Разтеж на височина след 18-19г. възраст

22.06.14
17:31

Здравейте всички, ситуацията ми е следната: на 19г. съм, висок съм (честно, без коса, без обувки и без други “спомагателни” неща) между 177 и 178см, зависи дали се меря вечер или сутрин и тежа 73 кг.

Майка ми е 149см. (да, доста е ниска), а баща ми е 171 см.

Искам да подчертая, че преди година, като се мерих, бях точно 175см., не съм взимал никакви хранителни добавки, стимуланти или каквото и да било, по това време (18г.) тренирах, бягах и свалих 10кг., защото бях доста затлъстял. (Вече никой не ми казва, че съм дебел, което го чувах преди доста често).

Мустак започна да ми расте на 17г. възраст и още нямам брада по бузите, имам само малко косми под брадичката, които започнаха да растат преди 2-3 месеца и това е. Хората често ме мислят за 16-17 годишен.

Възможно ли е да успея да стана 180см., ако не и малко повече. Толкова ли е трудно след 19г. възраст да кача поне 2-3 см и как? Все още нямам брада все пак. Можете ли да ме посъветвате нещо. Момичето, което харесвам е 170см. и като си сложи токчета, става колкото мен, което не ми харесва, все пак аз искам да съм по-високият.

Да ти имам проблемите...това ли е важното вече в една връзка?Кой е по-високия?С 3 г съм по-голям от теб,ама ме караш да се чувствам дърт...
Валерка пич ..в една връзка има много по-важни работи от това кой колко е висок ..повярвай ми ;)
По същество... колко ще пораснеш няма кой да ти каже с точност...по принцип разправят,че се расте до 24-25 годишна възраст...За брадата не се бой ще дойде...та чак ще ти се иска да не е идвала,защото ще ти писне бързо да се бръснеш :)

Апропо...всеки допуска правописни грешки,ама хайде оправи го тоя раЗтеж,че направо ми боде окото..пише се раСтеж...поне заглавието на темите,които пускаш,проверявай.

Мнението беше редактирано от Симеон Михайлов на 22.06.14 19:39.

Deadeye

22.06.14
20:00

Не разбрах какво общо има брадата.Аз на твоите години също нямах брада, ама бях около 2 метра.Същият съм си и сега, на 33 години-почти кьосе, около 2 метра :D

Мнението беше редактирано от Deadeye на 22.06.14 20:00.

22.06.14
20:44

Аз не искам да ставам 2 метра, а поне да кача 2-3 см. 180 ми звучи доста добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1