16.06.14
17:11
Здравейте,от един приятел разбрах за Amix CarboJet Gain без особени тренировки беше качил 2-3 кг за 30 дни. Защото аз съм от онези хора които ядът но не дебелеят за мой ужас покрай изпитите нямах време за хапване и отслабнах още.В момента съм 165см 50кг. Интересува ме това като продукт добро ли е и ако не дайте някакви идеи на разумни цени.И по някакъв начин имат ли странични ефекти тези добавки за момичетата? Благодаря ви предварително!
16.06.14
17:17
Гейнърите са твърде скъпи суплементи за това, което съдържат.
Що за безумна логика - спряла си да ядеш и сега първата ти мисъл не е как да започнеш отново да се храниш, а дали да си купиш хранителна добавка... при това - гейнър! Ядеш и не дебелееш защото ядеш малко и некачествена храна. Отделно от това не съм сигурен дали ще си много съгласна да качиш няколко килограма мазнини...
16.06.14
17:24
Ами не всъщност не ям никак малко..това е първото нещо за което се хващам защото при мен няма друга спасение.Метаболизма ми е толкова бърз,че приемам огромни количества нооо ефектът е никакъв,относно качеството на храната аз не ям Mc,хамбугери и дюнери от години така,че се придържам към домашни манджи.
16.06.14
17:29
Напротив, малко е, колкото и странно да ти звучи.
Няма начин да приемаш достатъчно енергия и да слабееш, просто няма как да стане това. ;)
Това, че не ядеш fast food е чудесно, но съвсем не значи, че храненето ти е качествено (т.е. осигурява ти достатъчно енергия, белтъчини, мазнини и въглехидрати от подходящи източници).
Не те съветвам да купуваш гейнър - въглехидрати лесно и евтино можеш да си осигуриш от храна.
16.06.14
19:09
Защо пък ти е да надебелееш? От гейнъра единствено се качва сланина, не вярвам това да ти е желанието...
16.06.14
23:07
казано от Кольо Пияндето на 16.06.14, 17:17:
Ядеш и не дебелееш защото ядеш малко и некачествена храна.
Внимавай как се изказваш, да не разбере, че не дебелее защото яде некачествена храна. :D Пази Боже.
22.06.14
18:13
Може да имаш проблеми със щитовидната жлеза. Правила ли си иследвания? Въпреки че на този ръст 50 кг ми се струват нормални за момиче (може и моите представи да са изкривени). Ако ще си взимаш нещо гледай да е 50:50 съотношение протеин:въглехидрат, примерно виж PhD Gain или Smooth 8.. Започни да тренираш с тежести и апетита ти бързо ще се повиши, гарантирам :)
23.06.14
10:23
Моето мнение е по-скоро да си вземеш протеин и да добавяш твърда храна към приема му, но ако държиш да ти е по-удобно може би на Mex High Protein Gain Pro e най-балансираният гейнър 50:50.
24.06.14
01:23
165см и 50кг би трябвало да изглеждаш много добре(освен ако не искаш бразилско дупе :) ). Точно тоя гейнър не ти го препоръчвам, с 1 кофа качих около 3 кила, само че не там където трябва въпреки тренировките. Това са различни видове захари с оцветители и овкусители с нищожно количество протеин, то и на това има вкус. Все пак ако искаш гейнър този на mex който са споменали по-горе е най-добрия вариант и би трябвало да стига за 2 месеца. На твое място бих тренирал с тежести, през ден примерно. Повече въглехидрати, като най-достъпните ориз, картофи, овесени ядки(обаче не да се тъпчеш). Така би трябвало да качваш и в същото време да стягаш малко. Ако знаеш колко момичета и жени биха искали да имат твоя тип метаболизъм...