. И да разбере, че нямането на излишни килограми само по себе си е много малка част от здравословната визия и не би трябвало да е самоцел...
казано от Теди Илиева на 21.06.14, 13:53:
Много скоро след разтоварването със сока и захранването, винаги си връщах килограмите + поне 3кг отгоре , и всичко за сметка на мастна тъкан!!!
Еми много ясно, че ако се храниш като прасе, това ще се случи. Би ли споделила какъв е бил хранителния ти режим след програмата? Какви са били и количествата храна?
Много зле прикрита реклама. Не пилейте време да разубеждавате търговски сътрудници. Не виждам никакви ползи нито за “Биляна”, нито за потребителите на форума от този дневник: “Как да си забавим метаболизма, да си изгорим мускулната маса, да си влошим здравето, да дадем невероятен тласък на трупането на мазнини и да платим за тази “услуга”... и то с глупава усмивка на лице!”. Преподавателят по маркетингов мениджмънт да си къса дипломата. (y)
Мнението беше редактирано от Nickie на 21.06.14 18:29.
21.06.14
19:10
Следващият път като решиш да правиш това пречистване, вместо да даваш тия пари за чудотворен коктейл, вземи си зелен чай и 10 дена карай само на него + английска сол и още някакво разхлабително. Резултати неминуемо ще имаш.. кантарът ще показва минимум 5 килограма по-малко, естествено и при тази програма спортът не е препоръчителен, защото.. ами просто няма как. В плюс към тези -5 килограма ще получиш учудващо отпусната кожа (това е дълготраен ефект от “пречистването”), черни кръгове под очите и още по-видим целулит. Правопропорционално на свалените килограми се увеличават и плюсовете :)
21.06.14
20:15
Не го казвам с лоши чувства , но
Биляна , случвало ли Ви се е да имате предварително направени планове за ежедневието си и в следващия момент да дойде нещо/никой/неотложен ангажимент който да ви разбие ритъма на пух и прах? Това правите в момента на себе си
Всичкия този стрес който преживява тялото в късен етап се връща по някакъв начин.
Аз съм една от малкото във форума , която е получила полезна информация на готово т.е “правилният начин” от семейството : не съм гладувала , не съм правила диети тип “точкови , по 600кал. на ден , със сиропи , на плодове”.
Храненето да е без резки промени тип - “днес се освиних , утре няма да ям” да е равномерно , балансирано , без излишни колебания.
Ако по някаква причина режима на който сте в момента не подейства , пробвайте пък по тази методика + тренировки.
От бързото отслабване се появява една отпусната кожа , целулит , ако качиш пък после при захранването - стрии , а да си признаем , ние жените се опитваме всеячески да ги избегнем.
Аз пък винаги много се чудя как хората, които са 70-80кг, как решават в 1 момент, че могат да издържат на 50гр ориз, че чак и да им стигне и да се чувстват перфектно. Абе, ако човек се чувства перфектно на толкова малки количества, надали щеше да тежи толкова.
Нищо лично. Просто винаги това най-много ме е дразнело.
21.06.14
21:16
казано от Биляна* на 21.06.14, 18:05:
Много скоро след разтоварването със сока и захранването, винаги си връщах килограмите + поне 3кг отгоре , и всичко за сметка на мастна тъкан!!!
Еми много ясно, че ако се храниш като прасе, това ще се случи. Би ли споделила какъв е бил хранителния ти режим след програмата? Какви са били и количествата храна?
Признавам, че и аз бях доста рязка, но не срещу теб, а срещу метода който си избрала за да се вталиш. В крайна сметка не те познавам за да тая лоши чувства към теб. Ще отговоря на въпросите ти.
След захранването се връщах към обичайното си хранене т.е. закуска - рядко, обичайни обяд и вечеря, междинно понякога джънк. Като количества - обичайни. Под обичайни количества имам предвид такива, с които иначе дълго време съм поддържала килограми т.е. нито съм качвала, нито съм сваляла. Неприятната изненада беше, че всеки път независимо, че се стараех да се храня нормално, килограмите се връщаха и то невероятно бързо.
След последното такова разтоварване даже намалих значително порциите си в опит да задържа постигнатото. Отново греда.
С тези експерименти си докарах кошмарни стрии и платих 1300лв за лазерни терапии със съмнителен ефект. След това тръгнах да чета и да се образовам сериозно по темата, но както се казва след дъжд качулка.
Виждам, че си решила да го направиш и твърдо отстояваш позицията си. Поне съкрати периода: 3 разтоварване+3 захранване е напълно достатъчно за начинаещ без да си навредиш сериозно. Въпросния сироп нямам идея за какво друго може да се използва - може би за палачинки..... Според мен правилният начин е спорт + умереност + търпение.
Биляна, защо нападаш Теди? От няколко месеца следя нещата които се пишат тук и получих много полезна информация. Аз също съм от тези които се борят с килограмите и сайта ми беше много полезен. Получих отговор на въпросите си и картинката започна да ми се изяснява. Казвам това, защото тези хора са готови да помогнат. Аз на твое място бих се аргументирала пред тези които не вярват, но ти не го правиш. Дали това е така, защото самата ти не си запозната с пречистващото гладуване. Този метод на пречистване не е нещо ново, но лично мое мнение е че хората не разбират смисъла му. Преди да започне човек да гладува, за да чисти токсини може да си направи сметка какъв начин на живот води. Не може днес да дъвчеш джънк, а от утре на вълшебен сироп. Искам да кажа,че гладолечението може да бъде полезно, но не е това начина. Хората очакват да свалят няколко килограма и си дават обещание, че ще направят всичко възможно, за да не ги върнат. Това си е класическа гладна диета, която завършва зле. Смисъла на пречистването е да дадем възможност на организма си да си вземе глътка въздух, за да се справи с токсините и да заработи по-добре. Това трябва да се случва бавно и постепенно. Най- логичната първа крачка е да започнеш да се храниш разумно и да спортуваш, а не да изтезаваш тялото си.
