07.06.11
07:58
Здравейте! Пия oxy от 4 дни и стигнах до два въпроса:
Кога да пия сутрин протеина?
Като стана пия oxy,около 30 минути след това протеина и след още 10-тина минути храната,но ми се струва,че протеина идва малко късно,а пък ако е преди оксито,тогава то няма да е на празен стомах?
Имам 1,максимум 2 дни в седмицата когато сутрин не тренирам и искам да се наспя поне до 10-11.А като трябва към 7.10-7.20 да взема oxy какво да правя?
Основно в неделя се случва. Станах сутринта,пих го и си доспах,но изобщо не знам дали е правилно.
Ако някой може да ме просветли по въпросите?:)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.06.11 07:58.
07.06.11
10:29
Много добър избор. Иначе за пиенето в почивни дни можеш да си го пиеш рано и после да доспиваш, но е трудно понеже пречи на съня. Аз го пия по-късно и просто измествам и следобедния прием, но гледай той да е 7-8 часа преди лягане. Примерно-неделя-10:00 после в 16:00 и към 24 00 заспиваш ;). За 3 месеца с Oxy+НВД+доста кардио свалих 12-13 кг-по 1 кг на седмица. Но не го приемай повече от 8 седмици. Има странични реакции-лека раздразнителност и аз лично спя по 6 часа максимум нощем, но пък аз пия и кафета на работа, въпреки че е забранено според инструкциите на кутиийката.
Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 07.06.11 10:30.
Мерси за инфото. Изобщо не усетих трудност да заспя след като го изпих,просто се чудех дали действа или съм си пропилял приема. :)
07.06.11
21:13
Няма нужда от такова вманиячаване до минути, ставаш и го пиеш, дали ще е следващия прием след 4 или 8 часа и колко точно ще имаш до съня е крайно незначително. А това, че “трябва” да се изпие в 7 звучи абсурдно, пиеш го като станеш.. 7 или 12, все тая.
Също така, щом е единствено имаш протеин първо сутринта, не е нужно да чакаш 30мин.
Успех!
26.02.14
12:54
Здравейте, прочетох няколко теми, но все още ми е малко мъгливо.. Според това което е написано на кутийката е - 1 таблетка на главно сутрин до първите 3 дена, след това по още една след 4-5 часа.
Да чакам ли тези 3 дни или направо може по 2 на ден? Гледам, че и някой пият и по 2 сутрин?
Най ми е удобно да пия една таблетка на гладно към 11-12 на обяд, след 30 мин закуска и още едно към 6-7 вечерта (1час преди трен)? Лягам си кусно 2-3-4, едва ли ще имам проблем със спането.
И другия въпрос ми е - пиенето в ден без тренировка, пак по 2 ли? Или само 1 преди закуска?
Имайки предвид, че пия суроватка след тренировка и някой път матрица преди лягане вместо сирене/извара.
Благодаря.
26.02.14
17:11
Пий го, както е оказано на опаковката. Първите три дни, тестваш толеранса на организма ти към съставките т.е. поносимостта. Няма логика да не спазваш указанията за употреба, иначе някой може да пие и по 10 - проблема си е негов. Приемането на две капсули сутрин, може да се случи тогава, когато е минало известно време, и дозата от една капсула не ти действа. Някои хора се задоволяват с една, индивидуално е. Приема на препарата не е обвързан с тренировката, т.е. пие се както е оказано на опаковката, без значение дали тренираш или не!
26.02.14
21:42
OxyElite Pro нещо напоследък доста съмнително взе да изглежда ;)
02.03.14
17:05
Искам да попитам, този продукт с кои Л-карнитин мога да го съчетая за по-добър ефект.? Ще съм благодарен :)
03.03.14
14:10
казано от Solomon Kane на 26.02.14, 21:42:
OxyElite Pro нещо напоследък доста съмнително взе да изглежда ;)
Да, интересно как пък все в някакви страни на г..за на географията, се случват тия неща? Доколкото си спомням, спряха варианта с геранамин, заради някакви военни дето го прекалили с алкохола, т.е. все частни случай! А истината е, че продукта си работеше прилично добре, и при правилна употреба не съм чул на някого да е навредил.
16.03.14
11:34
Пий го, както е оказано на етикета и няма да имаш проблеми.
