Омразните мазнини по бедрата

24.06.14
12:25

Ето ме е и мен! Поредната нова във форума....и с огромно желание да намали обиколката на бедрата.(sweat)
Като цяло съм спортна натура, не ме плаши движението и спорта.
Като цяло съм в граници - 1.70м/59-60кг. Имам доста развит прасец, мускулатурата на бедрата също усещам, но покрита с един мазен слой, а от вътрешна страна ми се претрива....най-омразното ми. Имах доста мазнини на корема и паласките, но ги намалявам успешно. От 2та месеца фитнес вече виждам оформяне на мускулите на гърба, ръцете. Много бих се радвала на напътстващи съвети как да намаля процента мазнини.

Темата беше редактирана от Габи на 07.02.15 21:05.

24.06.14
12:29

Машала! :D Тренирай с тежести и по-малко яж.

24.06.14
12:36

Аз малко недоверчиво като нова  и се чудя това “машала” защо е? За дето толкова здраво съм се охранила в краката ли? какво да се прави като малка все ми сипваха и досипваха, а бях едно послушно и ящно дете (blush)....за радост на всички и за моя мъка сега.

24.06.14
12:40

Според мен са ти готинички, нямаш целулит,  заради това—машала (giggle). Иначе малко повече време, тренировки, за да постегнеш малко. Предполагам—трябва да напишеш какво ядеш и какво точно тренираш и с малки стъпки, но постоянно. На прав път си тук. То и аз не съм пример ...

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 24.06.14 12:41.

25.06.14
08:54

Сега например си правя пълнозърнести макарони ( 50г в сухо съст.) + канела + 1ч.л. смесено мед с тахан + 1 1/2 л чиа, накисната да стане на желе.
По-късно ще си правя една салата домати,краставици, чушка, лук,яйце,маслини и сирене. Овкусявам само с балсамов оцет и самардала. Преди тренировката, която ми е вечерта едни  бъркани яйца с таратор. Моля за препоръки да хапвам ли и какво като се прибера след тренировката, часа ме обърква - 21.30ч.
Утре съм на работа - сутринта накиснати 2 с.л. чиа + банан на парченца. За обяд пилешко филе с печени на скара тиквички. Следобед кис.мляко с овесени ядки, няколко стафиди и 10г ленено семе смляно. Вечерта не знам....

25.06.14
08:57

Сега например си правя пълнозърнести макарони ( 50г в сухо съст.) + канела + 1ч.л. смесено мед с тахан + 1 1/2 л чиа, накисната да стане на желе.
По-късно ще си правя една салата домати,краставици, чушка, лук,яйце,маслини и сирене. Овкусявам само с балсамов оцет и самардала. Преди тренировката, която ми е вечерта едни  бъркани яйца с таратор. Моля за препоръки да хапвам ли и какво като се прибера след тренировката, часа ме обърква - 21.30ч.
Утре съм на работа - сутринта накиснати 2 с.л. чиа + банан на парченца. За обяд пилешко филе с печени на скара тиквички. Следобед кис.мляко с овесени ядки, няколко стафиди и 10г ленено семе смляно. Вечерта не знам....
А и в свободното време по 2 - 2,5л вода вмествам за деня .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1