Винстрол

Темата е заключена.

28.11.05
09:28

Здравейте, мисля да направя цикъл с винстрол, но нямам много информация за него. Моля който го е взимал да каже дали е доволен и откъде може да се намери + цената горе долу за един цикъл!?!
Мерси предварително.

SE

28.11.05
16:14

Искам да попитам от винстрола растежа спира ли се ??

RA

02.12.05
18:51

Стромбата е мек стероид без почти никакви странични ефекти.Използват го предимно жените (заради видими ст еф и главно поради причината че няма окосмяване).Не задържа вода не се ароматизира лесно и затова риска от геекомастия се намалява .Скъп е

Пиши на кирилица !!!, не използвай 4-ки и 6-ци, Спазвай правилата, поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor

PI

04.12.05
15:34

еми значи тва(винстрола) е добре за мене!Имама добра маса!но в момента съм леко замазан в коремчето...Би трябвало да ме изчисти добре!Може ли някаква примерна схема за човек като мен (неизползвал никога никва химия,с 2 годишен стаж) ??? :?  :lol:

04.12.05
21:48

[quote author=“Pitt_Bull”]еми значи тва(винстрола) е добре за мене!Имама добра маса!но в момента съм леко замазан в коремчето...Би трябвало да ме изчисти добре!Може ли някаква примерна схема за човек като мен (неизползвал никога никва химия,с 2 годишен стаж) ??? :?  :lol:

Виш на steroid.ru

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1