Time for change!

Темата е заключена.
VA

22.06.14
19:48

Здравейте! Днес цял ден съм в този сайт,сега си направих регистрация и това е първият ми дневник.
Започвам дневника си с молба за помощ! Много ми е трудно да преценя как точно да се храня правилно и какви тренировки да правя за да отслабвам и да се стегна. Няма какво да се оправдавам с хапчета,болести и хормони...........причината за натрупаните 90кг е само и единствено в мен и застоялият начин на живот, който водя! :(
Затова Ви моля да ми помогнете с избора на правилен хранителен режим и тренировки.Нямам възможност да посещавам фитнес,защото живея в малък град и нямаме,но мисля че има и други варианти,а аз имам голямо желание за промяна и бих направила всичко..
ПОМОГНЕТЕЕЕ.........Благодаря Ви предварително! Ще публикувам редовно всичко..:) :)

22.06.14
19:57

Здравей, Ив!
Честит ти дневник! :)
Хубаво е, че си решила да питаш. Разгледай дневниците на другите момичета и се ориентирай за типа храна. Изчисли си ориентировъчно калорийните нужди и се старай да приемаш по-малко калории, отколкото изразходваш. Аз също не тренирам във фитнес. Може да си поставяш за цел да ходиш повече пеша - например всеки ден с 5 минути повече от предишния. Също така може да караш колело, да плуваш, да танцуваш и изобщо - каквото ти е приятно. Важното е да започнеш да се движиш. Относно храната - хубаво е да се ядат чисти храни, т.е. такива, които имат много малко консерванти и подобрители или най-добре изобщо да нямат. Не гладувай, но и внимавай с количествата. Ако искаш опиши как си се хранила досега и съм сигурна, че ще получиш и по-точни мнения. Успех!

Мнението беше редактирано от Елена на 22.06.14 19:59.

VA

22.06.14
20:00

До момента съм се хранила как ли не....Един ден мога да ям какво ли не,а на другия да ям само една салата,но лошото е ,че имам повече дни, в които прекалявам с храната и то не храна...... а боклуци........

22.06.14
20:02

Значи спри боклуците :)

VA

22.06.14
20:34

Мисля утре да закусвам кис.мляко с овесени ядки, за обяд задушени зеленчуци с филенце пилешко..........и следобед алко сурови  ядки :)

VA

24.06.14
19:04

Някой може ли да ми каже кога е най-добре да тичам и да правя други упражнения?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1