Подходящ гейнър за момиче

16.06.14
17:11

Здравейте,от един приятел разбрах за Amix CarboJet Gain без особени тренировки беше качил 2-3 кг за 30 дни. Защото аз съм от онези хора които ядът но не дебелеят за мой ужас покрай изпитите нямах време за хапване и отслабнах още.В момента съм 165см 50кг. Интересува ме това като продукт добро ли е и ако не дайте някакви идеи на разумни цени.И по някакъв начин имат ли странични ефекти тези добавки за момичетата? Благодаря ви предварително!

Гейнърите са твърде скъпи суплементи за това, което съдържат.
Що за безумна логика - спряла си да ядеш и сега първата ти мисъл не е как да започнеш отново да се храниш, а дали да си купиш хранителна добавка... при това - гейнър! Ядеш и не дебелееш защото ядеш малко и некачествена храна. Отделно от това не съм сигурен дали ще си много съгласна да качиш няколко килограма мазнини...

16.06.14
17:24

Ами не всъщност не ям никак малко..това е първото нещо за което се хващам защото при мен няма друга спасение.Метаболизма ми е толкова бърз,че приемам огромни количества нооо ефектът е никакъв,относно качеството на храната аз не ям Mc,хамбугери и дюнери от  години така,че се придържам към домашни манджи.

Напротив, малко е, колкото и странно да ти звучи.
Няма начин да приемаш достатъчно енергия и да слабееш, просто няма как да стане това. ;)

Това, че не ядеш fast food е чудесно, но съвсем не значи, че храненето ти е качествено (т.е. осигурява ти достатъчно енергия, белтъчини, мазнини и въглехидрати от подходящи източници). 

Не те съветвам да купуваш гейнър - въглехидрати лесно и евтино можеш да си осигуриш от храна.

Защо пък ти е да надебелееш? От гейнъра единствено се качва сланина, не вярвам това да ти е желанието...

казано от Кольо Пияндето на 16.06.14, 17:17:

Ядеш и не дебелееш защото ядеш малко и некачествена храна.

Внимавай как се изказваш, да не разбере, че не дебелее защото яде некачествена храна. :D Пази Боже.

Може да имаш проблеми със щитовидната жлеза. Правила ли си иследвания? Въпреки че на този ръст 50 кг ми се струват нормални за момиче (може и моите представи да са изкривени). Ако ще си взимаш нещо гледай да е 50:50 съотношение протеин:въглехидрат, примерно виж PhD Gain или Smooth 8.. Започни да тренираш с тежести и апетита ти бързо ще се повиши, гарантирам :)

23.06.14
10:23

Моето мнение е по-скоро да си вземеш протеин и да добавяш твърда храна към приема му, но ако държиш да ти е по-удобно може би на Mex High Protein Gain Pro e най-балансираният гейнър 50:50.

165см и 50кг би трябвало да изглеждаш много добре(освен ако не искаш бразилско дупе :) ). Точно тоя гейнър не ти го препоръчвам, с 1 кофа качих около 3 кила, само че не там където трябва въпреки тренировките. Това са различни видове захари с оцветители и овкусители с нищожно количество протеин, то и на това има вкус. Все пак ако искаш гейнър този на mex който са споменали по-горе е най-добрия вариант и би трябвало да стига за 2 месеца. На твое място бих тренирал с тежести, през ден примерно. Повече въглехидрати, като най-достъпните ориз, картофи, овесени ядки(обаче не да се тъпчеш). Така би трябвало да качваш и в същото време да стягаш малко. Ако знаеш колко момичета и жени биха искали да имат твоя тип метаболизъм...

27.06.14
09:13

Продукта хич не е лош,но повярвай ни  ... не е за теб ! Започни да спортуваш,започни да се храниш правилно,ако толкова искаш хранителни добавки си вземи един изчистен протеин (напр syntrax nectar,mex isolate,cfm nitro) и не бързай за никъде,хубавите работи стават бавно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1