Въпрос за програма, която комбинирам с НВД

20.06.14
18:23

Здравейте! Тежа 1.77 и съм 71.9 килограма в момента. Целта ми е да сваля подкожните мазнини, а сваляйки подкожните мазнини да не сваля твърде много мускулна маса, ето програмата, която използвам
->
1 Ден
Преси с лост от лег 4 x 10
Преси с лост от полулег 3 x 10
Пулоувър 3 x 10
Съгване с права щанга 4 x 10
Сгъване с права щанга (над хват) 3 x 10
Сгъване с дъмбели от стоеж 3 x 8
Ренегатско гребане 3 x 15
2 ден
Мъртва тяга 5 x 8-10
Гребане с дъмбел 5 x 10
Горен скрипец 3 x 12
Долен скрипец 3 x 12
Хиперекстензия 3 x 12
Ренегатско гребане 3 x 15
Коремни преси от вис 3 x 15
3 ден
Обръщане и изтласкване 4 x 10
Изнасяне встрани 3 x 10
Изнасяне отпред с дъмбели 3 x 10
Изнасяне отпред с диск 3 x 10
Преси с тесен хват 4 x 10
Кикбек 3 x 10
Разгъване с дъмбел зад глава 3 x 10
Коремни преси от вис 3x15
Правена е за мен от инструктур, а един пич от форума ми каза по 5-8 повторения на базовите движения и по 8-12 на обикновените движения? Какво смятате, да направя ли така, както каза?
Също така да премахна ли хиперекстензията, защото точно в този ден имам мъртва тяга?
Ще успея ли да запазя мускулната си маса докато чистя?
Използвам Fat burner GNC Total Lean Burn 60 и мисля да си купя L-carnetine на GNC отново
след тази тренировка правя 40-45 минути кардио? Да намаля ли кардиото?
Ако може да ми пратите някакви неща, които да прочета ще е супер, защото изобщо не съм чел за нищо, освен НВД

20.06.14
18:37

Мисля, че е прав твоя приятел. Прави по-малко повторения на базовите. Според мен, програмата не е добре балансирана.

Не виждам смисъл да правиш хиперекстензия и тяга в една тренировка..и ако правиш тягата като хората, изобщо нз как ще имаш сила за другото след това :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1