Нещо нередно в хранителния ми режим?

23.06.14
16:03

Здравейте, аз съм момиче на 15години, ръстта ми е 164см и тежа 56кг. Опитвам се да стигна до 47-48кг, и сама си направих хранителен режим, 4 дни съм на него и искам да попитам дали има нещо което трябва да се “пипне”?

Сутрин ям кисело мляко 0.1% + 3 с.л. овесени ядки и около 50гр. годжи бери (и понякога добавям малко сушени червени боровинки зависи колко съм гладна), 3-4 часа след това ям малка филийка пълнозърнест хляб със сьомга.
За обяд ям яйца, ориз и някакъв плод, отново няколко часа след това ям пак някакво плодче.
Вечерям със салата краставици и домати и риба или пилешко месо.

Това е горе долу, отделно си правя много големи разходки бързо ходене, понякога излизам да тичам и тази седмица тръгвам на фитнес :)

Има ли нещо нередно в цялата тази работа или да продължавам да се придържам към този режим?

Също така за да не правя различни теми, бихте ли ми препоръчали някаква хранителна добавка, която да замести глада към сладко? (освен яденето на плодове)

Темата беше редактирана от Scheißauf Mich на 23.06.14 16:05.

23.06.14
18:26

Вкусната храна замества глада към сладкото ;)

А иначе Quest Bar и FortiFX протеинови барове.

Ая Палачинкова

23.06.14
19:33

Може да си вземеш протеин,има с различни сладки вкусове :)

Принципно хранителните добавки са ДОБАВКИ ;) Киселото мляко 0.1% е вода и нищо друго ;)

П.П. За момиче на 15, имаш твърде интересен ник :D

23.06.14
20:28

2% по-добре ли е?
А протеиновите барчета не са ли с доста калории за мен :?

иначе за ника няма да коментирам :D хаха

24.06.14
13:47

http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa

Тази програма заедно с режима ми добре ли ще ми се отрази?

1. Най-добре 3,6% мляко
2. Какво значи не са ли с много калории? Не е важно колко е калорична една храна, а колко ще е калорийният ти баланс накрая на деня. Може да се тъпчеш със нискокалорични неща и да си на 3000 калории, а може и да ядеш мазни пържоли и да си на 1500. Нискокалоричните храни са заблуда.
3. Програмата става.
4. За ника - и да коментираш, и да не... (devil)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1