Купувам боксов чувал

Темата е заключена.
Carbohydrate

22.06.14
16:51

Купувам боксов чувал. Може и да ми препоръчате какъв и от къде да закупя. Трябва ми за отработване на удари с ръце. Мисля, че 80* 33 е минимума, като размер?!

22.06.14
18:05

http://www.tekami.eu/
Евтини и качествени. До сега само положителни отзиви съм чувал.

Carbohydrate

22.06.14
22:14

казано от CarnalK на 22.06.14, 18:05:

http://www.tekami.eu/
Евтини и качествени. До сега само положителни отзиви съм чувал.

Благодаря!

23.06.14
00:00

Аз бих си взел чувал от Лишейков. Верно са по скъпички, но пък имат 2 години гаранция.. Не случайно и залата по бокс на ЦСКА е с такива чували.

150/33 - 80кг. ми се струва перфектен :) Става и за лоу кикове и за тупаници, па си и тежи на мястото..

23.06.14
12:15

Ако трябва да взимаш нещо от българските винилови - само ТЕКАМИ. Малко по-добро качество на доста по-ниска цена от Лишейков, ЕонСпорт и други такива.
Мога да покажа чувал на 6 години, който не е мръднал въобще и се ползва от цял клуб, не от един човек.

Carbohydrate

23.06.14
15:44

Поръчах празен от Теками! Иначе още 30 лв. за доставката с пълнежа, грешни пари. Благодаря на всички! Сега ще се върна 22 години назад)))), ще стана по-млад)). Малкия иска да блъска и ме запали)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 23.06.14 15:45.

23.06.14
20:42

Какъв размер си поръча ? С какво мислиш да го пълниш ?

Carbohydrate

23.06.14
20:47

казано от zvvsip на 23.06.14, 20:42:

Какъв размер си поръча ? С какво мислиш да го пълниш ?

110/30 и ще го пълня с парцали, юрган, одеяла, каквото намеря....преди си ших и го напълних с одеяло - супер стана.))

23.06.14
21:59

Чудя се и аз дали да си взема празен, че доста по изгодно идва ама много мразя леки чували :@ Знам че с кече и гумени стърготини става готино, но тея стърготини де да ги търся...

Кажи като си го направиш колко кила ти се получи ако можеш ?

Мнението беше редактирано от zvvsip на 23.06.14 21:59.

Carbohydrate

23.06.14
22:19

казано от zvvsip на 23.06.14, 21:59:

Чудя се и аз дали да си взема празен, че доста по изгодно идва ама много мразя леки чували :@ Знам че с кече и гумени стърготини става готино, но тея стърготини де да ги търся...

Кажи като си го направиш колко кила ти се получи ако можеш ?

ако искаш тежък, си направи “сърцевина” от тръба с пясък. Запушена от долу и с уши от горе, за допълнително закачане. А около нея и от долу вече одеяло и други такива. Хем меко, хем тежко. Аз ще отработвам удари, които ще са единични и няма много да ме бърка. Бързина с водещата и други такива)), не хамалско бухане))...Ще напиша как стана. Зависи колко плътно го напълниш. Аз ще тъпча с краката)).

Моя сам съм си го правил стана чудовище 150/ф45 70кг. и ми излезе 5 лв. за платнище и 12 лв. за скоч (тиксо черно широката лента най-скъпото като вариант). И труда ми не си го смятам.

Мнението беше редактирано от Желязко Стойчев на 25.06.14 19:52.

26.06.14
15:00

казано от zvvsip на 23.06.14, 21:59:

Сърцевина от пясък в дълъг ръкав - за тежест. Ако искаш тежък чувал слагаш кварцов пясък.
Отвън става мек и без парцали - с дървени стърготини добива твърдостта на човешкото тяло.
Принципно чувала е уред, който според вида си се ползва за различни неща в техническо отношение и за това универсален такъв няма.
Гумени стърготини - в гумаджийниците могат да ти изкарат ако им се занимава.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.06.14 15:01.

27.06.14
22:17

Имах преди време един чувал с някаква твърда сърцевина, не знам каква точно.. Та, докато само го боксирах беше Ок, но като започнах да го блъскам и с мавашита, взе да издиша някакъв ситен прахоляк и беше някакъв ужас в стаята ми.. Отървах се доста скоростно от чувала и даже и не го отворих да видя какво се случва вътре... :D
Аз ще се напъна за готов, да не си създавам главоболия, пък ако не стане ще опитам вариантите.

Като малък тренирах Киокушин и за там трябваше да си правим чували, които партьора подпира, а другия бие.. Брезент и пълнеж от трици яко. Готино усещане, но пък доста леки без сърцевина.

27.06.14
23:40

Хм, тези чували са “патент” на нашия клуб и гледах някъде, че си от Пловдив...къде си тренирал Киокушин и кои години ?

28.06.14
00:06

Доста малък си бях тогава.. Някъде ще да е било в периода 1990г. - 1994г.

Клубът на Иван Шишиньов. Тренирахме в залата на спортното по лека атлетика. Стефка Костадинова идваше да прави дължини вътре и много и се кефехме :) За същия клуб ли говорим ? и каква връзка имаш с него ако да ?

28.06.14
00:16

Да, за същия клуб говоря - Улот Сморт :)
Каква връзка ли...ми дълго време съм тренирал там, даже и по времето, в което ти си тренирал съм идвал на тренировки, въпреки, че тогава тренирах другаде.

28.06.14
00:43

Супер ! Радвам се, че сме тренирали на едно място, при достоен за уважение треньор :) Въпреки краткия период за който съм тренирал, смятам, че именно тези години ме изградиха като характер на чест и справедливост.

Бяхме доста бедни в този период и Иван Шишиньов не ни взимаше такса за тренировките, на мен и сестра ми, както и на още доста хора. Поздрави от Кирил и Елена ако се виждате. Едва ли ще се сети кои сме, но все пак... ние го помним :)

Мнението беше редактирано от zvvsip на 28.06.14 00:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1