Професионална програма.

24.06.14
15:41

Здравейте,
Ако темата не е за тук, моля да я преместите в правилният раздел. Търся професионалист в изготвянето на индивидуална професионална програма за трениране. Разбира се срещу заплащане. Ще се радвам на препоръки или на лични съобщения. :)

В такъв случай - сбъркал си мястото (разделът е ОК, но не си нацелил сайта).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.06.14 15:45.

24.06.14
15:54

Сигурен съм че и тук има професионалисти:)

24.06.14
16:07

Зависи програма за какво търсиш.

Значи... с риск да те разочаровам, но...

Това е форум.

Първо - така, както си описал нещата, няма как да получиш адекватен отговор. Дайте ми програма... ама за какво, какво искам да направя, какво представлявам в момента и още десетки “подробности” - наистина ли смяташ, че на някой му се занимава да провежда разследване?

Второ - bb-team не е място, където тези, които наричаш “професионални треньори” си изкарват хляба. Google бързичко ще ти докаже това и ще те насочи в правилна посока.

Трето - форумът като идея и начин на комуникация означава публична обмяна на мнения и информация (не чрез лична комуникация).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.06.14 16:12.

24.06.14
16:47

Така е форума е за съвети и споделяне на опит. За това търся човек с опит който  срещу заплащане да се запознае с мен индивидуално и да направим програма. Ако има такъв да пише ако няма- здраве да е. Ако съм искал публично представяне и съвет щях да пиша, но тогава щеше да има 100 коментара от сорта: Никой няма да ти каже наготово какво да правиш да ядеш да пиеш и т.н.

25.06.14
12:04

Давай, аз съм готов да ти помогна и за това питам каква програма търсиш.

25.06.14
14:27

Хвани се една седмица (че дори и ден) с четене на форума, различни статии и прочие и сам ще можеш да си изготвиш фитнес програма. Отиваш в залата с някой приятел по можеш и той ти показва упражненията. Всичко друго си е дълъг процес на търсене, четене, проба- грешка и тн.

25.06.14
14:58

Приеми, че някои хора не искат да минават етапа с “проба-грешка”, пък и не е нужно.

25.06.14
15:25

Защо пък да си дава парите на вятъра, когато има достатъчно програми? Разбирам, че искаш да печелиш пари, но не виждам смисъл да си ги дава на вятъра. А пък от разтояние, да му правиш програма не е най-добрата идея. Моя съвет е зарежи, пробвай безплатните програми в сайта, ако трябва ще помагаме вместо да даваш пари, за програми които ги има в нета и са безплатни. Разбирам, че сега ще ме нападнеш, но реалността е такава, че ти ще му направиш програма която в интернет/а ще се намери без пари.

25.06.14
15:32

Еми щом си рекъл... :)
Аз досега програм на никой не съм правил и никой не е пробвал колко знам и мога да помогна, та си виках защо да не изкaрам някой лев, но при толкова начетени форумни разбирачи, силно напреднали в спорта при това, виждам, че няма как да стане ;) :D

25.06.14
15:35

казано от rjdp penkov на 25.06.14, 15:25:

Само внимавай някой ден да не объркаш профилите.

25.06.14
16:01

казано от rjdp penkov на 25.06.14, 15:25:

Защо пък да си дава парите на вятъра, когато има достатъчно програми? Разбирам, че искаш да печелиш пари, но не виждам смисъл да си ги дава на вятъра. А пък от разтояние, да му правиш програма не е най-добрата идея. Моя съвет е зарежи, пробвай безплатните програми в сайта, ако трябва ще помагаме вместо да даваш пари, за програми които ги има в нета и са безплатни. Разбирам, че сега ще ме нападнеш, но реалността е такава, че ти ще му направиш програма която в интернет/а ще се намери без пари.

А  на теб кой ти е казал че тези пари ще идат на вятъра мех?:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1