Смисъл сутрин 30 мин преди тренировка да пия дозата на картинита и 1 хапче от оксито на празен стомах
16.03.14
14:52
Приема на Л-карнитина не е обвързан с фет-бърнера. В смисъл можеш да ги пиеш заедно, поотделно, както ти е удобно. Но да, на празен стомах задължително, и да от половин до един час преди хранене. Гледай първите два/три дни да взимаш по-ниска доза, за да тестваш чуствителността си. А, така като те гледам на снимката ми е странно защо пиеш фетбърнер въобще, а и не си ли малък?
на 22гоини съм(снимката ми е стара) 186 височина и 91кг спрях от доста време да ходя на фитнес, и съм доста напълнял, решил съм да сваля до лятото максимално мазнините и пак да си почна фитнеса... имам притеснения сутрин преди тренировка като приемам двата продукта на гладни да не ми стане нещо тъй като, след като ги приема чак след час и полувина ще закусвам
16.03.14
20:42
Да, ами единствения смисъл да пиеш тези добавки, е ако тренираш здраво! Т.е. пиеш паралелно с тренировката, за да има ефект от цялото това нещо. Според мен първо почни да тренираш, и след като набереш “инерция” тогава включи бърнера. Ако тренираш сериозно, за един месец може да постигнеш чудеса. Така че не прибързвай. Да, пий на гладно - това е необходимо условие за да “усетиш” продукта, визирам бърнера. Аз като пиех Оксито миналата пролет, ставах сутрин рано, пиех го, и си лягах пак. Не се притеснявай, затова че го пиеш на гладно. В смисъл организма на всеки, реагира по-различен начин, и затова просто действай внимателно. Въвеждащите дози първите три дни, са именно с тази цел - да усетиш за себе си, дали всичко е ок, или не. Л-карнитина съм пил подобен, на същата марка, само че без Хром. Нали знаеш че “работещите” дози, са далеч по-високи от тези които са упоменати на етикета. Т.е. продукта е нерентабилен откъм цена/доза, а и самата марка май не е много читава.
Здравейте. Искам да ви попитам как ще е най-удачно да приемам OxyElite PRO и BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome, сутрин правя кардио 5-6 пъти седмично
Поздрави
17.03.14
19:07
казано от summertime на 03.03.14, 14:10:
А истината е, че продукта си работеше прилично добре, и при правилна употреба не съм чул на някого да е навредил.
Аз пък съм чувала и то от доста хора да се оплакват напоследък от OxyElitePro.
Симптоми като сърцебиене, гадене, главоболие, повишено кръчно налягане са най-често срещаните странични ефекти, дори при правилна употреба. Интересното е, че в момента новата версия на продукта е по-скоро енергетик, отколкото фет бърнър и не мисля, че си заслужава парите.
20.03.14
09:43
Класика си беше Окси + Алкар..... но всичко хубаво рано или късно свършва.
13.06.14
10:41
Искам да си изчистя малко корема и любовните дръжки. Тренирам 3 пъти седмично и 5 пъти бягам по около 45-50 минути. От няколко месеца съм на НВД, но ми се иска малко да забързам нещата. Чудя се какво да си взема, дали окси или да си направя комбинация от КЛА,СИНЕФРИН, ЙОХИМБИН И Л КАРНИТИН. Как мислите вие с кой вариант ще се изчистя по бързо.
Март месец пих Бляк файр и останах доволен от свалените кг, но не усещах никакъв прилив на енергия и за това сега съм се насочил към други варианти.
14.06.14
17:52
От тая комбинация да не вземеш да прериташ само :D
Комбинирай примерно L-carnitine с Yohimbine. Напълно достатъчно.
Пил съм йохимбе на Natrol и ми настръхваха и ушите даже. Скоро пробвах и на Haya и имаше сериозен ефект. Не го пий след 17:00ч. че няма спане.
15.06.14
20:17
Тази комбинация ми я препоръча инструктора във фитнеса.
Днес ми подариха една опаковка Окси, и реших да го пробвам.. 1 хапче, 30 минути преди тренировка - корем, прасец и кардио, като кардиото е високо интензивно-интервално (спринтове) .. имах доста сила, в дихателния обем също се усещаше подобрение, изпотяването беше повече от обилно. Само едно ме тревожи, вече 30 минути след тренировката, пулса не може да се нормализира, никога не е било това нещо.. Има ли място за притеснения?