Биляна, стана ми много любопитно как така вкуса на английската сол е солен. Аз съм пила такава и беше горчива.
Бягай далеч от въпросният господин(заслужилия треньор по борба), докарващ хора почти до анемия, заради диетите му от тип една салата и сироп на ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мисля си, че тези удивителни са малко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мога да ти споделя моя опит, пък ти си направи изводите сама. Преди 2-3 години правих неведнъж “мо-та-мо” разтоварване с този сироп, при това с правилно захранване. За да съм точна 2х7дни, 2х14 дни и 1х29 дни.
Теди, а защо си повтаряла сиропуването цели 5 пъти, след като още при първото си се убедила, че не действа? И какво е това последното??? 29 дни само на сироп ли???
казано от marigold на 22.06.14, 00:24:
Биляна, стана ми много любопитно как така вкуса на английската сол е солен. Аз съм пила такава и беше горчива.
В книжката пише да се разтвори 30г Английска сол с 500мл вода. В центъра ми казаха, че в 300мл е по-добре и аз така направих. Изпих чашата на екс. И да, беше ми наситено солено. Не нападам Теди и не искам да се карам или споря с никой тук. Затова и от сега нататък ще бъда по-телеграфна: влизам, пиша си деня и излизам. Когато мине пречистването и захранването и започна да се храня и тренирам - може би ще ме възприемете по-сериозно, но до тогава атмосферата в дневника ми явно ще е такава.
Ден 4
22.06.2014, нед.
Вчера ми беше много приятно, пазаруване, разходки, слънцето се показа. Все още нямам лош дъх в устата, не ми е замаяно или отпаднало. Кантара тази сутрин показа: 75.5кг. Много се радвам, че ще падна под 75кг :). Това не се е случвало от години. Кожата ми е перфектна към момента. Използвам крем-масло за тяло с аромат на шам-фъстък ежедневно. Обаче изпреварвам дните, тоест трябва да пиша за днес, а денят тепърва започва. Ще трябва да ги нивелирам. Иначе обичайното днес: 3 коктейла и 1.5л вода.
Мнението беше редактирано от Биляна* на 22.06.14 07:44.
22.06.14
09:18
Родителите ми от 2-3 години ‘’се пречистват’’ с тоя боклук всеки път им пиля по главата да не взимат тая захар в бутилка ,но никой не слуша резултата за 2 години на сиропи и джогинк от време на време + захранванията е качени 3 кг на майка ми и + 5 на баща ми :)
22.06.14
11:23
казано от marigold на 22.06.14, 00:16:
Смисъла на пречистването е да дадем възможност на организма си да си вземе глътка въздух, за да се справи с токсините и да заработи по-добре.
А кофтито на по-доброто заработване е, че се усвоява по-добре храната, което довежда до връщане и даже качване спрямо началото на пречистването. :D Бъзикам се, но кой знае...
22.06.14
11:23
Кога си планирала лятната почивка?
Ден 5
23.06.2014, пон.
Кантара показа точно 75.0кг.
Вчера нямах проблеми с енергията. През деня се разходих с приятели в парка в Надежда, а вечерта готвих за гости. Днес обаче ми е тегав ден. Нямам сила, сутринта се разходих за 2 часа, но вървях някак си по инерция, на батерии, без енергия. После спах половин час, после пак малко навън, след обяд час и половина сън, вечерта преди мача пак разходка. Радвам се, че денят свършва, а сокуването преполовено. Втори път едва ли бих минала през това. 10 дена без истинска храна са си доста. Затова от сега много внимателно обмислям какъв ще бъде начинът ми на хранене след захранването за да запазя постигнатото и стигна до 63-64кг.
Днес: 3 коктейла и 1.5л вода.
Мнението беше редактирано от Биляна* на 24.06.14 07:43.
23.06.14
21:47
Чакаме снимките :)
казано от Графиня фон Дачева на 23.06.14, 21:47:
Чакаме снимките :)
Така ли?! Аз пък чакам извинение!
Ден 6
24.06.2014, вт.
74.6кг и в цикъл, дойде ми тази сутрин. Може би затова ми беше толкова трудно вчера. Днес не съм спала през деня, излизах на кратки разходки на слънце, а то бая напичаше. Бях и на маникюр + педикюр. Както и да е, радвам се, че и този ден приключва. Към момента пиенето на коктейли носи резултат и си заслужава изтезанието. Още малко и ще започна да се харесвам.
Днес: 3 коктейла и 1.5л вода.
Мнението беше редактирано от Биляна* на 24.06.14 21:18.
24.06.14
21:28
казано от Биляна* на 24.06.14, 21:17:
Към момента пиенето на коктейли носи резултат и си заслужава изтезанието.
Резултатът е 4 kg по-ниско тегло за 6 дни.
За сметка на какво е тази промяна, т.е. какво си свалила - мазнини или друго?