Пет по пет и релеф

20.06.14
00:23

Здравейте искам да попитам можели с програмата 5х5 да се прави релеф ? Мисля да я правя понеделник сряда петък .А през останалите дни да правя кардио (крос ,интензиовно кардио или бокс на круша ).Не разполагам с фитнес зала само с една малка зала по борба и там ще тренирам лятото .Въпросът ми е ще има ли ефект това защото искам и сила да покачвам .Имам креапюр креатин бцаа (екстенд) и окси елит про . Оксито мисля да го пия само когато правя кардио .
на 16 години съм
178 см
82 кг
тренирал съм борба (и още тренирам ) и вдигам тежести

Това дали ще изчистиш зависи от храната, друг е въпроса, че в период на чистене сила се качва трудно и то само в определени обстоятелства.

20.06.14
08:15

Когато си на НВД примерно е нормално силата да спадне малко или много. В такива случаи избирам някаква по лека тежест, но гледам поне едната серия на каквото й да е упражнение да е по- силова.
До скоро бях на 5х5 но реших да понижа малко въглехидратите и за това съм на нещо като 5х8 като гледам тренировката да е с по кратки почивки между сериите и упражненията за да има повече интензитет. А и много добре ми се отразява такава по лека тренировка след силовите месеци.

20.06.14
13:02

аз 5х5 направих един месец и имам голяма полза на клека силата се вдигна с 20 кг .Искам бавно да свалям 1-2 кг за месец искам .Може и аз да мина на 5х8 със същите упражнения от програмата 5х5 .Оксиелита само в кардио тренировките ако го пия добре ли е ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1